Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
irooniapõõsas 24. juuni 2014, kl 20.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
mnjaa 24. juuni 2014, kl 20.59 |
Mida ei ole ise kogenud, seda ei saa olemas olla?
Tundub, et mõned siin pole iial elus kokku puutunud psühhopaadiga. Ja teil pole õrna aimugi, mis süsteemiga musta valgeks räägitakse, mis toimub inimese ajus ja kuidas ta reageerib, kui seda tehakse.
Teaduslikult on tõestatud, et olgugi ohver kahtleb, jääb ta ikkagi tugevat veenjat uskuma. Muidugi on altimad uskuma naiivsed ja nõrga eneseusuga inimesed.
Psühhopaadi partneri vead: madal enesehinnang, naiivsus, tugev empaatiavõime, nõrk eneseusk. Selline inimene on manipuleeritav ja seda psühhopaat ära kasutabki. Selline suhe võib kesta ja kestabki aastaid - mida aeg edasi, seda rohkem psühhopaat mängu ohjab. Hästi lihtne on kõrvaltvaatajal öelda, et loll inimene, miks ta siis on sellise hulluga koos. Suhtest välja rabelemine ei olegi nii lihtne.
Kuni hetkeni, mil partneri silmad avanevad.
Ma olin sellises suhtes 16 aastat ja mul olidki sellised vead. Tean, et põhjustasin ise ka eksabikaasale kannatusi, aga mite tahtlikult, vaid rumalusest ja see ei vähenda tema tegude kaalu.
Siiani lapin oma enesehinnangut ja -usku.
Tundub, et mõned siin pole iial elus kokku puutunud psühhopaadiga. Ja teil pole õrna aimugi, mis süsteemiga musta valgeks räägitakse, mis toimub inimese ajus ja kuidas ta reageerib, kui seda tehakse.
Teaduslikult on tõestatud, et olgugi ohver kahtleb, jääb ta ikkagi tugevat veenjat uskuma. Muidugi on altimad uskuma naiivsed ja nõrga eneseusuga inimesed.
Psühhopaadi partneri vead: madal enesehinnang, naiivsus, tugev empaatiavõime, nõrk eneseusk. Selline inimene on manipuleeritav ja seda psühhopaat ära kasutabki. Selline suhe võib kesta ja kestabki aastaid - mida aeg edasi, seda rohkem psühhopaat mängu ohjab. Hästi lihtne on kõrvaltvaatajal öelda, et loll inimene, miks ta siis on sellise hulluga koos. Suhtest välja rabelemine ei olegi nii lihtne.
Kuni hetkeni, mil partneri silmad avanevad.
Ma olin sellises suhtes 16 aastat ja mul olidki sellised vead. Tean, et põhjustasin ise ka eksabikaasale kannatusi, aga mite tahtlikult, vaid rumalusest ja see ei vähenda tema tegude kaalu.
Siiani lapin oma enesehinnangut ja -usku.
irooniapõõsas 24. juuni 2014, kl 21.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Alati ei pea N42 poolt kirjeldatud inimene(vahet pole, mees- või naispool) ilmtingimata just psühhopaat olema. Kuidagi jube kergesti kleebitakse oma eksidele see psühhopaadi tiitel külge. Mõnikord on ka sealtpoolt tegu madala enesehinnangu, oskamatusega oma tunnete ja hirmudega toime tulla jms.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati irooniapõõsas 24.06.2014 21.13.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati irooniapõõsas 24.06.2014 21.13.
piripiiga 24. juuni 2014, kl 21.09 |
kulla mnjaa, mul on sinust kahju ja ma loodan, et sa tuled sellest välja. sinu jutt ju kinnitab minu väidet, et suhtes on kaks inimest! sa ise tõid ju oma postituses välja oma vead, mida selles suhtes tegid.
on olemas üks väga valus raamat. Pia Mellody "Kaassõltuvus". paljud asjad said selgemaks.
on olemas üks väga valus raamat. Pia Mellody "Kaassõltuvus". paljud asjad said selgemaks.
ähh 24. juuni 2014, kl 21.16 |
castecann 24. juuni 2014, kl 21.18 |
Okei. Kes on sel juhul psühhopaat?
IP-ga ühel nõul - kuidagi kergelt tuleb see süüdistus kohe välja. Küll lajatatakse siis pärast siit- ja sealtpoolt. Kärss kärnas ja maa külmunud.
Sageli ongi ju suhetes üks tugevam ja teine nõrgem pool, just ka iseloomudelt. Kas tugevama iseloomuga on automaatselt psühhopaat, kui ta ei lasku nõrgema tasemele ja pöörab suhet omatahtsi?
Kui selline suhe lahku läheb, siis hakkabki pärast manipuleerimise teema ja süüdistused.
Iseenesest õige, me kõik olemegi manipuleeritavad, ühel või teisel moel.
IP-ga ühel nõul - kuidagi kergelt tuleb see süüdistus kohe välja. Küll lajatatakse siis pärast siit- ja sealtpoolt. Kärss kärnas ja maa külmunud.
Sageli ongi ju suhetes üks tugevam ja teine nõrgem pool, just ka iseloomudelt. Kas tugevama iseloomuga on automaatselt psühhopaat, kui ta ei lasku nõrgema tasemele ja pöörab suhet omatahtsi?
Kui selline suhe lahku läheb, siis hakkabki pärast manipuleerimise teema ja süüdistused.
Iseenesest õige, me kõik olemegi manipuleeritavad, ühel või teisel moel.
castecann 24. juuni 2014, kl 21.19 |
kõverpeegel 24. juuni 2014, kl 21.20 |
psühhopaat 24. juuni 2014, kl 21.47 |
piripiiga 24. juuni 2014, kl 22.15 |
Naistele soovitus 24. juuni 2014, kl 22.40 |
pühholoogiline paat 24. juuni 2014, kl 23.04 |
psühhopaat 24. juuni 2014, kl 23.07 |
psühhopaat 24. juuni 2014, kl 23.10 |
psühhopaat 24. juuni 2014, kl 23.12 |
psühhopaat 24. juuni 2014, kl 23.15 |
pühholoogiline paat 24. juuni 2014, kl 23.16 |
mh 24. juuni 2014, kl 23.17 |