Saame tuttavaks
Kuidas leida samade ootustega/soovidega partner?
Peeter 27. veebruar 2015, kl 19.21 |
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> a, pets, on ju nii?
Ei ole aga mis siis? Mis sinul sellest? Mind näiteks ei huvita, mis asjad sul kodus on ja kuidas sa neid kasutad.
Kas see valusa äratundmise hetk, et sina seda, kuidas mul päriselt on, ei saagi teada/näha/katsuda, võttis silme eest mustaks ja pani fantaasia tööle?
Tunnen kaasa, aga ei saa aidata. Kasuta oma kodusolevat juurikat - orgasmist vallanduvad endorfiinid teevad tuju paremaks :)
Kokkuhoidlikkuse eest saad muidugi mult plusspunkti! 0.18€ maksnud juurikas on päris hea hinnaga käes. :)
Kiloga ostsid või meetriga? ;)
-------------------------------------------------------
> a, pets, on ju nii?
Ei ole aga mis siis? Mis sinul sellest? Mind näiteks ei huvita, mis asjad sul kodus on ja kuidas sa neid kasutad.
Kas see valusa äratundmise hetk, et sina seda, kuidas mul päriselt on, ei saagi teada/näha/katsuda, võttis silme eest mustaks ja pani fantaasia tööle?
Tunnen kaasa, aga ei saa aidata. Kasuta oma kodusolevat juurikat - orgasmist vallanduvad endorfiinid teevad tuju paremaks :)
Kokkuhoidlikkuse eest saad muidugi mult plusspunkti! 0.18€ maksnud juurikas on päris hea hinnaga käes. :)
Kiloga ostsid või meetriga? ;)
irw 27. veebruar 2015, kl 20.23 |
selgeltpanija 27. veebruar 2015, kl 21.15 |
kiiksuga moorid 27. veebruar 2015, kl 22.01 |
Ingel, endine ingel 28. veebruar 2015, kl 08.00 |
Kas keegi on salaja arvutikallale lastud, et siis kui keegi ei näe, saab kribada? Et mitme erineva nime alt siin kommib? Kirjutab ja loeb ja muudab dialoogi esitavates osapooltes iseend, et nüüd olin küsija, nüüd vastaja? See on vast kõige tasakaalukam suhtlus üldse - teine pool saab sust selgitusteta aru - lausa loeb mõtteid!
Aga nohh, eks rahulolu tehtust võib saabuda ju mitmel erineval viisil. Oleneb inimesest
Aga nohh, eks rahulolu tehtust võib saabuda ju mitmel erineval viisil. Oleneb inimesest
kadakatupp 28. veebruar 2015, kl 10.31 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Täitsa Blond 28. veebruar 2015, kl 13.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kadakatupp 28. veebruar 2015, kl 22.46 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Lisa postitus