Remont
tunni hind
üks töömees 18. september 2010, kl 07.17 |
Mis mehed on need, kes väidavad, et neil kaubik tööriistu täis ja end 100EEK/tund või veel odavamalt välja reklaamivad? Olen mõningaid näinud. Vana veneaegne kirves, mis pidevalt varre otsast tahab ära lennata, nüri käsisaag, vaaderpass, mis näitab aiateibaid,mingi haamriloks - need ongi need tööriistad. Ja kaks kolmandiku tööajast kulub mehel suitsetamiseks, arutamiseks ja tellijale-kliendile "tädi maali" käest kuuldud tohutute ehitusalaste tarkuste rääkimiseks. Ja tellijad kuulavad ja imetlevad, kui tark ja osav töömees. Aga kui mees töötab kohuasetundlikult, ausalt oma afektiivsete tööriistadega sama väärselt kui seliste jutupaunikute-suitsumeeste mitmemeheline brigaad kokku ja leides olema veidike suurema tasu vääriline, siis see tembeldatakse kohe hukkamõistu vääriliseks.
Ja öeldakse: "turg teeb hinna".
Aga siiski on ka neid kliente, kes oskavad vahet teha ja kasu on mõlemapoolne.
Ja öeldakse: "turg teeb hinna".
Aga siiski on ka neid kliente, kes oskavad vahet teha ja kasu on mõlemapoolne.
Jaan Tln 18. september 2010, kl 08.15 |
noo tarkpea kas siis oled omale töömhehed leidnud selle suure reklaamiga irww... kui sa ise tead täpselt kui kaua mingi asi läheb jne... ehk siis teed ise ära ja mõtle jääb kõik raha oma tasku ;)))))))))))))) Edu sulle ja sutle siis hõiska kui täpselt arvestud tundidega töö ära tegid:)))
R... 18. september 2010, kl 08.16 |
hmmm 18. september 2010, kl 08.39 |
EhitusmeesTLN 18. september 2010, kl 09.19 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 11.09 |
Ilkumisega ei olnud siin mingit tegemist. Isegi kui ma pakuksin teile 200 kr tund, ei tuleks keegi kohale, sest töömaht on väike ja töömehe jaoks oleks max 2 päeva teenistuseks 3200 krooni liiga väike summa. Pealegi kardetakse, et tema tööd tuleb ehitusspets üle vaatama.
Töömees ennem sülitab kodus lakke ja ootab "Eiffeli torni" ehitamise pakkumist või 500 kroonist tunnihinda.
Keegi siinsetest ei andnud isegi oma meili, et ma saaksin talle lähemalt kirjeldada, milles tegelikult seisnes see lihtne töö ja mis oleks hea töö puhul hiljem olnud lisapakkumiseks.
Minu eesmärk oligi sellisel "kõval tegijal" lasta enne teha väike ja lihtne töö ära, enne kui anda talle kätte suurem tükk hammustada ja selle suurema tüki puhul oleks meil läinud loomulikult juba eraldi läbirääkimisteks..
Aga keegi ei osanud härjal sarvest haarata...
Jõudu töö ootamisel.
:-)
Töömees ennem sülitab kodus lakke ja ootab "Eiffeli torni" ehitamise pakkumist või 500 kroonist tunnihinda.
Keegi siinsetest ei andnud isegi oma meili, et ma saaksin talle lähemalt kirjeldada, milles tegelikult seisnes see lihtne töö ja mis oleks hea töö puhul hiljem olnud lisapakkumiseks.
Minu eesmärk oligi sellisel "kõval tegijal" lasta enne teha väike ja lihtne töö ära, enne kui anda talle kätte suurem tükk hammustada ja selle suurema tüki puhul oleks meil läinud loomulikult juba eraldi läbirääkimisteks..
Aga keegi ei osanud härjal sarvest haarata...
Jõudu töö ootamisel.
Sul vist suhtllusvaegus 18. september 2010, kl 11.36 |
To tööpakkumine
Kui sul on ise kedagi mõnitada siis otsi oma perehulgast kedagi.. ära käi siin ja kirjuta siia iagsugu nõmedusi... see pole sinu asi mis hinnaga keegi töötab... kuid sellise suhtumisega sa ei saaks ka inimest kui sul tõeliselt vajaksid töömeest.
Nõme on lugeda sinu kommetaare... oled ikka endast jube hea arvamusel.
Kui sul on ise kedagi mõnitada siis otsi oma perehulgast kedagi.. ära käi siin ja kirjuta siia iagsugu nõmedusi... see pole sinu asi mis hinnaga keegi töötab... kuid sellise suhtumisega sa ei saaks ka inimest kui sul tõeliselt vajaksid töömeest.
Nõme on lugeda sinu kommetaare... oled ikka endast jube hea arvamusel.
Margo 18. september 2010, kl 11.42 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 12.46 |
Teema algatuseks oli ju töömeeste tunnihind, (olgu selleks siis kas 100 kr või 200 kr või rohkemgi veel), ja selles teemas te ju püüate väita, et "väärin muud, väärin muud.."
Tunnihinda aga makstakse TEHTUD töötundide alusel. Aga kui tellija soovibki need töötunnid kirja panna, siis öeldakse talle, et see on ju töömeeste mõnitamine ning huvitaval kombel unustatakse selle juures ära ka needsamad "soome normid", kus töö eest makstaksegi ju tehtud töötundide alusel.
Aga kui rääkida objektihinnast, siis need on ju teil õhust võetud. Näide teemaalgataja näol on ju olemas, kus tööhinnaks pakuti 6500 kr ja 45000 krooni. Polnudki ju suur vahe, eksju?
Kes siis keda mõnitab ja kusetab? Kas need endast heal arvamusel ja ennast "meistriks" ülendanud töömehed tellijat või teie arvates tellija töömeest, kes nõuab töömehelt kvaliteeti ja tööajal töö tegemist?
P.S. Muuseas, selle minu poolt pakutud lihtsa tööga saaks ka õpipoiss hakkama. Sellile oleks ta vaid õlakehitus ning meister teeks selle möödaminnes teise objekti kõrvalt.
Aga nagu keegi siin mainis, ega delfist ei leiagi normaalset töömeest. Siin kipuvad kõik oma naba imetlema.
Head tööleidmist, 500 kr/h-ga töömees..
Tunnihinda aga makstakse TEHTUD töötundide alusel. Aga kui tellija soovibki need töötunnid kirja panna, siis öeldakse talle, et see on ju töömeeste mõnitamine ning huvitaval kombel unustatakse selle juures ära ka needsamad "soome normid", kus töö eest makstaksegi ju tehtud töötundide alusel.
Aga kui rääkida objektihinnast, siis need on ju teil õhust võetud. Näide teemaalgataja näol on ju olemas, kus tööhinnaks pakuti 6500 kr ja 45000 krooni. Polnudki ju suur vahe, eksju?
Kes siis keda mõnitab ja kusetab? Kas need endast heal arvamusel ja ennast "meistriks" ülendanud töömehed tellijat või teie arvates tellija töömeest, kes nõuab töömehelt kvaliteeti ja tööajal töö tegemist?
P.S. Muuseas, selle minu poolt pakutud lihtsa tööga saaks ka õpipoiss hakkama. Sellile oleks ta vaid õlakehitus ning meister teeks selle möödaminnes teise objekti kõrvalt.
Aga nagu keegi siin mainis, ega delfist ei leiagi normaalset töömeest. Siin kipuvad kõik oma naba imetlema.
Head tööleidmist, 500 kr/h-ga töömees..
Tiina linnast 18. september 2010, kl 12.52 |
Vot kus on nüd ajad tulnud.. vanasti oli i,kkak nii et töömees tuli siis kohale ja vaatas oma silmaga, mis olukorras on aluspind jne ja siis et palju tal aega läheks ja teeb hinnapakkumise aga nüüd on siis nii et istud aga neti ekraani taha ja ütled et siis ise aja!!!!!
Ei tea kas see mujal vadlkonnas ka toimib??? Mul siin hambaartile soovi et helistaks ära ja ütleks et mul seal selline pisike auk et tean et seal midagi erilist tega pole ja ütlen oma hinna.... kohe proovin siis töönädalal järele..
Ei teadnud et nüüd asjad nii käivad!
Ei tea kas see mujal vadlkonnas ka toimib??? Mul siin hambaartile soovi et helistaks ära ja ütleks et mul seal selline pisike auk et tean et seal midagi erilist tega pole ja ütlen oma hinna.... kohe proovin siis töönädalal järele..
Ei teadnud et nüüd asjad nii käivad!
tööpakkumine 18. september 2010, kl 13.14 |
Meilis oleks ma lähemalt kogu tööd kirjeldanud. Kui töömehel oleks selle töö tegemiseks huvi, oleks tal võimalus ka kohale tulla ning objekt üle vaadata.
Ehitusspets, kes töö tegemise ajalise mahu ja sellesama lihtsuse üle vaatas, on pärit teisest linnast ja tegi seda mulle seetõttu teatavaks, et töömehed mind ei kusetaks.:-)
Minupoolne tänu talle.
Aga nagu näha oli, kellelgi huvi töö vastu ei olnud või õigemini - huvi kadus koheselt...
Ehitusspets, kes töö tegemise ajalise mahu ja sellesama lihtsuse üle vaatas, on pärit teisest linnast ja tegi seda mulle seetõttu teatavaks, et töömehed mind ei kusetaks.:-)
Minupoolne tänu talle.
Aga nagu näha oli, kellelgi huvi töö vastu ei olnud või õigemini - huvi kadus koheselt...
pakun ka tööd 18. september 2010, kl 13.18 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 13.38 |
Mina jälle nii naiivne ei ole, et delfist leitud töömehele annaksin kohe suure tüki hambusse ja tasuksin ka 500 kr tund, teadmata/tundmata inimest.:-)
Töömehed räägivad suure suuga tellijate usaldusest. Usaldus aga tuleb eelkõige kätte teenida, siis saame rääkida ka kõrgetest tunnihindadest.
Aga niikaua kuni meil on masside viisi naiivseid kliente, niikaua õilmitseb meil ka "eriline" ehitusturg ja pole siis imestada, kui needsamad kõrge enesehinnanguga "meistrid" on täna Eestis, homme teevad juba Soomes omi vägitegusid ning ülehomme kadunud nagu tina tuhka.
Töömehed räägivad suure suuga tellijate usaldusest. Usaldus aga tuleb eelkõige kätte teenida, siis saame rääkida ka kõrgetest tunnihindadest.
Aga niikaua kuni meil on masside viisi naiivseid kliente, niikaua õilmitseb meil ka "eriline" ehitusturg ja pole siis imestada, kui needsamad kõrge enesehinnanguga "meistrid" on täna Eestis, homme teevad juba Soomes omi vägitegusid ning ülehomme kadunud nagu tina tuhka.
kuule tööpakkumine 18. september 2010, kl 15.04 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 15.31 |
Nii et astusin valusa konnasilma peale? :-)
Teema algatuseks on ju tunnihind, ja te väidate et üks õige töömees alla 200 kr tunnis ei liiguta isegi oma laia tagumikku.
Kui aga töömees küsib tunnihinda, siis tulebki ju eelkõige endale selgeks teha maximaalne tööks kuluv aeg, et töömees sulle hiljem laia kaarega pähe ei kuseks oma 200-500 kroonise tunnihinnaga.
Ole rahulik, ma ei laseks seda tööd sul teha ka ilma rahata. Tasuda 500 kr tunnis ehk siis 8000 kr max 2 päeva töö eest oleks juba liig mis liig, isegi kui sul oleks kaubikus miljoni krooni eest tööriistu ning kutsetunnistusi jalaga segada. Tegelikult vead sa need tööriistad kohale laenutusest ja kutsetunnistused on sul ühepäevased loengud või siis ehitusel jooksupoisina mällu jäetud töövõtted.
Ma usun siiski rohkem ehitusspetsialisti juttu selle lihtsa töö ajakulust, kui mõnda delfi isehakanud "meistrit", kes koheselt puhevile läheb.
Loogika longab teil kahe jalaga.:-)
Teema algatuseks on ju tunnihind, ja te väidate et üks õige töömees alla 200 kr tunnis ei liiguta isegi oma laia tagumikku.
Kui aga töömees küsib tunnihinda, siis tulebki ju eelkõige endale selgeks teha maximaalne tööks kuluv aeg, et töömees sulle hiljem laia kaarega pähe ei kuseks oma 200-500 kroonise tunnihinnaga.
Ole rahulik, ma ei laseks seda tööd sul teha ka ilma rahata. Tasuda 500 kr tunnis ehk siis 8000 kr max 2 päeva töö eest oleks juba liig mis liig, isegi kui sul oleks kaubikus miljoni krooni eest tööriistu ning kutsetunnistusi jalaga segada. Tegelikult vead sa need tööriistad kohale laenutusest ja kutsetunnistused on sul ühepäevased loengud või siis ehitusel jooksupoisina mällu jäetud töövõtted.
Ma usun siiski rohkem ehitusspetsialisti juttu selle lihtsa töö ajakulust, kui mõnda delfi isehakanud "meistrit", kes koheselt puhevile läheb.
Loogika longab teil kahe jalaga.:-)
muidu rahulik mees 18. september 2010, kl 16.24 |
Kuule tööpakkumine
Sul omal seal kõrvadevahel vuhiseb tuul... käib siin aina targutab... no mine tee ära ükskord oma töö ja keegi ei küsi sinult mingit raha.... käib ja pläägutab siin... MINE OTSI OMA TARGALE JUTULE MUU KOHT...
Sellele kuulutusele ärge enam keegi reageerige las siis ajab oma tarka juttu siin üksi... EGA ARST HAIGEPEALE VIHASTA!!!!
Sul omal seal kõrvadevahel vuhiseb tuul... käib siin aina targutab... no mine tee ära ükskord oma töö ja keegi ei küsi sinult mingit raha.... käib ja pläägutab siin... MINE OTSI OMA TARGALE JUTULE MUU KOHT...
Sellele kuulutusele ärge enam keegi reageerige las siis ajab oma tarka juttu siin üksi... EGA ARST HAIGEPEALE VIHASTA!!!!
tööpakkumine 18. september 2010, kl 16.34 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 17.09 |
Lisan veel seda, et tunnihinda saate te küsida oma tööandjalt vaid firmas töötades ja ka seal paneb teie tööandja teie töötunnid kirja ning ei maksa teile nende tundide eest, millal te tööajast õlut käite limpsimas.
Eraviisilisel tegemisel aga käib töö rohkem objektihinna alusel. See töömees, kellel on kogemused, hindab linnulennult objekti hinna ka ajamahus. Kelle kogemusi ei ole, kiitlebki ennekõige
oma kõrge tunnihinnaga või ütleb ulmelise objektihinna.
Tunnihind on käibel rohkem pisitööde tegijatel,kes käivad sul objektil naela seina tagumas, kardinapuud üles panemas või ukselukku vahetamas. Need töömehed, kellel tõesti on kaubik OMA tööriistu täis, ei tegele tunnihindadega.
Kui ma püüdsin seda teile oma näitega selgeks teha, läks madinaks lahti.
Nii et oma lollust näitasite te siin ise kiideldes oma "kõrgete tunnihindadega".
Eraviisilisel tegemisel aga käib töö rohkem objektihinna alusel. See töömees, kellel on kogemused, hindab linnulennult objekti hinna ka ajamahus. Kelle kogemusi ei ole, kiitlebki ennekõige
oma kõrge tunnihinnaga või ütleb ulmelise objektihinna.
Tunnihind on käibel rohkem pisitööde tegijatel,kes käivad sul objektil naela seina tagumas, kardinapuud üles panemas või ukselukku vahetamas. Need töömehed, kellel tõesti on kaubik OMA tööriistu täis, ei tegele tunnihindadega.
Kui ma püüdsin seda teile oma näitega selgeks teha, läks madinaks lahti.
Nii et oma lollust näitasite te siin ise kiideldes oma "kõrgete tunnihindadega".
xxx 18. september 2010, kl 17.23 |
tööpakkumine 18. september 2010, kl 17.32 |
Aitäh soovituse eest, kuid teema on minu näitega ilmselt lukku pandud või kuidas? :-)
Isehakanud meistritel pole enam midagi muud öelda, kui et hakata sõimu pritsima.
Hoiduge selliste robustse suuga töömeeste eest ja igaks juhuks lugege veelkord läbi ka üks eelnev kommentaar:
Autor: andrus
Aeg: 07-29-10 19:58
Isehakanud meistritel pole enam midagi muud öelda, kui et hakata sõimu pritsima.
Hoiduge selliste robustse suuga töömeeste eest ja igaks juhuks lugege veelkord läbi ka üks eelnev kommentaar:
Autor: andrus
Aeg: 07-29-10 19:58
Juku 19. september 2010, kl 00.20 |
ma teen sul selle töö tasuta ja anna sulle veel 500 krooni,et sa oma jura siia rohkem ei postitaks,kaS SOBIB
------------
on ikka tase meie töötutel, ogaraks ennast joonud,
Grossil on õigus, igasugused töötu toetused tuleb ära võtta.
Ja nagu USA s, minuti pealt võib töölise lahti lasta ja ilma igasuguse koondamis tasuta.
Mis ku..di koondamis tasu, trahv niru töö eest, ega korralikku töölist keegi lahti lase.
Ja seda juttu, et pole tunni hinda, on ikka väga rumal jutt. Kõik arvestused käivad tunni hinna alusel, võiksite omale peakoludesse taguda, kui haamer veel käes püsib.
Ja ka seda, et tööline ei filosofeeri, vaid töötab, nina tatine. Mis hinda makstakse, seda otsustab maksja- tööandja, kes maksab, selle muusika. Korrake seda niikaua, kui meelde jääb.
Need paar hulgust, kes siin vanaprouasi üritavad tüssata, need pole veel töömehed, isegi mitte õpipoisid, odratolgused olete.
Seepärast eelistan firmadest tellida, ei viitsi nende odratolgustega vaidlama. Saan paberi ka veel, et kui si..st, teevad uuesti.
Enamus firmade ehitustöölised saavad täna alla 10 tuhane kätte. Jõudu tööle, logardid ja naiste kulul elajad.
Ja Tallinnast kaugemates kohtades, on ka see unistuste palk, niipalju siis olukorrast rindel.
------------
on ikka tase meie töötutel, ogaraks ennast joonud,
Grossil on õigus, igasugused töötu toetused tuleb ära võtta.
Ja nagu USA s, minuti pealt võib töölise lahti lasta ja ilma igasuguse koondamis tasuta.
Mis ku..di koondamis tasu, trahv niru töö eest, ega korralikku töölist keegi lahti lase.
Ja seda juttu, et pole tunni hinda, on ikka väga rumal jutt. Kõik arvestused käivad tunni hinna alusel, võiksite omale peakoludesse taguda, kui haamer veel käes püsib.
Ja ka seda, et tööline ei filosofeeri, vaid töötab, nina tatine. Mis hinda makstakse, seda otsustab maksja- tööandja, kes maksab, selle muusika. Korrake seda niikaua, kui meelde jääb.
Need paar hulgust, kes siin vanaprouasi üritavad tüssata, need pole veel töömehed, isegi mitte õpipoisid, odratolgused olete.
Seepärast eelistan firmadest tellida, ei viitsi nende odratolgustega vaidlama. Saan paberi ka veel, et kui si..st, teevad uuesti.
Enamus firmade ehitustöölised saavad täna alla 10 tuhane kätte. Jõudu tööle, logardid ja naiste kulul elajad.
Ja Tallinnast kaugemates kohtades, on ka see unistuste palk, niipalju siis olukorrast rindel.
Unetu2 19. september 2010, kl 07.12 |
Miskipärast on siin ehitajat vaadatud kui mingit petist-luuserit jne. Ei tea, miks? Keegi nn tööpakkuja tahab siin üldistada ja üht patta panna nii asjalikke töötegijaid, kui tõepoolest petiseid. Milleks siis? Kas ehk selleks, et ise oma targutustega enesehinnangut tõsta, välja paista asjatundliku ja tööturgu tundva eksperdina, või mis. Soovitan. Kirjutage lihtsalt ja tõepoolest selgelt oma tööpakkumine ja lõpetage oma nn asjatundlikkus ja mõnitamine, siis poleks teil vaja siin rohkem sõna võtta, sest töö oleks juba ammu tehtud. Või polegi seda tööd pakkuda, lihtsalt otsite väljaelamiskohta. Ja selleks ju ehitajad väga hästi praegusel ajal sobivad. Andke siis aga tuld!!! Siiski lisan, et ehitusturul on silmnähtavad muutused toimunud tööde suurenemise suunas. Häid ehitajaid ei ole kunagi palju olnud. Head ehitamist, mis muud!
ELEKTRIK 19. september 2010, kl 07.29 |
üks töömees 19. september 2010, kl 08.13 |
Autor: Juku
Aeg: 09-19-10 00:20: "Enamus firmade ehitustöölised saavad täna alla 10 tuhane kätte."
10 tuhat ametlikult netos töölisele ju suhteliselt hästi.
Aga kui firma tööline saab 10000 ametlikult netos, firma kindlustab talle aastaringselt töö, varustab tööriistadega, tööriietega, maksab sotsiaalmaksu, tulumaksu, aastas korra puhkuseraha, lisaks transpordi, täienduskoolituse, tööturvalisuse jne kulud. Ka mitmesugused riskid, näiteks kas-või see, et kunagi ei tea, millal raha kliendi poolt tasumata jäetakse...
Kas teenuse hind saab olla 100 EEK tund, et olla jätkusuutlik ja kasumlik? Olenemata sellest, kas tegu üksik-ettevõtjaga või suure firmaga. Isegi kui 100 EEK/ tund jookseb aastaringselt, siis sel tingimusel ametlikult ilma susserdamata saab töölise palk olla miinimumpalga lähedane.
Saab ainult ennast ja riiki pettes, ehk susserdades. Selle välja arvutamine pole keeruline.
Ärme firma töölise tunni hinda ja ettevõtja teenuse tunni hinda segi ajame.
Lisaks ma olen näinud firmade tööliste tööviljakust ja kõrvutanud enda omaga. Firmades käib asi nii, et kolm tähtsat meest kamandavad, õpetavad, kontrollivad, neljas seisab labida najal. Aga minul töö ju niimoodi ei käi. Mul on tööviljakus enamasti 100%. Vähemalt siis kui see minust sõltub.
Vat nii on lood siinpool sood.
Aeg: 09-19-10 00:20: "Enamus firmade ehitustöölised saavad täna alla 10 tuhane kätte."
10 tuhat ametlikult netos töölisele ju suhteliselt hästi.
Aga kui firma tööline saab 10000 ametlikult netos, firma kindlustab talle aastaringselt töö, varustab tööriistadega, tööriietega, maksab sotsiaalmaksu, tulumaksu, aastas korra puhkuseraha, lisaks transpordi, täienduskoolituse, tööturvalisuse jne kulud. Ka mitmesugused riskid, näiteks kas-või see, et kunagi ei tea, millal raha kliendi poolt tasumata jäetakse...
Kas teenuse hind saab olla 100 EEK tund, et olla jätkusuutlik ja kasumlik? Olenemata sellest, kas tegu üksik-ettevõtjaga või suure firmaga. Isegi kui 100 EEK/ tund jookseb aastaringselt, siis sel tingimusel ametlikult ilma susserdamata saab töölise palk olla miinimumpalga lähedane.
Saab ainult ennast ja riiki pettes, ehk susserdades. Selle välja arvutamine pole keeruline.
Ärme firma töölise tunni hinda ja ettevõtja teenuse tunni hinda segi ajame.
Lisaks ma olen näinud firmade tööliste tööviljakust ja kõrvutanud enda omaga. Firmades käib asi nii, et kolm tähtsat meest kamandavad, õpetavad, kontrollivad, neljas seisab labida najal. Aga minul töö ju niimoodi ei käi. Mul on tööviljakus enamasti 100%. Vähemalt siis kui see minust sõltub.
Vat nii on lood siinpool sood.
tööpakkumine 19. september 2010, kl 10.58 |
Ma juba mainisin et see väike töö oleks olnud nagu proovitöö ja iga vähegi ehitusega olev kursis tõsine töömees saaks sellega hakkama. Kui ka midagi läheks nässu, ei kannataks ma kahju. Kui aga kõik oleks ok, saaks ta suurema pinna kätte ja loomulikult oleks siis juba teised läbirääkimised. Isegi kui ma maksaksin selle lihtsa töö eest ka 200 kr tund, ei tuleks keegi 3200 krooni eest isegi kohale, ei tuntud siin ju isegi rohkemat huvi töö sisu vastu. Igasuguseid ulmelisi summasid aga mul pole kavas kohe letti laduda.
Aga nagu juku siin mainis, pole mõtet teiega rohkem vaielda. Mul aega on tõsisemaid töömehi otsida, aga sel puhul las need 500 kroonise tunitasuga näitavad ette ka oma tööde pildid.
Aga nagu juku siin mainis, pole mõtet teiega rohkem vaielda. Mul aega on tõsisemaid töömehi otsida, aga sel puhul las need 500 kroonise tunitasuga näitavad ette ka oma tööde pildid.
TJ 19. september 2010, kl 19.42 |
<Miskipärast on siin ehitajat vaadatud kui mingit petist-luuserit jne.
ja ise vastan, töötellija on loll-
-Soovitan. Kirjutage lihtsalt ja tõepoolest selgelt oma tööpakkumine ja lõpetage oma nn asjatundlikkus ja mõnitamine,
ja siis ootan mõistvat suhtumist.
Kui üks küsib üle 40 tuhande ja teine teeb töö ära 6-7 tuhandega.
Mõtle veidi.
Küsimus pole ju muus kui tunnihinnas, et mis see töö kirjeldus siia puutub.
Kui vastata midagi ei ole, siis hakatakse rääkima aia august.
üks töömees, ära ürita rääkida teemal, mida sa ei valda, see on kaugelt tunda ja näitab ilmekalt su taset.
Ja see on ka loomulik, et sa ei orienteeri, sest ma õppisin 5 aastat rauakoolis neid teadmisi ja lisaks mitukümmend aastat ehituses töötades.
Ma ei ütle, et selles midagi väga keerukat on, aga veidi teadmisi on vaja.
ja ise vastan, töötellija on loll-
-Soovitan. Kirjutage lihtsalt ja tõepoolest selgelt oma tööpakkumine ja lõpetage oma nn asjatundlikkus ja mõnitamine,
ja siis ootan mõistvat suhtumist.
Kui üks küsib üle 40 tuhande ja teine teeb töö ära 6-7 tuhandega.
Mõtle veidi.
Küsimus pole ju muus kui tunnihinnas, et mis see töö kirjeldus siia puutub.
Kui vastata midagi ei ole, siis hakatakse rääkima aia august.
üks töömees, ära ürita rääkida teemal, mida sa ei valda, see on kaugelt tunda ja näitab ilmekalt su taset.
Ja see on ka loomulik, et sa ei orienteeri, sest ma õppisin 5 aastat rauakoolis neid teadmisi ja lisaks mitukümmend aastat ehituses töötades.
Ma ei ütle, et selles midagi väga keerukat on, aga veidi teadmisi on vaja.
üks töömees 19. september 2010, kl 21.02 |
tüdinud 20. september 2010, kl 09.35 |
Küsiks siis nii, lugupeetud ehitusmehed - olete kõik registreeritud, firmad-FIEd ja puha? Annate tellijale kenasti arve ja garantii tehtud töödele? Tühjagi! Kõik te teete oma tööd mustalt. 100.- krooni tund, 8 tundi päevas, 20 päeva kuus, kuupalk oleks siis 16 000.- krooni. On seda vähe või? Eriti arvestades seda, et probleemide tekkides püüa tuult põllul, keegi oma töö eest ei vastuta ja hoidku taevas selle eest, kui tellija peaks julgema kvaliteedi suhtes oma arvamust avaldada, keelduda ettemaksust või tööde ümbertegemist nõuda. Siis viskab töömees kellu maha, trambib jalgu, vahetab oma Simpeli kõnekaardi uue vastu ja kimab uutele jahimaadele.
'Tööpakkumise' kommentaarile järgnenud seakisa näitab ilmekalt, et just nii ongi. Istuge siis kodus ahju peal edasi, sügage kõhtu ja vinguge.
'Tööpakkumise' kommentaarile järgnenud seakisa näitab ilmekalt, et just nii ongi. Istuge siis kodus ahju peal edasi, sügage kõhtu ja vinguge.
tj 20. september 2010, kl 12.46 |
sms-laen 20. september 2010, kl 21.14 |
Autoremondi töökojad võtavad ka 200-600 krooni tund. Pole kellegil kahju maksta ja ei unda keegi ps. sinna tuleb veel oma ajast minna. Kui aga asi ehitusmeest puudutab siis ehitaja on nagu viimane m kes peaks tulema tasuta tegema. Jätke oma nutt ja hala. Las igamees küsib vastavalt oma võimetele. Mina ei lähe kliendile tööd tegema kui töö maksumus on 1200 krooni ja klient ütleb, et saaks maksta 400. MOTT
Lisa postitus