Unetute nurgake
tulge aga külla
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 09.47 |
samal ajal kondab ümbritsevas metsas eksinud mees, kes üritab leida kõrtsi, milles oma janu kustutada. kõrtsi ta ei leia, aga ulualuse, kus Byxen hetkel pesitseb, küll. pidades seda paremaks variandiks kui langevate lehtedega kase all istudes kuiva kõri kurta, ründab ta kipakavõitu ust ja satub komistades peeglitagusesse maailma.
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 09.53 |
Byxen, vanaldane mees, asetas lühinägelikult salapärase pärgamendi kogemata kombel lahtisele küünlale liiga lähedale ning see võttis tuld. ta üritas seda küll kustutada, kuid alles jäi sellest vaid väike ääreke, millel võõras keeles kaks sõna.
Byxen ohkas ja riietus põhjalikult, et jõuda õigeks ajaks algavale vastuvõtule.
Byxen ohkas ja riietus põhjalikult, et jõuda õigeks ajaks algavale vastuvõtule.
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 09.58 |
selle aja jooksul oli peegli läbinud seninägematu hulk naissoo esindajaid, kes kõik kulutulena levinud vastuvõtust kuuldes tallmeistri hütti ründasid.
Irostõnil oli alguses tegu, et neid ohjata, aga mingil hetkel sai ta aru, et see on mõttetu ja nii astus vana teener lihtsalt kõrvale.
läbi peegli vupsasid nii noored, keskealised kui vanemad daamid. kõik heameelest õhetades juttu vadistades ja eelolevast sündmusest jutustades.
Irostõnil oli alguses tegu, et neid ohjata, aga mingil hetkel sai ta aru, et see on mõttetu ja nii astus vana teener lihtsalt kõrvale.
läbi peegli vupsasid nii noored, keskealised kui vanemad daamid. kõik heameelest õhetades juttu vadistades ja eelolevast sündmusest jutustades.
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.07 |
Ropp Raivol oli preislannade ees pisikene eduamaa. ta jooksis nii nagu ta polnud eales seda teinud. isegi keskkooli spordivõistlustel polnud ta tüdrukute ees kenitlemise pärast nii palju higi valanud kui praegu.
hämaravõitu suures koridoris oli seintele riputatud erinevate kunstnike maale. olid ka mõned skulptuurid, kuid need olid siiski sedavõrd väikesed, et nende taha poleks olnud Raivol võimalik end peita. seega jäi talle ainsa võimalusena joosta.
mõned maalid:
https://www.youtube.com/watch?v=F5SVyFIfL60
hämaravõitu suures koridoris oli seintele riputatud erinevate kunstnike maale. olid ka mõned skulptuurid, kuid need olid siiski sedavõrd väikesed, et nende taha poleks olnud Raivol võimalik end peita. seega jäi talle ainsa võimalusena joosta.
mõned maalid:
https://www.youtube.com/watch?v=F5SVyFIfL60
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.13 |
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.16 |
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.22 |
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.28 |
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.32 |
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 10.43 |
kauged maad ja elu laeval oli talle olnud pikka aega argireaalsus. tormine meri ja imelistes värvides päikeseloojangud merel olid kütnud tema igatsust kindlale maale jõuda. nüüd oligi ta teel, et näha inimest, kelle järele ta kõige suuremat igatsust tundis.
https://www.youtube.com/watch?v=Ow5ZT3q4LDk
https://www.youtube.com/watch?v=Ow5ZT3q4LDk
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 11.44 |
-majavaim 27. oktoober 2015, kl 13.00 |
"ah kuidas tahaks praegu vette hüpata", mõtles Raivo, kui ta oli end üsna hingetuks ja higiseks jooksnud, "otse mullivanni, aga nende paksude preislannadega ei lähe ma miski hinna eest. äkki leiab Irostõn mulle mõne kena slaavlanna?"
kiireid tagasipilke heites lähenes ta jänesehaake tehes rutakalt peeglile ja astus sellest välja, et minna vana teenrit otsima.
kiireid tagasipilke heites lähenes ta jänesehaake tehes rutakalt peeglile ja astus sellest välja, et minna vana teenrit otsima.
slaavitar 27. oktoober 2015, kl 17.44 |
seisan ukse taga, mille peal on number 11 .. tõmban närviliselt
hinge ja kontrollin, et ikka hea välja näen..vajutan uksekella..kuulen
kuidas sammud liginevad...ta avab ukse ja naeratab mulle...võtab mu
käest..
tõmbab mu sisse ja sulgeb ukse..olen tema käte vahel ja me
suudleme kirglikult..ta käed on kõikjal mu kehal... tal oleks neid nagu
rohkem, kui kaks...silitab pluusi all mu rindu..ta teab, kuidas, et see
mind hulluks ajaks..hellitab õrnalt mu rinda..sõrmeotstega võtab nibust
ja pigistab..see
on nii valusalt mõnus, et vaid oigan...juba oleme magamistoas..tõstan
käed ja ta võtab mul pluusi seljast..lükkab mu pikali voodile..avab
püksinööbid..tõstan puusad ja aitan püksid maha..selga jäävad vaid
stringid..mis on niisked juba ihast..ta naeratab ja lükkab oma sõrmed mu
häbemesse..silitab ja hellitab kliitorit...suudleb mu kõhtu...lükkab
sõrmed mu sisse ja liigutab neid...olen nii valmis
tema jaoks, kuid ta jätab pooleli..võtab end riidest lahti ja ka
minu stringid kaovad kusagile..ta ajamata habe kriibib ja kõditab mind,
kui ta
keelega mu tupe suunas liigub..lakub....ohkan vaid, kui ta keel
mu sisse kaob..ta lisab sellele oma sõrmed ja liigutab neid seal
kiiresti..keelega ringe teeb...saan orgasmi...mu lihased tõmblevad tema
sõrmede ümber.. .ta tuleb ülespoole..istub mu peale.. paneb oma riista
mu rindade vahele.. lükkab mu pringid rinnad selle ümber...mu käed on
tema keha all kinni..ma olen abitu ja naudin seda...ta lükkab oma riista
mulle suhu..riist liigub rindade vahel ja ots minu suus..järjest
kiiremini...tuleb ülespoole ja lükkab veel rohkem end mu suhu..seal
otsas on väike tilk, mille ma oma suhu püüan..nii soolakas ja hea..veel
ja veel...
siis tuled maha ja tõstad mu jalad enda õlgadele...kepid mind
hooga..pigistad mu
rindu...keerad mu ümber seest välja võtmata..ja kepid mind tagantpoolt
veel kõvemini...tunnen et lähen pooleks su suure riista otsas..vajun
voodile, sest saan orgasmi ja ei jaksa enam
põlvitada..tõmbad mind tagasi...rinnad vappuvad..tõmad mu kõvasti oma
riista otsa...ja siis sa lõpetad...su riist purskab..see tuline juga mu
sees...on liiga hea..ma tulen veel kord..vajun voodile ja sina mu
otsa...peagi alustan aga uuesti su riista hellitamisega huultega ja me
jätkame.......
kaks tundi hiljem seisan teisel pool ust..täielikult
rahuldatud..alati valmis tagasi tulema ja mitte kunagi rääkima...
hinge ja kontrollin, et ikka hea välja näen..vajutan uksekella..kuulen
kuidas sammud liginevad...ta avab ukse ja naeratab mulle...võtab mu
käest..
tõmbab mu sisse ja sulgeb ukse..olen tema käte vahel ja me
suudleme kirglikult..ta käed on kõikjal mu kehal... tal oleks neid nagu
rohkem, kui kaks...silitab pluusi all mu rindu..ta teab, kuidas, et see
mind hulluks ajaks..hellitab õrnalt mu rinda..sõrmeotstega võtab nibust
ja pigistab..see
on nii valusalt mõnus, et vaid oigan...juba oleme magamistoas..tõstan
käed ja ta võtab mul pluusi seljast..lükkab mu pikali voodile..avab
püksinööbid..tõstan puusad ja aitan püksid maha..selga jäävad vaid
stringid..mis on niisked juba ihast..ta naeratab ja lükkab oma sõrmed mu
häbemesse..silitab ja hellitab kliitorit...suudleb mu kõhtu...lükkab
sõrmed mu sisse ja liigutab neid...olen nii valmis
tema jaoks, kuid ta jätab pooleli..võtab end riidest lahti ja ka
minu stringid kaovad kusagile..ta ajamata habe kriibib ja kõditab mind,
kui ta
keelega mu tupe suunas liigub..lakub....ohkan vaid, kui ta keel
mu sisse kaob..ta lisab sellele oma sõrmed ja liigutab neid seal
kiiresti..keelega ringe teeb...saan orgasmi...mu lihased tõmblevad tema
sõrmede ümber.. .ta tuleb ülespoole..istub mu peale.. paneb oma riista
mu rindade vahele.. lükkab mu pringid rinnad selle ümber...mu käed on
tema keha all kinni..ma olen abitu ja naudin seda...ta lükkab oma riista
mulle suhu..riist liigub rindade vahel ja ots minu suus..järjest
kiiremini...tuleb ülespoole ja lükkab veel rohkem end mu suhu..seal
otsas on väike tilk, mille ma oma suhu püüan..nii soolakas ja hea..veel
ja veel...
siis tuled maha ja tõstad mu jalad enda õlgadele...kepid mind
hooga..pigistad mu
rindu...keerad mu ümber seest välja võtmata..ja kepid mind tagantpoolt
veel kõvemini...tunnen et lähen pooleks su suure riista otsas..vajun
voodile, sest saan orgasmi ja ei jaksa enam
põlvitada..tõmbad mind tagasi...rinnad vappuvad..tõmad mu kõvasti oma
riista otsa...ja siis sa lõpetad...su riist purskab..see tuline juga mu
sees...on liiga hea..ma tulen veel kord..vajun voodile ja sina mu
otsa...peagi alustan aga uuesti su riista hellitamisega huultega ja me
jätkame.......
kaks tundi hiljem seisan teisel pool ust..täielikult
rahuldatud..alati valmis tagasi tulema ja mitte kunagi rääkima...
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 18.14 |
paraku ei jõudnud ta eriti kaugele, kuna teda pimestas ere valgus, mis tema ees sähvatas ja Raivo naelutatuna seisma sundis.
kui ta silmad valgusega harjusid, nägi ta enda ees silmipimestavat kaunitari, kes teda enda poole näis viipavat. Ropp Raivo kehast uhkas üle kuumalaine ja nõtkuvi põlvi vankus ta kaunitari poole. ihahoos haaras ta imeilusa naise käsivarre järele, kuid siis keeldus tema nägemismeel uskumast seda, mida nägi.
poolpaljas näitsik muutus hetkega jubedaks koletiseks ja kähistas oma jubedate kihvade, leegitsevate silmade ja haisva suuga Raivole näkku: "Sa ju tead, kes ma olen... Asmodeus - iha ja kire deemon. Ma tean kõigist su patutegudest ning tulin sulle nüüd järele. Sul õnnestus küll mu kahe teenri käest põgeneda, aga minu käest enam mitte.
seda oli isegi Ropp Raivo jaoks liiga palju. ta ohkas raskelt ja langes mürtsti taedvusetult tare põrandale.
kui ta silmad valgusega harjusid, nägi ta enda ees silmipimestavat kaunitari, kes teda enda poole näis viipavat. Ropp Raivo kehast uhkas üle kuumalaine ja nõtkuvi põlvi vankus ta kaunitari poole. ihahoos haaras ta imeilusa naise käsivarre järele, kuid siis keeldus tema nägemismeel uskumast seda, mida nägi.
poolpaljas näitsik muutus hetkega jubedaks koletiseks ja kähistas oma jubedate kihvade, leegitsevate silmade ja haisva suuga Raivole näkku: "Sa ju tead, kes ma olen... Asmodeus - iha ja kire deemon. Ma tean kõigist su patutegudest ning tulin sulle nüüd järele. Sul õnnestus küll mu kahe teenri käest põgeneda, aga minu käest enam mitte.
seda oli isegi Ropp Raivo jaoks liiga palju. ta ohkas raskelt ja langes mürtsti taedvusetult tare põrandale.
fantaseerija 27. oktoober 2015, kl 18.41 |
Asmodeuse saadetud preislannad kaotasid Raivo silmist tänu sellele, et komistasid maalide juures õndsa und magava ja oma jalad välja sirutanud külastaja jalgade otsa. üksteise otsa koperdanud preislannad kirusid kurja, ajasid end püsti ning kadusid imelikul kombel nüüdseks ehmatusega ärganud kuivavat kurku kurtva mehe silmist silmapilkselt.
juhukülaline raputas pead, et nähtust aru saada, aga pidas seda vaid unenäoks ning hakkas enda ümber nüüd selgema pilguga ringi vaatama: "Kuhu ma küll sattunud olen? Olen ma ärkvel või on see ikka veel uni?". neid küsimusi endale korrates, ajas ta end püsti ja võttis ebalevalt suuna eemalt kostuva muusika poole.
juhukülaline raputas pead, et nähtust aru saada, aga pidas seda vaid unenäoks ning hakkas enda ümber nüüd selgema pilguga ringi vaatama: "Kuhu ma küll sattunud olen? Olen ma ärkvel või on see ikka veel uni?". neid küsimusi endale korrates, ajas ta end püsti ja võttis ebalevalt suuna eemalt kostuva muusika poole.
Ropp-Raivo 29. oktoober 2015, kl 11.17 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Kurvaks teeb 13. november 2015, kl 20.28 |
„Tundub, et siia on lisatud originaalsemat luuleloomingut. Tubli töö ma ütlen!
Kuna on saabunud pikad ja pimedad novembriõhtud, siis ma mõtlen, et mulle kuluks üks tore mullivanniseiklus ära!“
Oh, ei taha vinguda la-femme sünnipäevateemas, kus sul ei tulnud pähegi õnnitlemine :((
Sul, Raivo, vana olijana, pole sugugi kahju tuusata a-la: „Mina kiidan selle heaks; mulle su see jutt ei meeldi.“
Kuna on saabunud pikad ja pimedad novembriõhtud, siis ma mõtlen, et mulle kuluks üks tore mullivanniseiklus ära!“
Oh, ei taha vinguda la-femme sünnipäevateemas, kus sul ei tulnud pähegi õnnitlemine :((
Sul, Raivo, vana olijana, pole sugugi kahju tuusata a-la: „Mina kiidan selle heaks; mulle su see jutt ei meeldi.“
noh 14. november 2015, kl 22.49 |
ära eputa, 15. november 2015, kl 00.07 |
noh 15. november 2015, kl 09.02 |
c*) 15. november 2015, kl 12.40 |
noh 16. november 2015, kl 06.06 |
c*) 16. november 2015, kl 09.24 |
Arvamus 19. november 2015, kl 18.18 |
nohhike 06. detsember 2015, kl 07.35 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 686 |
Anita 06. detsember 2015, kl 12.31 |
-ks 24. detsember 2015, kl 03.52 |
ära 16. mai 2016, kl 23.22 |
mäletab keegi? 25. mai 2016, kl 20.41 |
Proosas.
Mina mõtlen teisiti, pole nõnda, et laps ise veel kõnet mõistmata, ei saa aru, kas talle lauldakse salmikesi või lihtsalt "hopa-hopa, kiigu-kaagu".
Sinu arvamusele, et vanaemad on suutelised ise luuletama, kui olukord paras ja aeg käes, tunnistan, et mina ei ole suuteline.
Lisaks ma tahaks väga laulda just neid vanu hällilaule, :) naljaks praegu hea jutt, laps alles tulemata.:)
Kas pole ilus see A.Sanga hällilaul:
ära nuta ammu enne sinu sündi on su eest kõik nutud nutet` maimukene naera veel sa naerda võid
veel sa õndsalt uinud väeti veel ei rõhu sinu meeli maised mured ja sa unes viibid kaugel kaunil maal
kui sa silmad avad näed sa enda rinnal kuldset lindu kuldsed on ta tiivasuled, kullane tal hari pääs
kui su kätes on ju jaksu sirutad nad sära poole lendab ära sinu rinnalt kambri nurka kuldne lind
kui su jalgades on jaksu ja sa astud sära poole lendab ära kambri nurgast metsa äärde kuldne lind
kui sa ütled jumalaga ema lähen õnne püüdma lendab igaveseks ära üle mere kuldne lind
ära mine lapsekene ära mine üle mere ära mine kergem on meil kannatada üheskoos
Mina mõtlen teisiti, pole nõnda, et laps ise veel kõnet mõistmata, ei saa aru, kas talle lauldakse salmikesi või lihtsalt "hopa-hopa, kiigu-kaagu".
Sinu arvamusele, et vanaemad on suutelised ise luuletama, kui olukord paras ja aeg käes, tunnistan, et mina ei ole suuteline.
Lisaks ma tahaks väga laulda just neid vanu hällilaule, :) naljaks praegu hea jutt, laps alles tulemata.:)
Kas pole ilus see A.Sanga hällilaul:
ära nuta ammu enne sinu sündi on su eest kõik nutud nutet` maimukene naera veel sa naerda võid
veel sa õndsalt uinud väeti veel ei rõhu sinu meeli maised mured ja sa unes viibid kaugel kaunil maal
kui sa silmad avad näed sa enda rinnal kuldset lindu kuldsed on ta tiivasuled, kullane tal hari pääs
kui su kätes on ju jaksu sirutad nad sära poole lendab ära sinu rinnalt kambri nurka kuldne lind
kui su jalgades on jaksu ja sa astud sära poole lendab ära kambri nurgast metsa äärde kuldne lind
kui sa ütled jumalaga ema lähen õnne püüdma lendab igaveseks ära üle mere kuldne lind
ekspert noh 25. mai 2016, kl 21.11 |
Lisa postitus