Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus
aga mine küsi selle klasiiõe käest 14. märts 2016, kl 23.27 |
Kurb 15. märts 2016, kl 00.17 |
See et nähvama tuli, oli ootamatu.
Ta ei ole klassiõde, kooliõde on, minust 3 aastat noorem.
Me ei suhelnud ju nagunii.
Lihtsalt milleks oli vaja ÜHE telefonikõne pärast näägutama ja alandama tulla.
Küsisin, ei saanud mingit vastust, tegi näo, et ei saa millestki aru ja hakkas hoopis kohvikutest rääkima, millest mina ei rääkinud sõnagi.
Kogu jutt käis mind alandavas toonis.
Et temal ei ole aega, aga mina käin sõbrannadega kohvikus.
Ma ei saanud aru, mis jama nüüd ajab.
Mul ei olnudki sõbrannasid ja kui ka käisin kohvikus, siis ÜKSINDA.
Kogu jutt oli tal mind ALAVÄÄRISTAV.
Ta ei ole klassiõde, kooliõde on, minust 3 aastat noorem.
Me ei suhelnud ju nagunii.
Lihtsalt milleks oli vaja ÜHE telefonikõne pärast näägutama ja alandama tulla.
Küsisin, ei saanud mingit vastust, tegi näo, et ei saa millestki aru ja hakkas hoopis kohvikutest rääkima, millest mina ei rääkinud sõnagi.
Kogu jutt käis mind alandavas toonis.
Et temal ei ole aega, aga mina käin sõbrannadega kohvikus.
Ma ei saanud aru, mis jama nüüd ajab.
Mul ei olnudki sõbrannasid ja kui ka käisin kohvikus, siis ÜKSINDA.
Kogu jutt oli tal mind ALAVÄÄRISTAV.
no aga mis siis? 15. märts 2016, kl 00.32 |
mida sa nagu tahad, P? 15. märts 2016, kl 00.33 |
Kurb 15. märts 2016, kl 02.53 |
vastus P- le 15. märts 2016, kl 03.18 |
Kurb 15. märts 2016, kl 04.14 |
vastus P - le
Hästi kasvatatud tuleb näkku nähvama ????
Mis häda tal üldse oli kuu aega hiljem ligi tulla nähvama oli ?
Kui ma küsisin, et milleks oli vaja kuu aega hiljem ÜHE kõne pärast ligi tulla näägutama, siis hakkas mind ründama ja küsimusele EI vastanud üldse.
Niimoodi käitub siis hästi kasvatatud inimene või ?
Selline nähvamine, keerutamine ja soga ajamine on TEISE ALANDAMINE ja näitab just kasvatamatust.
Hästi kasvatatud inimene ei tule teist alandama ja ei hakka rääkima mingist kohvikust ja mu sõbrannadest, kuigi mul ei üldse sõbrannasid ei olnudki.
Hästi kasvatatud tuleb näkku nähvama ????
Mis häda tal üldse oli kuu aega hiljem ligi tulla nähvama oli ?
Kui ma küsisin, et milleks oli vaja kuu aega hiljem ÜHE kõne pärast ligi tulla näägutama, siis hakkas mind ründama ja küsimusele EI vastanud üldse.
Niimoodi käitub siis hästi kasvatatud inimene või ?
Selline nähvamine, keerutamine ja soga ajamine on TEISE ALANDAMINE ja näitab just kasvatamatust.
Hästi kasvatatud inimene ei tule teist alandama ja ei hakka rääkima mingist kohvikust ja mu sõbrannadest, kuigi mul ei üldse sõbrannasid ei olnudki.
Kurb veel 15. märts 2016, kl 04.24 |
vastus P -le
Kooliõde nägi, et ma teda nägin, aga ma ei läinud temaga rääkima.
Mul ei olnud kommet temaga rääkima minna, me ei olnud lähedased tuttavad.
Mis häda tal oli mulle ligi tulla näägutama ?
Hästi kasvatatud inimene vähemalt selgitab, aga tema ei selgitanud midagi.
Demonstreeris ainult oma üleolekut ja alavääristas mind.
Kooliõde nägi, et ma teda nägin, aga ma ei läinud temaga rääkima.
Mul ei olnud kommet temaga rääkima minna, me ei olnud lähedased tuttavad.
Mis häda tal oli mulle ligi tulla näägutama ?
Hästi kasvatatud inimene vähemalt selgitab, aga tema ei selgitanud midagi.
Demonstreeris ainult oma üleolekut ja alavääristas mind.
no siis on tore ju 15. märts 2016, kl 04.25 |
no nüüd on sul vastus käes, võid muule keskenduda.
ära kunagi küsi inimeselt näost näkku küsimust: MIKS, see sunnib valetamama. Viib kaitseseisundisse ja inimesed hakkavad nagunii lohutusvalesid, enesetunnet tõstvaid valesid välja pakkuma.
ja mis see sinu elus täna nagu muudaks, olgu see tõde milline tahes. Sulle ei mahu pähe, et sa senise enda esitlemisega ei tekita mingeid emotsioone teistes, ei armastust, ei viha..ei põlgust, ei poolehoidu..
.
90% ajast mõtlevad inimesed iseendast, nii nagu sinagi P.
Sellpärast sa panedki siinsed haigutama.
ära kunagi küsi inimeselt näost näkku küsimust: MIKS, see sunnib valetamama. Viib kaitseseisundisse ja inimesed hakkavad nagunii lohutusvalesid, enesetunnet tõstvaid valesid välja pakkuma.
ja mis see sinu elus täna nagu muudaks, olgu see tõde milline tahes. Sulle ei mahu pähe, et sa senise enda esitlemisega ei tekita mingeid emotsioone teistes, ei armastust, ei viha..ei põlgust, ei poolehoidu..
.
90% ajast mõtlevad inimesed iseendast, nii nagu sinagi P.
Sellpärast sa panedki siinsed haigutama.
Kurb veel 15. märts 2016, kl 05.17 |
no tore siis ju
Kooliõde ei mõelnud välja mitte mingeid lohutusvalesid, ta ei vastanud mu küsimusele üldse.
Kõigepealt tuli ta mulle juurde ja KOHE ESIMENE lause oli " tal ei ole aega telefonis rääkida ".
Kusjuures ega ma kohe ei küsinudki midagi, olin sellest nähvamisest shokis ja suu lukus.
Küsisin hiljem.
Ma ei ootagi siinsetelt mitte mingeid emotsioone.
Lihtsalt soovin teada teiste ARVAMUST, mitte emotsioone.
Kooliõde ei mõelnud välja mitte mingeid lohutusvalesid, ta ei vastanud mu küsimusele üldse.
Kõigepealt tuli ta mulle juurde ja KOHE ESIMENE lause oli " tal ei ole aega telefonis rääkida ".
Kusjuures ega ma kohe ei küsinudki midagi, olin sellest nähvamisest shokis ja suu lukus.
Küsisin hiljem.
Ma ei ootagi siinsetelt mitte mingeid emotsioone.
Lihtsalt soovin teada teiste ARVAMUST, mitte emotsioone.
Kurb veel 15. märts 2016, kl 05.29 |
no tore siis ju
Ma EI küsinud näost näkku.
Olin nii shokeeritud, et ei saanud sõna suust.
Mökitasin totakalt mök - mök ja midagi öeldud ei saanud.
Kogusin ennast ja hiljem saatsin telefoni teel sõnumi.
Natuke rääkisime ka telefonis, kuigi ilma selle jamata ma ei oleks mingil juhul helistanud.
Mitte midagi kooliõde ei selgitanud, mitte mingeid hädavalesid ei mõelnud välja, viis jutu hoopis mujale, mingitele kohvikutele ja mu sõbrannadele, kuigi mul ei olegi mitte ühtegi sõbrannat.
Ma EI küsinud näost näkku.
Olin nii shokeeritud, et ei saanud sõna suust.
Mökitasin totakalt mök - mök ja midagi öeldud ei saanud.
Kogusin ennast ja hiljem saatsin telefoni teel sõnumi.
Natuke rääkisime ka telefonis, kuigi ilma selle jamata ma ei oleks mingil juhul helistanud.
Mitte midagi kooliõde ei selgitanud, mitte mingeid hädavalesid ei mõelnud välja, viis jutu hoopis mujale, mingitele kohvikutele ja mu sõbrannadele, kuigi mul ei olegi mitte ühtegi sõbrannat.
ple 15. märts 2016, kl 10.07 |
imelik 15. märts 2016, kl 12.03 |
P.le 15. märts 2016, kl 12.18 |
Kurb 15. märts 2016, kl 13.11 |
Kurb 15. märts 2016, kl 16.09 |
Kurb veel 15. märts 2016, kl 16.26 |
Kurb 15. märts 2016, kl 16.40 |
Kurb 15. märts 2016, kl 17.05 |
Kle 15. märts 2016, kl 17.09 |
Kurb veel 15. märts 2016, kl 17.17 |
vastus on selle teise naise käes 15. märts 2016, kl 17.18 |
sa P. mine küsi ta käest, mis oli sulle antud vastuse põhjus.
Muidex, äraütlemisi ei pea iial põhjendama.
Igaühel on õigus sõnalausumata ebameeldivast inimesest eemalduda või suhtlus lõpetada. ilma mingi seletuseta.
ja tänases päevas pole sellel ju mingit tähtsust. Sa ikka kohe mõnuga venitad seda soigumise tatti siin.
Muidex, äraütlemisi ei pea iial põhjendama.
Igaühel on õigus sõnalausumata ebameeldivast inimesest eemalduda või suhtlus lõpetada. ilma mingi seletuseta.
ja tänases päevas pole sellel ju mingit tähtsust. Sa ikka kohe mõnuga venitad seda soigumise tatti siin.
Kurb 15. märts 2016, kl 17.25 |
Miks on vaja võõrale inimesele kõrri karata väljendiga "venitad seda soigumise tatti siin" See on solvav ja alandav.
Sai ju kooliõelt küsitud, miks ta pidi nähvama tulema ja et mul polnud kavas talle helistama jääda, kuid tema keeras jutu kõrvale ja tegi näo nagu ta ei saaks midagi aru.
Sai ju kooliõelt küsitud, miks ta pidi nähvama tulema ja et mul polnud kavas talle helistama jääda, kuid tema keeras jutu kõrvale ja tegi näo nagu ta ei saaks midagi aru.
Kurb 15. märts 2016, kl 17.30 |
P2-le 15. märts 2016, kl 18.18 |
küsin niisama huvi pärast 15. märts 2016, kl 20.53 |
olles kursis P muredega, siis tahaks küsida seda, et sa räägi kohe KÕIGIST neist inimestest, kes sind terve su eluaja on solvanud, sulle kõrri karanud ja kellede peas toimuvast sa aru ei ole senini veel saanud.
võtaks korraga kohe kogu seltskonna ette ja lahkaks risti põiki läbi. saaks asjaga ühele poole.
muidu tuleb sul jälle uus teema, et keegi A või H või K.... kunagi....solvas, nähvas, sundis või oli muidu vastikult ülbe.
räägime kohe KÕIGIST korraga.
ootan.
võtaks korraga kohe kogu seltskonna ette ja lahkaks risti põiki läbi. saaks asjaga ühele poole.
muidu tuleb sul jälle uus teema, et keegi A või H või K.... kunagi....solvas, nähvas, sundis või oli muidu vastikult ülbe.
räägime kohe KÕIGIST korraga.
ootan.
Kurb 15. märts 2016, kl 20.59 |
Kõigepealt ema näägutamine ja teiste tüdrukutega suhtlemise mittelubamine.
Naistuttav, kes alguses otsis mu poolehoidu ja kelle võtsin enda juurde elama, kuid kes ässitas mind abordile ja võrgutas peigmehe.
Peigmees, kes ilma selgitusteta läks naistuttavaga minema.
Klassiõde, kellele korraks helistasin ja kes kuu aja pärast astus tänaval ligi ja nähvas.
Naistuttav, kes alguses otsis mu poolehoidu ja kelle võtsin enda juurde elama, kuid kes ässitas mind abordile ja võrgutas peigmehe.
Peigmees, kes ilma selgitusteta läks naistuttavaga minema.
Klassiõde, kellele korraks helistasin ja kes kuu aja pärast astus tänaval ligi ja nähvas.
Lisa postitus