kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> misiganes ma sinu meelest olen, aga pole sinu asi,
> kellega, miks ja kas ma tutvun.
püsihaigete ravis on iga asi uurmist väärt. Näiteks 90 aastaste mõnitamine, teiste inimeste häirimine tutvusfoorumis, ropendamine ja ebapädevad soovitused jpm - see kõik on haige inimese tunnus, mis tuleb isoleerida.
Kas sinu tuhandete postituste kõrval ei ole tõesti viitsimist vastata lihtsatele küsimustele, mis need ammendaks ja teisi säästaks?
> ega ka miski minu
> sse puutuv. kui sa midagi mõistlikku ei ole võimel
> ine kirjutama, siis otsi endale jõukohasem tegevus
> - nõusta oma palatikaaslast vms te seal vabal aja
> l teete. tegelikult oleks asjakohane tegevus sul s
> iit oma ohtra läbu kustutamine, aga seda oleks kül
> l palju tahetud. mina kah ei viitsi su sadade post
> ide kohta sada korda kirjutada, et see tõesti ikka
> ebaadekvaatne luulu on.
tundub, et oled seansi lõpuks hüsteerias, aga leia mõni küps meetod lahenduseks, mitte ära lapsikult hüsteeritse.
Praeguse vanuse juures ei ole sa stabiilne ega küps, ega saa veel endaga hakkama. Kui jätkad raviga, siis tekib peagi valmidus rohkemaks, näiteks küpseks suhteks ja seda mitte 90 aastastega :)
Seekord oli seansil hea tulemus, et püsihaige hakkas tutvujaid kaitsma ja mõned lisa edenemised.
Kui mõtled järele, siis sinu kaitstavatel tutvujatel on parem siin foorumis, kui sa ei ropenda ega räuska nii eemalepeletavalt. Mina näiteks järgin arstieetikat ja ei ropenda. Proovi sina saada eetika keskmise toreda külanaise tasemele, kes on heatahtlik, respekteeriv ja ei räuska ropendades.
Head paranemist :)