sinivaal 10. juuli 2014, kl 14.43
Miks see seks sulle nii suureks mureks on?
Kui väidad, et rallitud küll ja heagi olnud, miks see siis nii jube probleem on? Kellelgi ei saa ju nii jube keha ka olla, et isegi päevavalgust ei kannata.
See nüüd selleks...>
...siin pole inetust kehast mingit juttu...sa pole ikka veel asjale pihta pannud...kõike on olnud ja vägagi tore olnud, kuid ma lihtsalt enam ei soovi seksi...ons seda siis raske aru saada?...pole mul mingit tõbe küljes...
mul on kolm last ja kolm lapselast ja ma ei soiu siin üksi jäämisest...lihtsalt panin oma arvamuse ja soovi kirja...milles siin selline suhtumine minusse?...või astusin mõnele kanna peale...kukekannus on eriti valus vorm!
>Seks on suhte ja elu loomulik osa. Kui keegi inimene absoluutselt seksi ei taha, siis on tal tervisega miskit viltu. Selle vaimse poolega eriti.
Ma ei tea, mina 40a. ja naudin täiega seksi. Olen vallaline ja oman kolme statsionaarset sekspartnerit. Muud ma neilt ei tahagi. Pole plaaniski oma vabadus kaotada ja soiguda, et jään ükskord üksi, mis siis saab. Ennem jääb inimene sellise hädaldamisega üksi. Positiivsust ja rõõmsameelsust ei paista ühestki postitusest, kas sind ennast ei hirmuta niisugune olek?
Mõttetu ju küsidagi, kas proua nunnal laps