Saame tuttavaks
TEEMA MITTETUTVUJATELE! niisama jutustamiseks, pläramiseks, tülitsemiseks, tundke ennast vabalt, püsikad ja läbijalutajad!
Tom 29. juuli 2014, kl 17.27 |
sulle tehti teema, kuhu ma tõesti pole oma nina pist (tegelt üle poolte teemade jääb must avamata).
aa täna võid rahulikult suhelda, mul sai tööpääv läbi ja nagu sa ehk märgand oled (käid ju kõiki mu postitusi lugemas ja igal pool oma rahulolematust näitamas), ma õhtuti ja öösiti foorumis ei käi, sel aal mul parematki pääle akata :D
aa täna võid rahulikult suhelda, mul sai tööpääv läbi ja nagu sa ehk märgand oled (käid ju kõiki mu postitusi lugemas ja igal pool oma rahulolematust näitamas), ma õhtuti ja öösiti foorumis ei käi, sel aal mul parematki pääle akata :D
totu 29. juuli 2014, kl 17.31 |
Elus tuleb koerust ka teha. Mälestuste jaoks. Naeratuse jaoks. Säravate silmade pärast.
Võid jõkke ka minna. Lase voolul end jahutada ja kanda. Vastuvoolu pole mõtet ujuda. ei ole üldse mõtet ujuda. Ole ja liugle vooluga kaasa.
Naine, kõik tekstid ei saagi kõnetada kõiki. Me oleme erinevad. Vägagi. See ei ole täis- ega pooletoopsus. See on erinevus.
Võid jõkke ka minna. Lase voolul end jahutada ja kanda. Vastuvoolu pole mõtet ujuda. ei ole üldse mõtet ujuda. Ole ja liugle vooluga kaasa.
Naine, kõik tekstid ei saagi kõnetada kõiki. Me oleme erinevad. Vägagi. See ei ole täis- ega pooletoopsus. See on erinevus.
nunuhh 29. juuli 2014, kl 17.50 |
naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma kirjutaksin aga ma tean, et see pooletoobine To
> m, ronib jälle vahele ja seepärast ei saagi kirjut
> ada, kuna too vanamehe nässakas on endale võtnud k
> ohutuse igale kommentaarile vastata mingi pooletoo
> bise väitega, ei tule tegelikust jutuajamisest mit
> te kellegagi midagi välja.
Otsa vaeseke, kogu oma perzez elu saab nüüd tomi kraesse kirjutada. Mina olen siin küll tutvunud ja isegi sinusugused oma perzez eluga ei suuda seda takistada.
-------------------------------------------------------
> Ma kirjutaksin aga ma tean, et see pooletoobine To
> m, ronib jälle vahele ja seepärast ei saagi kirjut
> ada, kuna too vanamehe nässakas on endale võtnud k
> ohutuse igale kommentaarile vastata mingi pooletoo
> bise väitega, ei tule tegelikust jutuajamisest mit
> te kellegagi midagi välja.
Otsa vaeseke, kogu oma perzez elu saab nüüd tomi kraesse kirjutada. Mina olen siin küll tutvunud ja isegi sinusugused oma perzez eluga ei suuda seda takistada.
tuli ja jää 29. juuli 2014, kl 19.09 |
kelm 29. juuli 2014, kl 19.47 |
hingeline, liiga 29. juuli 2014, kl 21.32 |
kelmide kelm 29. juuli 2014, kl 22.00 |
algne kelm 29. juuli 2014, kl 22.17 |
irooniapõõsas 29. juuli 2014, kl 22.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 29. juuli 2014, kl 22.32 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 29. juuli 2014, kl 22.43 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 29. juuli 2014, kl 22.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 604 |
irooniapõõsas 29. juuli 2014, kl 22.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 604 |
te teate küll kes 30. juuli 2014, kl 09.19 |
hingeline, liiga 30. juuli 2014, kl 09.29 |
Lisa postitus