Huvitav kas siin leidub kedagi kes on kõik need 35 lehekülge läbi ka lugenud.. :D
Lugesin läbi esimesed 10 ja sellest sain niipalju aru et selle teema autor on 3 naise poolt mahajäetud mees kellel on nende naistega tehtud 7 last.
Et siis naised olevat ise jalga lasknud kuna mees olevat liiga igav olnud. Kaks neist leidsid enda ellu kriminaalse taustaga uued mehed - ilmselt said nad siis nende käest seda mis neil teema autoriga kooselust vajaka jäi.
Selle järel hakkas teema autor netist otsima uut elukaaslast kellega luua pere.
Sel ajal oli ta kas 40 aastane või veidi üle 40 ja otsitav kaaslane pidi olema maksimaalselt 33 aastane ei tohtinud suitsetada ja pidi olema normaalkaalus.
Teema autori nimi on vist Ardi.
Teema algatas 10. märtsil 2010 kasutajanimega Ardi.
Teema jäi soiku 6. aprillil 2010, mil tehti sinna viimane postitus.
Siis, üle aasta hiljem, 27. mai 2011, kl 14.17 keegi ??? jälle postitas sinna ja selle teoga tõstis teema jälle üles.
Kolm ja pool tundi hiljem vastas talle ka teema autor kuid nüüdseks oli tema kasutajanimi Ardi asemel yxikmees - selgus et ta oli vahepeal juba kusagile uue tutvumisteema teinud selle uue kasutajanimega.
Et siis nüüd oli tema kasutajanimeks yxikmees ja sellega seotud e-mail on ardi.soovik@neti.ee
Kuna teema autoril ei õnnestu kuidagi siit naisteka foorumist (ja vist ka muudest tutvumiskohtadest) endale seda õiget leida, siis tekitas see temas masendust.
Masenduse tagajärjel tegi ta teatavaks, et kui ta ei leia endale elukaaslase lähema 4 aasta jooksul, siis läheb ta pigem vabasurma kuiet üksinduses edasi vireleb.
Kuna see oli aastal 2011 - ütleme et 2012a 11. oktoober kl 20.24, mil ta siia oma viimase postituse teinud on, siis peaks ta praeguseks olema mulla all juba oma 6 aastakest.
Mina isiklikult loodan et ta siiski on praegu veel maa pealpool mitte allpool seda.
Kuna lugedes tema postitusi tundsin et olen tema sarnane, siis tekkis huvi tema vastu.
Mul pole küll kunagi oma naist veel olnud ja mõistagi pole mu siis ka lapsi veel. Vanuse poolest olen praegu sama vana kui tema oli tollal - 11 aastat tagasi kui ta siin kirjutas.
Ka minul on sotsiaalfoobia ja ärevus erinevates sotsiaalsetes olukordades. Kahjuks on sellele lisaks veel ka valikuline mutism mis ei lase teatud olukordades ajul mõtteid kõneks teisendada.
Seepärast on väga raske leida endale elukaaslast reaalsest elust kuid kuna teksti trükkimisega probleeme pole, siis jääbki peamiseks partneri otsimise keskkonnaks virtuaalne maailm.
Ja ka samuti nagu teema autorilgi, on mu probleemiks liiga tugev seksuaaltung. Sellepärast on mul olnud ka palju meessoost seksuaalpartnereid ja ka muid peletisi.. Nendega on lihtsam kokku leppida kuna nad tahavad kah ainult seksi.
Kui teema autor veel elus on, siis me võiksime täitsa kirjutada omavahel. Mina oleksin kohe kindlasti huvitatud kasvõi enda ideedega aitama. Sest kaks pead on ju ikka parem kui üks..
Mulle võib kirjutada meilile xxxr3v0llana@protonmail.com
Enda iha.ee konto nime ma siin igaks juhuks ei avalda kuid kui keegi seda soovib siis võin seda ka teha.
Juhul kui selle teema autor siitilmast lahkunud on, olen valmis vabatahtlikult võtma üle tema teema ja seda jätkama.