Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
lolliks mindud või?
 
jäi märkimata 04. juuni 2015, kl 16.35
sõltlasest juppi mõtlesin.
 
Chef 04. juuni 2015, kl 16.38
Heh, suurel Vovotškal olid Piiteris 200 trolli ametis kuni mingid häkkerid selle pundi paljastasid. Ega ole ju saladus, et meilgi on "noorbroilerid" käsutatud trollima, konkureerivaid erakondi tümitama ja omi ülistama. Trollimise edukusest sõltub koht toiduahelas. On ju väljagi võetud, et suur hulk kommentaare on tehtud Riigikogu, valistsuasutuste, linnavalistuste jne arvutitest. Trollil on ainuke nõutav oskus natuke klahve toksida. Hiljem nõuetekohaselt fraktsioonis kätt tõsta ja mitte liiga palju avalikkuse ette ronida, et end lolliks teha.

3 EAP oli vist vana 2 AP (mul näe hakkab mälunõtrus tulema). Sellega peaks trolli algõppe kätte saama küll, aga kõrgemaks, supertrolliks saamisel lisanduvad psühholoogia, maailmapildi ajalugu, demagoogia ja retoorika.
 
nohh 04. juuni 2015, kl 17.01
röökurid said oma annuse kätte ja nüüd siirdusid rahuldatuna kodutoimingute juurde :)
 
mis on asja mõte 04. juuni 2015, kl 17.02
mis kogu selle pika pläma mõte nagu oleks?
üks tolam kui teine ju.
 
Raivo Kohalik 04. juuni 2015, kl 17.05
eks ta ole..ära tee teemat - käi teisi trollimas jaa sind ei saa kustutada
 
pääsu ei ole 04. juuni 2015, kl 17.05
varsti p*rsetab kadakas jälle siin ja räägib istutamisest. see ju jubedalt huvitab siinolijaid, eluküsimus lausa, kuidas kadakas oma kurke treib.
 
Sid 04. juuni 2015, kl 17.05
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sul on jälle olulisem omadus - nüri järjekindel õe
> lus. tead, ma lähen nüüd porrulauku istutama :D.

Mul selline küssa, et kas porru on m.nnule turgutuseks hää kraam? ;)
 
Raivo Kohalik 04. juuni 2015, kl 17.17
nohh
04. juuni 2015, kl 17.01
röökurid said oma annuse kätte ja nüüd siirdusid rahuldatuna kodutoimingute juurde :)

,,,,,,,,,,,,,,,

olen sama meelt
 
võll 04. juuni 2015, kl 17.40
Kuulge, mis see end arstiks nimetav tegelane on peast vähe napakas või peab end vaimukaks äkki, või mis?
 
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 17.41
Ettevaatust ja tahavaatust arvamustega - võite rappa panna, täiega.
Keegi arvas, et olen üdini hea - mõtle uuesti, olen juba nii vana, et tean, kui vastane sinust malelaual jagu ei saa, siis laseb käed käiku (minnes üle kas kabe nipsumängule või käsivarrelisele tegevusele, mis sinu võiduseisu olematuks pühib)... Tehes seda oma harituse tasemest lähtuvalt.

Ja siis tuleb kiirelt hinnata tema ülejäänud füüsist - kas tasub lauaalt jalaga äsada tema keha pehmesse kohta või mitte - et kui ohtlik see vastase valuröögatus sulle võib tulevikus endale olla...

Ja kiired jalad on kah head, kui peaks käivituma mõtte (jõudu võidetakse mõistuse ja mõistust jõuga) teine pool, :) :) :)

Kuid hingemattunud negatiivsust saab ka susisedes välja lasta - ei pea kirja panema, sel omadus olla natikenegi püsivam kui aurutamine.
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 17.58
oehh, no ikka torgib räigelt? ei hakka mina midagi avama ega sulgema. olgu nagu on. kes soovib, võib vastava palvekirjaga ise esineda.

chef - jah, 3 eap on 2 ap. aga su muud loetletud õppekava ained ja mahud on juba kõrgem pilotaaz, nende järgi siin nõudlust ei ole ja vastava kvalifikatsiooniga isikud on fänsimates kohtades oodatud.


/imelik, et mõne aedvilja mainimine sedasi närvikava laastab... /
 
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 18.06
Nende fänsimatega tegelejad ja igapäevaelus kasutajad - ärge minge siit ära!!!!
Jääge siia, siis huvitavam, muidu hakkab igav, kui päevast päeva vaid roppusi ja lihtlauseid peab silmadega üle laskma..
 
ei saandki kuigi kaua 04. juuni 2015, kl 18.09
juba platsis? kadaka postitusi lugedes saab järjest selgemaks, et ütlusel" haridus ei tähenda haritust" on tõepõhi all.
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 18.22
ingel, nagu näed, siis pööbel on rääkinud! siin oli üks tabav tsitaat A.Einsteinilt, ma ei hakka seda kordama. mulle meeldiks ka chefiga jut...ptüi, tutvuda, sinu ja liblikkassiga samuti.
 
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 18.28
Olemegi juba tutvunud - ma arvan, et ei tunne kedagi nii hästi kui sind - oled end samba otsa vaatamiseks ja kuulamiseks väljanäitusele pannud. Ja ma vaatan ja loen alati, et mida siis seekord. Kuri ei ole, hoopiski mitte. :)
 
Kaliifi peakokk 04. juuni 2015, kl 18.34
Eh, arst on ikkagi haritlane, mida püsikad pole. Avaldas mulle, et läks norra keele B2 kategooria koolitusele. Eks Norra ole ju teadupärast trollide sünnimaa ning läbi norra keele saab Edvard Griegi Peer Gyntist paremini aru. Seal oli ka Trollide tants. Mina olen harimata mats, mina skandinaavia keeli ei oska. Hädapärast soome keelt tönkan, sedagi lapsepõlvest. Oot, palju see mahupiirang oligi - 8 lk? Et kui üle läheb, laseb doktor teema kustutada. Ravieesmärgiline sodiblogi poleks paha. Ma sinna Vaarjasse ikka minna ei tahaks, korra proovisin, aga see oli trollide läbu umbe täis.

Mis me nüüd siis oma tegevusvabadusega peale hakkame kui Arst lubas alles uuel nädalal tulla? Lihttrollidega nagu kah eriti väidelda ei viitsiks. Kui argumendid otsa saavad, öeldakse lihtsalt PD. Ma olen seda austavat tiitlit varemgi kuulnud, täna löödi Sidile ka tempel peale. Rohkem loovust!

PS! Vihast kurgitaimede vastu ma aru ei saa. Oleks veel tubakataim, kanep või kokapõõsas, saaksin ma aru. Seda peaksid trollid ise ütlema, mis neid kurkide juures ärritab.
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 18.48
chef, sõltub ütlejast, ma julgen oletada, et sina võid terve kurgiblogi avada ja seal rõõmsalt päevade kaupa uneleda imetlevate pilkude saatel :)

mis sidi puutub, siis on talle nii palju virtuaalselt virutatud, et tänane pisiasi pole väärt mainimist.

nii... juhiseid ei ole, sanktsioone ei eksisteeri ja pakun, et teeme vabakava, improviseeritud. näiteks "tutvume" krevettide hingeeluga või...oot, su kokandusblogi ju? keegi daam kahetses siiralt, et ei jõudnud kanaroa retsepti üles kirjutada.
 
apppiii 04. juuni 2015, kl 18.57
keegi ei ole keelanud ka jupil kurgiblogi, trenniblogi, targutamiseblogi tegemast aga selleks on omad kohad, mitte kellegi teise tutvumiseks tehtud teema! mõikad ükskord, dziiisas kuidas sulle see kohale ei jõua nagu tühm.
 
Kaliifi peakokk 04. juuni 2015, kl 19.02
Kadakas, ma olen samuti šuudrate ehk puutumatute kasti arvatud (vt Arsti sõnavõtt - esiterrorist Kadakas, nr 2.-3. Chef ja Sid). Minu blogikene vaevalt kuigi turvaliselt eksisteerida saaks. Kuna Arst täna isegi möönis teemast kõrvalekaldumist, lisaks kasutas veidi maneerlikke ja isegi teatud varjundiga väljendeid, ei ole ilmselt minu tegevus patt. Kuna minu toidublogi prügikasti heideti, siis panen siia retseptikese. Ärge küsige, kas mul tervisetõend on ja kas mul kvalifikatsioon on. Ma ei peagi teile midagi näitama ja tõestama, sest mina olen Kokk! Jätke see meelde ja neelake alla :-DDD

Hüva krevetiroog-

1. 800 g kooritud tiigerkrevetisabasid (ca 1 kg külmutatud kujul)
2. 3 küüslauguküünt, peenelt hakitud
3. 2 punast tšillit, seemned eemaldatud ja peenelt hakitud
4. pihutäis peenelt hakitud lehtpeterselli
5. 4-5 sl oliivõli
6. 2-3 sl võid
7. soola ja pipart


Serveerimiseks sidruni või laimisektoreid

Kui kasutad külmutatud krevette, siis sulata need aeglaselt (üleöö) külmkapis. Kui on väga kiire, siis võib krevette ka külmas vees sulatada, aga maitse mõttes on parem lasta aegselt sulada. Loputa krevetid kiirest külma vee all ja kuivata köögipaberiga. Kui soovid pealt kenasti karamellistunud krevette, siis kuivata krevetid kindlasti köögipaberiga ja ära kuhja panni üle. Kuumuta keskmisel-kõrgemal kuumusel 1/3 õlist ja võist. Prae küüslauku ja tšillit 30 sekundit, lisa 1/3 krevettidest ja prae mõlemalt poolt kuldseks, umbes 2-4 minutit, sõltuvalt kuumusest ja krevettide suurusest. Krevetid on küpsed kui nad nn kerra tõmbavad ja roosaks lähevad. Oluline on mitte üle küpsetada, sest siis muutuvad krevetid kummiseks ja see on tõeline raiskamine. Maitsesta soola ja pipraga, sega hulka hakitud petersell. Tõsta kõrvale ja korda ülejäänud krevettidega. Serveeri veidikese sidruni- või laimimahlaga.

Olen seda retsepti kasutanud ja tulemus on väga hää. Muidugi ei ole meil saadaolevad tiigerkrevetid nõnda maistvad kui värskeltpüütud. Oi kui hää on oodata nende laudasaabumist, külmatopsis Singha pudel ees...njmämm ;)

http://www.heatoit.com/2014/06/tiigerkrevetid-tsilli-ja-kuuslauguga.html
 
arusaamatus 04. juuni 2015, kl 19.06
apppiii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> keegi ei ole keelanud ka jupil kurgiblogi, trennib
> logi, targutamiseblogi tegemast aga selleks on oma
> d kohad, mitte kellegi teise tutvumiseks tehtud te
> ema! mõikad ükskord, dziiisas kuidas sulle see koh
> ale ei jõua nagu tühm.

mis mõttes omad kohad?
 
Kaliifi peakokk 04. juuni 2015, kl 19.15
Ma ei saanud samuti aru - äkki ta mõtleb mõnd Google blogspot.com laadset keskkonda? Kuidas see antud foorumiga seostuks, aru ma ei saa. Siin puudub ju blogipidamise võimalus.

Olen korduvalt küsinud ja ei ole vastust saanud - mis on sellest halba kui inimene OMA tutvusteemas natukene rohkem enda hobidest ja isikust räägib, küsimustele vastab ja end avab? See tõstab ju tutvumise kvaliteeti, for God`s sake! Minge vaadake nüüd tutvumise "kvaliteeti" peale blogide ja Kadaka teemade likvideerimist. Mõni ükski on reaalne kuulutus, ülejäänu on püha psk, mis ei vääri kommenteerimist!
 
huviline 04. juuni 2015, kl 19.15
kas kadakas tutvub ka?
 
Kaliifi peakokk 04. juuni 2015, kl 19.20
huviline Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>kas kadakas tutvub ka?

Eks ta ikka tutvub, sest tal oli oma tutvusteemagi siin. Kellega ta tutvub või tutvumata jätab, seda peab ikka tema käest otse küsima. Vanarahvas teadis rääkida, et julge hundi rind on rasvane...või haavleid täis.
 
huviline 04. juuni 2015, kl 19.24
Kaliifi peakokk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huviline Kirjutas:
> ----------------------------
> ---------------------------
> >kas kadakas tutvub
> ka?
>
> Eks ta ikka tutvub, sest tal oli oma t
> utvusteemagi siin. Kellega ta tutvub või tutvumata
> jätab, seda peab ikka tema käest otse küsima. Van
> arahvas teadis rääkida, et julge hundi rind on ras
> vane...või haavleid täis.

ma ju küsingi. kas peab veel ametlikumalt?
kadakas, kas sa tutvud?
sobib nüüd?
 
piripiiiga 04. juuni 2015, kl 19.43
get a life :D
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 19.51
chef, sa ei karda karistusmissiooni tiigerkrevettidest aasiapärase roa ja singha koosluse mainimise pärast? :D

hmm, muide - oled sa varasemalt käinud ja sattunud 6.5 vol singha otsa, heas usus, et see on ju premium-tüüpi no fafa 5 vol millegagi?

huviline, tutvun ikka.
 
Chef 04. juuni 2015, kl 20.12
Tavaline Singha oli jah midagi 5 volti. Kangemat mulle kusagilt näppu ei sattunud, huvi pärast oleks täiesti ära proovinud. 7-elevenis seda ei kohanud, baarides-restodes ka mitte. Ju vähe vaatasin. Minu kohalikus edetabelis on Singha, Tiger Beer ja Chang ehk elevant. Eesti mees on õllemaias ja vähemalt õllega on sääl kõik lood kenasti. SangSom on samuti väga popp, eriti vinge on rahvas Full Moon Party`l plastämbritega hängimas, milles segu SangSomist, kokakoolast ja jääst.

Hindude Kingfisher on ka täiesti joodav... oi pagan, õigus jah, ma sain juba Indiast rääkimise eest penalti. Nagu selles vene multikas, kus papagoi kiitis, et saabusin parajasti Indiasse, te pole indias käinud jne :-D

Täna on meil siis hiirte pidu - arst on ära ja palatis võib diskot teha. Õujee!!!
 
Tiiger Krevetiga 04. juuni 2015, kl 20.17
Tahaks ka discole. Tohib? :)
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 20.21
aastal 2001 oli seal 0,33 singa 6,5. enamus neist singhadest, aga keegi seltskonnast ei vaevunud süüvima, palav oli ja see pisike purk tundus ka ok karastuseks.( minu teada selles formaadis lahjemat...ei, äkki oli singha light, ei mäleta.) kuniks giid teatas, et see sobiks jääga lahjendada, on freshim. üllatunud pilkudele tuli vastuseks, et see on piisavalt kange ja karge küll...

(loodetavasti pole selle seiga mainimine paragrahvi väärt, hukkamõistust ei hooli tõesti)
 
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 20.22
krevett, ole lahke, võta platsi ja tunne ennast hästi :).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!