Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuskohast te leiate häid vabu mehi 40+?
 
Kellegi rammusad näpud taovad 26. august 2015, kl 20.02
 
Sid 26. august 2015, kl 20.32
Huvitav, kust see ärakaranud lehm selle Kaido võtab. Mind kohe täitsa huvitab. :)
Ehk valgustad natuke neid taustu, saan ka targemaks. :D
 
nojaaa 26. august 2015, kl 20.36
Onju, kogu aeg räägin, et Kaupo aga ei laseb ikka kaidot.
 
Sid 26. august 2015, kl 22.23
Kaupo??? Mul pole tutvusringkonnaski ühteigi Kaupot. :D
Kust küll sellised imelikud nimed võetakse, seda enam, et ma pole oma isikut siin eriti salajas hoidnud ja isegi oma foto olen foorumirahvale avalikult välja pannud. :) Yxikmees oli ehk veel avalikum, aga ükski naisterahvas pole siiani veel sellist julgust üles näidanud, hea, kui privaatseltki juletakse endast mõnda pilti näidata. Seega, naised-naisukesed, soovite tutvuda, siis ärge end häbenege! :)
 
Vana mōrra soovid 26. august 2015, kl 22.58
tutvuda nagu soovi oleks aga peale peeglisse vaatamist kaob julgus. Kaido ja Kaupo pōgenevad tänaseni peale esmakohtingut minuga..seepsee on, kui naine hakkab valima mehi.
 
Liiv Annus 27. august 2015, kl 00.00
"häid vabu mehi 40+" ilmselt on igalpool, mõni ikka. Aga kas neil just teemaalgataja sugust vaja on? Ja kui oleks, küll nad ta ise üles leiavad.
 
sidiga tutvuma 27. august 2015, kl 00.01
miks selle vanamehega sid-tom kaido nagu tutvuma peaks?
ja mingi haukuv lontus?
täiesti ajaraiskamine ju.
vanamehed sügavad mune ja ootavad... mida?et delfist nagu kaugemale ei saagi.
 
kaido norra lehm 27. august 2015, kl 00.04
su moor siis nagu külalislehm norras vä? ja roogib...suuga vä?
 
Mees 40+ 27. august 2015, kl 09.17
Vaba ja head 40+ meest sa ei leia. Seda kolmel põhjusel.
Esiteks, vabad ja head 40+ mehed võetakse kohe ära.
Teiseks, kui hea ja vaba mees tahaks naist, siis ta vaatab endast nooremaid. 5-10a noorem naine leida Eesti maastikul ei ole probleem. Heal mehel ei ole mingit probleemi saada mõni noor üksikemast iludus, kellel ka kupli all kõik korras on. Tutvumisportaalid on neid täis.
Kolmandaks. Kui mina oleks vaba ja hea mees, siis ma ei avalikustaks seda, et ma vaba olen. Mina tõmbaks ringi :D

Aga õnneks ma ei ole vaba. Mul on hea ja mõnus naine, kes hoiab mind ja keda omakorda hoian mina.

Õppige oma suhet hoidma, siis pole vaja heietada, et 40+ vabu ja häid mehi saada pole :P
 
möh 27. august 2015, kl 09.51
eelmisele, mida sa kolad tutvumislehel, kui sul hea naine kodus on?
 
möhhmöhh jah 27. august 2015, kl 10.22
möh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> eelmisele, mida sa kolad tutvumislehel, kui sul he
> a naine kodus on?

Aga mis see sinu asi peaks olema? Ilmselt üheks su üksik olemise põhjuseks ongi liigne uudishimu.
 
Mees 40+ 27. august 2015, kl 10.42
Kolan jah.
Paar korda aastas käin ennast verbaalselt välja elamas.
Avalik koht on.
Tutvumisleheks see Dilfe ei kvalifitseeru. Enam.
 
Lai irwe 27. august 2015, kl 11.29
irw, kas prouadel endil siin pole meest kodus või nn oma mees on rohkem mõne teise moori oma? noorema, sirgema, kenama oma?
 
Noeh 27. august 2015, kl 11.59
Teema algataja kuulutus ei kvalifitseeru ka tutvumisele mingi inimesega, kellel teatud isikuomadused. Tutvutud oli ju piisavalt, nagu lugeda võis. Soov see, et oleks mees, kes tagaks tema jaoks teatud mugavused. Kullakaevaja mentaliteet.
 
Mariella 27. august 2015, kl 16.46
Mina samuti 40+ ja juba pikemat aega üksik. Kõik on olemas, olen üdini rahul oma tööga ja selle läbi ka positiivne. Minu kogemus ütleb sedasama, et endale võrdväärset meest Eestist üsna raske leida.
Ma olen hoolitsetud naine. Näen ju ka , kuidas mehed piiluvad- olgu see siis spordisaalis või vahest tänaval.
Panin end ka alles tutvumisportaali üles. Tutvusin seal ca 50 aastase mehega, tegime esimese kohtumise päeval kohvikus ja mees tundus välimuselt väga ok( puhas, treenitud, jutukas jne.) Jõusaal ja muu sport tal hinges. Mehe algatusel sai ka teine kohtumine kokku lepitud, kuid mis arvate, ei tulnud lubatud kõnet, ega kohaletulekut. Ma välja sellest ei teinud ja sellega on mehe kohta mul kohe arusaam olemas.
Pole samuti leidnud usaldusväärset meest, kes tahaks vaba naisega veeta ühist aega.
Peab iseendale otsa vaatama ja sissepoole. Miks tõmban ligi selliseid mehi?
On üks hea raamat- eneseabi- mida tasuks lugeda. Mul juba se öökapi nurgal. "Rännak" Järsku see aitab kuidagi - annab küsimustele vastuseid.
 
tutvuge välismaale 27. august 2015, kl 16.54
selles vanuserühmas naised võivad vaid lastega ärapeetud ja lastetoetusi maksvaid mehi leida Eestimaalt. ses mõttes vaadake hoopis mujalt. seal seda tibikultust pole. Et rohkem nagu täiskavanudmehed saadaval.
need lapsmehed, kes siingi sõna võtnud on ju alaalrenguga vaimses mõttes.
 
veeämbriga külamees 27. august 2015, kl 19.10
Miks peaks välismaalane tahtma ärapeetud 40+ naist kes pealegi võõrast kultuuriruumist pärit?
 
Mariella 27. august 2015, kl 19.18
Ei taha väljamaa meest. Palju reisinud ja pole kunagi selle peale mõelnud, et sealt mees võiks südamesse ronida.
Eesti naisele sobib ikka eesti mees, nagu parim puuvili meie oma õunaubinas.
 
mees 40... 27. august 2015, kl 22.40
teema algataja
jumal aitab neid kes tõesti hädas on ja kes tõesti tahavad kaaslast aga sina tundud olevalt lihtsalt vinguja ja viriseja kes mõtleb ainult omakasule ja ise endale mõne ja täiusta pigem oma vaimset taset !
 
palju neid siis nagu on? 28. august 2015, kl 01.09
palju neid 40 pluss mehi siis leidub, kel vara piisavalt, kes vabad ja ilma kohustusteta eelmiste naiste ja laste ees?
sest miks peaks nnaine mõnda 40 järelkäruga meest nagu tahtma?
 
Ele37 28. august 2015, kl 01.41
Üsna arukas soovitus leida mees välismaalt, kus puudub tibikultus ja pole sellist kontingenti nagu sovhoosijärglastest matsid. Pealegi Taanis, Rootsis ja Norras suhteliselt kerge kohaneda, põhjamaine inimene ikka ühise keele leiab.
 
gf 28. august 2015, kl 02.37
miks peaks mõni välismaa mees sellist raha peal olevat nõiamoori tahtma !leida sa võid aga varem või hiljem oled ikkagi rentslis siis enamike nende naiste abielud on prunenud kes suures rahahimus on välismaa meest tahtnud .. välismaa mehe jaoks oled loll,vaene ja kui veel ka ahne ja omakasupüüdlik ja inetu ja iseloomult sobimatu siis rentsile sa kindlalt sõidad
 
kuldkihar 28. august 2015, kl 03.10
ja mida sa gf siin plärised? kes üldse su arvamust küsis, et rentslist välja roomasid ja siin paukuma hakkasid? võiksid oma prügikolli elu kõrvalt väheke reaalsust ka näha. enamus eesti naistest, kes euroopa riikidesse abiellunud, elavad kenasti keskklassi elu ja on tänu keeleoskusele ühiskonda sulandunud. ära võrdle arukaid naisi mingite kalevipoegadega, kes ehitavad natuke palkmaja ja ülejäänud aja kuugavad kaasa toodud viina ja paarutavad vana sierraga piki põlde. need tõesti maabuvad kodus taas rentslis, taskud sama tühjad kui minnes. ahne, omakasupüüdlik ja sita iseloomuga oled ilmselt ise, miks muidu koguaeg seda korrutad ja kõigile kraesse kirjutad. ju sa endast erinevaid inimesi näinud polegi.
 
ei tea jah 28. august 2015, kl 03.32
ei tea jah, kui naisi pidavat saadaval olema, mis inised siis netis kell 2.37 öösel. Miks naised sind siis ei taha, vaatamata su kuldsele iseloomule, tühjale taskule, karjale lastele, laenukoormusele jne jne muudele kvaliteetmehe näitjatele. irw.
ei tea jah, missuguse mehega koos see tohlaks lapsmees gf välismaal elas, et nii hästi teab välismaa meeste eelistusi..
irw.
 
Barbaara 28. august 2015, kl 03.59
No maitsed on erinevad, mulle just selline gf sugune sobib. Ta on nii nummilt ahne, omakasupüüdlik, inetu ja iseloomult sobimatu rentslikõuts. Ja kes ütles, et tegu lapsmehega? See ikka päris vana ja elu poolt äratrööbatud vanamehenässakas. Selline mõneks tunniks koos arieliga plekkvanni likku, korralikult vastu pesupali kloppida ja peale viiendat loputust võib isegi inimliku näo omandada.
 
kadakale ja tema aliastele 28. august 2015, kl 09.21
Ik segge binnen Nimwegen: want op veel andere plaatzen heeft zy noch dat geheele jaar 1637 zeer veel menschen verslonden; en behalven elders / heeft in ’t Sticht van Utrecht / mijn Lieve vaderlijke Stad Montfoord ende omliggende plaatzen daar mede zeer jammerlijk geplaagt geweest; zoo dat nauwelijk ’t halve gedeelte van de inwoonders overgebleven is. Gelijk het jaar 1635 in den Zomer en de Herfst in uittermaten groote hitte des Luchts uitstak; Zoo is het volgende jaar 1636 op het voorgaande met geen minder hitte gevolgt / welke van den Lenten tot den Winter toe duurde; van de Lenten tot den Winter toe waren de winden meesten tijt Zuiden of West met een zeer vuile en besmette lucht; hier by quamen van Meert tot het laaste van Augustus gestadige droogten / desgelijke nauwelijks soo lang achter den anderen te vooren gezien waren; alle welke voorvallen de qualen van ’t voorgaande jaar grootelyk vermeerderd hebben.



Vierde Capittel



Vande Subjecten of onderworpzelen der Peste



Deze peste de onredelijcke Dieren meest ongeraakt voor by gaande / hadde de menschen alleen den oorloog aangezecht; maakte geen onderscheid tusschen eenige zoorte van menschen of gesteltenissen der lighamen; zag na goede noch bedorven humeuren; lighamen van gezonde gestaltenissen waren van haar niet bevryd / en ongezonde wierden daarom niet te eerder van haar aangeranst; omzuivere dikmaal onbeschadicht latende / viel de best getemperde ende gematigde op ’t lijf; ranste sonder onderscheid aan zoo wel Vrouwen als Mans / ongetroude als getroude; zo wel zwangere als die niet zwanger gingen; zo wel jonge kinders / aankomelingen als lieden van bezette jaren; den ouderdom liep meest vry. In ’t begin wierden’er zeer veel van malkanderen besmet; maar daar na is deze afgryzelijke plaag sulk onsteken en de lucht zodaniglijk besmet en verbuilt geworden / dat’er nauwelyk inde geheele Stad een plaatze van de peste onbesmet is gevonden: toen wierden besmet by na zo wel /die onsuivere en onstekenen plaatzen myden / als die zonder onderscheid by allen zieken en gezonde quamen. Daarenboven wierden dikmaal op eenen tijt / als door een verborgen sympathie en over-een-koming / geheele familien en huis-ghesinden onsteken ende besmet; ja dat meer is / wy hebben gezien / dat zommige familien / die vry verre van de anderen waren / en op verscheide plaatzen en in de andere Steden woonden / by na op eenen zelven tyt door de doodelijke pijlen van dezen dwing-land zwaarlijk bezocht / en bykans gelykelijk uitgeroeid zijn geweest; zo afgryzelijk was deze schrikkelijke plaag grazzerende en het gansche land doorwandelende / dat geheel Nimwegen scheen als een vuur van haar onsteken te zijn. Og! Wat droevigh aanschouwing was ’t menigmaal dry of vier dooden te gelijck uit een huis na’t graf te zien dragen / de doot-baren in alle straten voor de meeste Borgers huizen zien te staan / en de dooden van alle kanten ter begravenisse zien uitbrengen!



Vijfde Capittel



Van zommige dingen die, aanmarkens weerdig, in deze peste zijn voorgevallen.



Twee of dry dagen voor en na nieuwe / als ook volle Maan / heeft zich deze afgryzelijke plaag altijt verheft / en op die tyt besprong zy’er veel; en die zy besprong / stierven meest alle / en dat zeer schielijk en in korten tijt: Want vele / eer zy nauwelyk ziek scheemen te zijn / door een ik weet niet wat vervallingen der krachten onderdrukt zynde / wierden in weinige uuren weg gerukt: veele bezweken den tweeden of den derden dag / voornamelijk in die maanden / dat de zieckte op haar alderhoogste was.



Deze Peste begon of scheide in weinige zonder koorst: in veele quam zy wel zonder koorts / maar die nochtans niet lang daar na opvolgde; veele in den beginnen kregen deze peste met een kleene huivering / daar aanstonts een koorts by quam: zompts een brandende / zomtijts een zachte; maar den meesten tyt een middelmatige.



Veel zwangere Vrouwen kregen mis-vallen; en ook met eenen de peste / welke zeer weinige ontquamen; die haren tijt van baren uitgingen en voorspoedelijk verlosten / self ook die met haar vrucht bracht deze afgryzelijke plaag zeer haastelijk om hals: zoo dat zodanige ook de schichten en pylen van de doot selden ontquamen.



Mans / die Venus-werk niet zeer gewoon waren / zo zy haar daar in al te kloek quamen te oeffenen / kregen korts daer na de Peste / en wierden met den boot van Charon na de Elyzesche velden in weynigen tijdt overvoert: hier door is ’t gebeurt / dat veele Bruidegoms twee of dry dagen na haren trouw-dag uit deze werelt zijn weg-gerukt. Zoo iemand met eenige ander ziekte bezocht wierd / volgde binnen 24 uuren de peste daar op / zulk dat in een geheel jaar nauwelyx eenige ziekte gezien is / die de peste niet vergezelschapt heeft.



Veel zieken / die inden eersten beginne van hare ziekte zweet-dryvenden tegen-giften innamen / wierden gezond; maar dat hebbende, laten voorby gaan / liepen groot gevaar.



Veel zieken stierven voor den zevensten dag / veel wierden zeer schielijk den eersten / veel den derden of vierden / maer de meeste den vijfden of zesden dag weggerukt.



Die den zevensten en negensten dag over-leefden / van deze was eenige hope; wy hebbenden nochtans zommige ghezien / welke hare ziekte tot de derde en vierde week hebben uitgestaan / en noch ten laasten zijn gestorven, want trage pestilentiale koortzen waren zeer bedrieglijk: want overmits hare kleene toevallen / gaven zy groote hope van genesing / en hieuwen de zieken langer tijt slepende / sonder (zo ’t scheen) groote toevallen / echter zeer schielijk de zelve ten laasten weg-rukten.
 
tohohh 28. august 2015, kl 09.39
edukad naised kujutavad ette, et neid kardetakse. nad on lihtsalt nii tüütud vingujad, et neid lihtsalt ei taluta. milleks selline moor koju?!

* Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See on teadlastegi poolt kindlaks tehtud, et tänap
> äeva mehed pelgavad endaga võrdseid või paremini h
> akkama saavaid naisi. Meessugu on hakanud manduma,
> naissugu mehistuma. Kurb, aga pidulik. Ja nii jää
> bki üle meestel elukogenematuid naisi vaadata, kel
> le kõrval ennast mehena tunda ning endaga hästi ha
> kkama saavatel naistel tuleb paraku üksi olla või
> tölliga leppida.
 
edukas naine 28. august 2015, kl 12.22
1 Ja kui inimesi hakkas maa peal palju saama ja
neile sündis tütreid,
2 siis nägid Jumala pojad, et inimeste tütred olid
ilusad, ja nad võtsid enestele naisi kõigist neist, keda nad
välja valisid.
3 Aga Issand ütles: „Minu Vaim ei pea igavesti
jääma inimesse, sest ta on ikkagi ainult liha. Olgu ta elupäevi
sada kakskümmend aastat!”
4 Sel ajal, ja veel pärastpoolegi, kui Jumala pojad
heitsid inimeste tütarde juurde ja need neile lapsi ilmale tõid,
olid hiiglased maa peal: needsamad vägimehed, kes muistsest
ajast on kuulsad mehed.


Noa ja veeuputus

5 Kui Issand nägi, et inimese kurjus maa peal
oli suur ja kõik ta südame mõtlemised iga päev üksnes kurjad,
6 siis Issand kahetses, et ta inimese oli teinud
maa peale, ja ta süda valutas.
7 Ja Issand ütles: „Ma tahan inimese, kelle ma
olen loonud, maa pealt kaotada, niihästi inimesed kui loomad ja
roomajad ja taeva linnud, sest ma kahetsen, et ma nad olen
teinud!”
8 Aga Noa leidis armu Issanda silmis.


9 See on jutustus Noa soost: Noa oli üks õige mees,
täiesti vaga oma rahvapõlve seas; Noa kõndis koos Jumalaga.
10 Ja Noale sündis kolm poega - Seem, Haam ja Jaafet.
11 Aga maa oli Jumala palge ees raisku läinud ja
vägivald täitis maad.
12 Ja Jumal vaatas maad, ja näe, see oli raisku
läinud, sest kõik liha maa peal oli oma eluviisides raiskunud.


13 Ja Jumal ütles Noale: „Ma olen otsustanud teha
lõpu kõigele lihale, sest maa on täis nende vägivalda, ja
seepärast, vaata, ma hävitan nemad koos maaga.
14 Tee enesele laev goferipuust; laev tee kambritega
ja pigita seda seest ning väljast maapigiga!
15 Ja tee see nõndaviisi: laeva pikkus olgu kolmsada
küünart, laius viiskümmend küünart ja kõrgus kolmkümmend
küünart;
16 valmista see küünramõõdu järgi; tee laevale katus peale
ja tee uks laeva küljesse; tee sellele alumine, keskmine ja
ülemine lagi!
17 Sest vaata, ma saadan veeuputuse maa peale ja
hävitan taeva alt kõik liha, kus eluvaim sees on; kõik, mis maa
peal on, peab hinge heitma!
18 Aga sinuga ma teen lepingu ja sina pead minema
laeva, sina ja su pojad, su naine ja su poegade naised sinuga.
19 Ja sa pead viima laeva kõigist elavaist olendeist,
kõigest lihast, igast liigist kaks, et nad koos sinuga jääksid
elama: need olgu isane ja emane.
20 Lindudest nende liikide järgi ja loomadest
nende liikide järgi, kõigist roomajaist maa peal nende liikide
järgi, kõigist peavad kaks tulema sinu juurde, et nad võiksid
jääda elama.
21 Ja sina võta enesele kõigest roast, mida
süüakse, ja kogu enese juurde, et see oleks toiduks sinule ja
neile.”
22 Ja Noa tegi kõik. Nii nagu Jumal teda
käskis, nõnda ta tegi.
 
piripiiiga 28. august 2015, kl 13.39
teen telhvi naisteka lahti ja....nagu polekski ärakäinud :D.
 
viimaselle 28. august 2015, kl 13.49
hiljaks jäid piigake. kadakas ei saa siin sammugi ilma austajata teha :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!