Mul läheb täna 4. päev. Viimastel päevadel olen päris korralikult jälginud menüüd ning vett joonud. Täna ainult sõin lõunaks kahte erinevat tüüpi puuvilju: 2 kiivit ja ühe suurema õuna (tahtsin küll ainult kiivisid süüa, aga mul oli koju ainult 2 tükki jäänud ja neist ei saanud kõhtu täis). Aa ning röstsaia asemel olen ma röstitud Jassi seemneleiba hoopis söönud, sest ma usun, et erilist vahet ei tohiks olla selle koha pealt. Leivas peaks ainult rohkem kiudaineid olema. Muidu mulle see dieet üsna meeldib, annab natuke valikuvabadust ka ning proteiinidieediga võrreldes pole nii range... Ainuke mure on see, et need munad tekitavad vist kõhukinnisust. Oh jah, loodan, et varsti olukord paraneb :) Mul praeguseks vist umbes 2 kg maha läinud, ei mäleta mis algkaal täpselt oli :D Samas pole mul algkaal nii väga suur ka ehk siis minu arust päris tubli tulemus. Ideaalne oleks kui saaksin 4-6 kg veel alla, kuigi ei tea, kuidas see õnnestub, sest nädalavahetusel pean natukene tähistama ning kui isegi söögist saaksin eemale hoida, siis veinist või muust alkoholist vist keelduda ei saa. Siiski kavatsen peale nädalavahetust dieeti jätkata :)