50+ nurgake
valus lugeda, mis toimub Kiievis ja üldse Ukrainas
kahjuks 07. märts 2014, kl 00.28 |
Wrong Turn 07. märts 2014, kl 02.36 |
Viimasega vägagi nõus. Siinsel maastikul ei saagi mingit teemapõhist arutlust tekkida, kuni üks vaimuhäirega isik oma väärustunud mõttemaailmaga igale poole vahele segab. Igas teemas on tema see 'tark', kes alati 'teab', milles asja olemus, kes loll on (enamasti kõik peale tema) ja pärast oponente järjekindlalt sõimab. Odav ja labane. Ammu on kõik sellest aru saanud, ainult vaimuvaene ise ei oska enda elule mingit muud väljundit leida ja käib siin nagu kummitus edasi uhhuutamas.
mina(ke) 07. märts 2014, kl 08.13 |
hommik on õhtust targem, seda tõesti ja pika päeva lõpus võib tunda kergesti lootusetust.
ilmselt äärmiselt omapärase unenägemuse tõttu meenus mulle vanamemme õpetus, et hea sõna võidab võõra väe, olin selle lihtsa tõe millegipärast unustanud.
seepärast tahan öelda neile, kes teema ja minuga kaasa mõtlesid - aitäh, hea teada, et ma pole oma mõtetega üksi:)
ilmselt äärmiselt omapärase unenägemuse tõttu meenus mulle vanamemme õpetus, et hea sõna võidab võõra väe, olin selle lihtsa tõe millegipärast unustanud.
seepärast tahan öelda neile, kes teema ja minuga kaasa mõtlesid - aitäh, hea teada, et ma pole oma mõtetega üksi:)
Tean 07. märts 2014, kl 17.14 |
jajah 07. märts 2014, kl 17.34 |
ei saa rahu vaiki olla 08. märts 2014, kl 12.13 |
mina(ke)sele
/kuigi sa minuga mõttevahetusse ei pidanud vääriliseks laskuda ja see ärritab mind;)/
ometigi on sul süda õiges kohas (kuigi meel on alles lapsepõlves hulkumas mu meelest, mitte et see teab mis taunitav nüüd oleks, sinu eas tegelt peris põnev)
et mida tegelt öölda tahtsin? krt seda teab, ööldud juba siin ju küll!
tänase päeva ülesmärkimise paistel edastan oma tunnustuse sinu isiksusele ja südamele.
mul on see au
/kuigi sa minuga mõttevahetusse ei pidanud vääriliseks laskuda ja see ärritab mind;)/
ometigi on sul süda õiges kohas (kuigi meel on alles lapsepõlves hulkumas mu meelest, mitte et see teab mis taunitav nüüd oleks, sinu eas tegelt peris põnev)
et mida tegelt öölda tahtsin? krt seda teab, ööldud juba siin ju küll!
tänase päeva ülesmärkimise paistel edastan oma tunnustuse sinu isiksusele ja südamele.
mul on see au
mina(ke) 08. märts 2014, kl 16.33 |
vaaaal 08. märts 2014, kl 17.55 |
Imestav kodanik 08. märts 2014, kl 18.11 |
vaaaal 08. märts 2014, kl 18.44 |
güzz 13. märts 2014, kl 21.12 |
sulle 14. märts 2014, kl 22.00 |
kui sa päriselt näeksid teaksid kuidas ma ei elanud kõik need galktika pikkused aastad
aga su silmadel on kae
kõigil kolmel
hingemardusele lisaks
vahel ma mäletan veel valgust su sees enne su moondumist
see on tõsiselt valus
kuigi enam ei tapa
ma arvan et enam ei kaitse ma sind
seda tulingi ütlema
aga su silmadel on kae
kõigil kolmel
hingemardusele lisaks
vahel ma mäletan veel valgust su sees enne su moondumist
see on tõsiselt valus
kuigi enam ei tapa
ma arvan et enam ei kaitse ma sind
seda tulingi ütlema
Jutukas 15. märts 2014, kl 16.02 |
minakesel ses osas õigus, et ei ole kohta kus saaks mõnda teemat arutada, aga vahest ikka tahaks.
Ja seepärast, et saaks erinevat infot.
Ei ole need tõed nii ühesed kui esmapilgul paistavad, ja meie press arvab.
Soovitan ja mis arvate Lipmaa versioonist?
Akadeemik Lippmaa: Alkohol mõjutab ajutegevust kaudselt, kanep aga otseselt
EE, 08. märts 2014
Minake, kus kandis elad, ehk organiseeriks midagi arutlusklubi sarnast, nii netis kui reaalis.
Et korra kuus või nädalas oleks reaal-arutelus ja jooksvalt netis.
Ja seepärast, et saaks erinevat infot.
Ei ole need tõed nii ühesed kui esmapilgul paistavad, ja meie press arvab.
Soovitan ja mis arvate Lipmaa versioonist?
Akadeemik Lippmaa: Alkohol mõjutab ajutegevust kaudselt, kanep aga otseselt
EE, 08. märts 2014
Minake, kus kandis elad, ehk organiseeriks midagi arutlusklubi sarnast, nii netis kui reaalis.
Et korra kuus või nädalas oleks reaal-arutelus ja jooksvalt netis.
mina(ke) 15. märts 2014, kl 18.04 |
arutlusklubi? asukoht reaalis ilmselt oleks tähtis.
kraadisin end ja leidsin, et ei põle soovist asjade üle arutleda arutlemise enda pärast. aga kui midagi kõvasti korda läheb, siis võin põlema minna küll:) esialgu teen seda siiski turvaliselt netis või siis ei tee kui kaasamõtlejaid pole.
väga loodan, et vastus ei mõjunud ülbena, sest seda see pole. ettevaatus on tarkuse ema, nii lihtalt on.
kraadisin end ja leidsin, et ei põle soovist asjade üle arutleda arutlemise enda pärast. aga kui midagi kõvasti korda läheb, siis võin põlema minna küll:) esialgu teen seda siiski turvaliselt netis või siis ei tee kui kaasamõtlejaid pole.
väga loodan, et vastus ei mõjunud ülbena, sest seda see pole. ettevaatus on tarkuse ema, nii lihtalt on.
Palve 16. märts 2014, kl 09.18 |
vaaaal 16. märts 2014, kl 10.11 |
hommikust! ega muud üle jää, kuulasin Kukust äsja intervjuud Krimmis elava Mihkel Tiksiga..., on kaks hirmu - kas venemaa võtab ka Ida-Ukraina, noh, et titt ja teda toitev ema ka, või Ukraina vihastab, et sähke, mis tahtsite ja lööb kõik ühendused läbi - ei elektrit, gaasi, joogivett..., siis minevat põrgu lahti...
kui reporter küsis äratuleku kohta, siis esialgu veel ootab-vaatab, Eestis oleks vaene pensionär, seal praegu rikas välismaalane..., eks see ole ka mingi näitaja...
kui reporter küsis äratuleku kohta, siis esialgu veel ootab-vaatab, Eestis oleks vaene pensionär, seal praegu rikas välismaalane..., eks see ole ka mingi näitaja...
vaaaal 16. märts 2014, kl 17.34 |
Imestav kodanik 17. märts 2014, kl 21.34 |
ei usu 17. märts 2014, kl 21.40 |
Venemaa on alati saanud oma tahtmise ja saab ka seekord.
Minu arust õieti tehtigi, et loovutati Krimm Venemaale, seal ju ikkagi kõik venelased.
kui meil peaks sama jama olema näiteks, et Narva pärast tuleks Venemaa Eestiga sõdima, kes seda Narvat kaitseks huvitav või milleks verevalamist nende inimeste pärast, kes Eestis elada ei taha.
Minu arust õieti tehtigi, et loovutati Krimm Venemaale, seal ju ikkagi kõik venelased.
kui meil peaks sama jama olema näiteks, et Narva pärast tuleks Venemaa Eestiga sõdima, kes seda Narvat kaitseks huvitav või milleks verevalamist nende inimeste pärast, kes Eestis elada ei taha.
Ei imesta. 17. märts 2014, kl 21.51 |
Oli referendum, oli. Oli Krimmi autonoomne oblast, vene sõjabaase täis mingi lepinguga, Euroopa tahtis Ukrainat oma poole tõmmata, loomulikult venelastel hing täis, igasugu lääs tuleb nagu oma õue, selge see, et Krimm tuleb vene koosseisu tõmmata ja julgeolekukaalutlustel pool Ukrainat lisaks, see minu arvamus.Ja inimesed on ikka suurele poliitikale jalgu jäänud.
mart 17. märts 2014, kl 22.07 |
Imestav kodanik 17. märts 2014, kl 22.40 |
nujah 17. märts 2014, kl 22.44 |
mina(ke) 18. märts 2014, kl 21.54 |
Lisa postitus