Unetute nurgake
tulge aga külla
moosimadu 10. september 2016, kl 21.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Mihkel Välk 10. september 2016, kl 22.41 |
teemaalgataja 11. september 2016, kl 17.09 |
Vαḷėć 11. september 2016, kl 22.38 |
imestan 12. september 2016, kl 12.17 |
Need libaunetud üritavad erinevate põhjendustega siin muljet jätta, et nad ei maga, aga tegelikult on see täielik vale! Põõnatakse päeval ja ööl, vahet pole mingisugustki. Mõnel imelisel päeval võib küll juhtuda, et keegi suudab oma mõlemad silmalaud lahti kangutada ja sõrmega klaviatuurile pihta saada ning isegi postitusega hakkama saada, aga neid päevi on aina vähem. Ei tea,kas unehaldjas on kõik siinsed ära teinud või varastasid need unised unetud ta liivatagavarad ning nüüd naudivad selle teo tagajärgi. Norskamine on kõrvulukustav!
Mette' 12. september 2016, kl 19.00 |
imestan 12. september 2016, kl 19.19 |
imestan 12. september 2016, kl 19.22 |
Mette' 12. september 2016, kl 19.50 |
imestan 12. september 2016, kl 19.57 |
kahtlustan 12. september 2016, kl 21.16 |
noh 13. september 2016, kl 06.17 |
noh 13. september 2016, kl 17.43 |
Väga hea 13. september 2016, kl 19.04 |
noh ile kurbdusega 13. september 2016, kl 19.32 |
Väga hea Kirjutas:
------------------------------------------------------
> Mõni võiks siit lesta tõmmata. Moosimagu näiteks.
> Siis tuleks normaalsed inimesed tagasi.>>>
Just taoliste labatsejate tõttu nagu see, vägahea, ei kipu mina siia tulema. Sihuke situks ka oma lapse pulmatordi täis.
------------------------------------------------------
> Mõni võiks siit lesta tõmmata. Moosimagu näiteks.
> Siis tuleks normaalsed inimesed tagasi.>>>
Just taoliste labatsejate tõttu nagu see, vägahea, ei kipu mina siia tulema. Sihuke situks ka oma lapse pulmatordi täis.
imestan 13. september 2016, kl 19.53 |
Teada on, et mõni üksik tilk tõrva meepotis rikub kogu sisu. Delfis on kahjuks tendents, et selliseid sallimatute kommentaaride kirjutajaid ei suudeta või ei taheta ohjeldada.
Võiks suuta oma erimeelsused lahendada kuidagi viisakamas vormis. Miks peab käima rusikad püsti ja igal pool kuulutama, et keegi peab lesta tõmbama, minema minema vms. Minu jaoks täiesti arusaamatu.
'Noh', kui päeval käid tööl ja õhtul teed õppetükke, siis näpistad isegi oma hobide jaoks juba ööunest või vabadest hetkedest aega, rääkimata sellest, et jõuaks veel kuskil pidevalt kirjutada. See probleem painab vist paljusid - ajapuudus. Aga vahel on tore ikka siia ka oma varesejäljed maha jätta.:)
Võiks suuta oma erimeelsused lahendada kuidagi viisakamas vormis. Miks peab käima rusikad püsti ja igal pool kuulutama, et keegi peab lesta tõmbama, minema minema vms. Minu jaoks täiesti arusaamatu.
'Noh', kui päeval käid tööl ja õhtul teed õppetükke, siis näpistad isegi oma hobide jaoks juba ööunest või vabadest hetkedest aega, rääkimata sellest, et jõuaks veel kuskil pidevalt kirjutada. See probleem painab vist paljusid - ajapuudus. Aga vahel on tore ikka siia ka oma varesejäljed maha jätta.:)
noh 13. september 2016, kl 20.28 |
vähemalt..siin ikka liigub veel "endiseid"..ja see on hea:P..no jah..noortel ehk on seda vaimu..et õppida ja jännata muude asjadega veel...ma juba võtan elu rahulikumalt...tööl tuleb käia..aga edasi..no milleks ma enam n väga rabelen..on juba saanud seda teha küll ja küll..ja rohkemgi veel:P..kas te teate, mda on enne surma inimesed öelnud, et mida kõige rohkem kahetseva...eks ikka seda,..et tööd on palju tehtud..ja enesele aega vähe võetud...:P mina võtan kohustusi just nii palju, kui seda hädavajalik on..ülejäänud on puhas rõõm..lust ja lillepidu:PPPPPPP
imestan 13. september 2016, kl 20.33 |
Mis sul viga rääkida, noh. Sul lapsed suured, mul läheb veel oma kümmekond aastat, alles siis saan öelda, et nüüd on aega endale ka elada.:)
Jah, muidugi liigub siin vahel ka endiseid, kes nostalgiast vahel ka Unetutesse vaatavad. Ja ma tean raudselt, et neid, kes sõna ei võta, on ka. Vaatavad pealt ja vaikivad.:)
Jah, muidugi liigub siin vahel ka endiseid, kes nostalgiast vahel ka Unetutesse vaatavad. Ja ma tean raudselt, et neid, kes sõna ei võta, on ka. Vaatavad pealt ja vaikivad.:)
noh 13. september 2016, kl 20.37 |
noh 13. september 2016, kl 20.40 |
imestan 13. september 2016, kl 20.48 |
noh 19. september 2016, kl 17.47 |
teeme siia ka siis ühe sissekande:PP..seoses pensioni ea tõusuga...kõigil on vast muidugi fb..ja on neid lugenud..aga need on tõesti head..mis väärivad ära märkimist..et siis..tuleviku eestist üks killuke
Pärast tööd peole?
Ei saa, ma olen laupäevases vahetuses!
..muidugi ilma piltideta pole see...aga ikkagi..ja teine...muidugi on neid rohkem..aga
Mis teeb väljamaa pensionär?
Reisib, lõbutseb, käib tantsimas jne
Mis teeb siis eesti pensionär?
Võtab südametilku ja läheb tööle
..kas sellist eestit me tahtsimegi?:P..no vot siis:P
Pärast tööd peole?
Ei saa, ma olen laupäevases vahetuses!
..muidugi ilma piltideta pole see...aga ikkagi..ja teine...muidugi on neid rohkem..aga
Mis teeb väljamaa pensionär?
Reisib, lõbutseb, käib tantsimas jne
Mis teeb siis eesti pensionär?
Võtab südametilku ja läheb tööle
..kas sellist eestit me tahtsimegi?:P..no vot siis:P
unetu nr6 20. september 2016, kl 10.10 |
Vαḷėć 20. september 2016, kl 14.58 |
panther 30. september 2016, kl 21.13 |
diip 30. september 2016, kl 21.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Lisa postitus