Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus
Kurb 14. märts 2016, kl 16.01 |
naistuttav, kooliõde, sookaaslased 14. märts 2016, kl 16.09 |
Kurb 14. märts 2016, kl 16.09 |
muljest
Tundsin naistuttava ees PÄRISELT SÜÜMEPIINU, et mul läheb paremini.
Sellepärast ma naistuttava peigmehe ajal sisse lasingi, et tundsin, olen talle suhtlemise eest tänu võlgu ja õnnetut inimest ei tohi üksinda jätta.
Kui inimene suhtub minusse hästi, siis mina suhtun väga hästi.
Kui aga mind solvatakse ja alandatakse, siis muidugi põen ja elan raskelt üle.
Tundsin naistuttava ees PÄRISELT SÜÜMEPIINU, et mul läheb paremini.
Sellepärast ma naistuttava peigmehe ajal sisse lasingi, et tundsin, olen talle suhtlemise eest tänu võlgu ja õnnetut inimest ei tohi üksinda jätta.
Kui inimene suhtub minusse hästi, siis mina suhtun väga hästi.
Kui aga mind solvatakse ja alandatakse, siis muidugi põen ja elan raskelt üle.
kuule kürb 14. märts 2016, kl 16.10 |
Kurb veel 14. märts 2016, kl 16.10 |
kle 14. märts 2016, kl 16.11 |
Kurb veel 14. märts 2016, kl 16.12 |
Alguses läks mul paremini ja saime naistuttavaga hästi läbi, kuid ma ei saa aru, miks oli vaja minult peigmees üle lüüa ja saata aastaid hiljem sõnum: OLED HALE PUGEJAMUTT.
Kooliõe nähvamine oli kohatu, sest ma ei tahtnud temaga kontakti jääda, ainult korraks helistasin.
Siiani mõtlen ja imestan, mis toimus nende peades ja miks sookaaslased mind väldivad.
Kooliõe nähvamine oli kohatu, sest ma ei tahtnud temaga kontakti jääda, ainult korraks helistasin.
Siiani mõtlen ja imestan, mis toimus nende peades ja miks sookaaslased mind väldivad.
muljest rääkides 14. märts 2016, kl 16.14 |
Kurb 14. märts 2016, kl 16.17 |
moosimadu 14. märts 2016, kl 16.25 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
''Kurva ja naistuttava saaga'' on ammu juba raamatusse raiutud. Kes teab, see teab, robot Marvini rollis on Kurb, politseilaeva peaarvuti osa täidavad Delfi foorumi lugejad ja kommenteerijad:
'' See laev vihkas mind," ütles ta rõhutult, osutades politseimasinale.
"See laev?" ütles Ford äkilise erutusega. "Mis sellega juhtus? Kas sa
tead?"
"See vihkas mind, kuna ma sellega rääkisin."
"Sa rääkisid sellega?" hüüatas Ford. "Mida sa sellega mõtled?"
"Lihtne. Ma olin väga tüdinud ja masendatud, nii ma läksin ja lülitasin
ennast selle sisearvuti lainele. Ma rääkisin arvutiga väga pikalt ja esitasin sellele
oma vaatenurga Universumist," ütles Marvin.
"Ja mis juhtus?" sundis Ford tagant.
"See sooritas enesetapu," ütles Marvin ja kõndis kõrgilt minema, tagasi
Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 14.03.2016 16.27.
'' See laev vihkas mind," ütles ta rõhutult, osutades politseimasinale.
"See laev?" ütles Ford äkilise erutusega. "Mis sellega juhtus? Kas sa
tead?"
"See vihkas mind, kuna ma sellega rääkisin."
"Sa rääkisid sellega?" hüüatas Ford. "Mida sa sellega mõtled?"
"Lihtne. Ma olin väga tüdinud ja masendatud, nii ma läksin ja lülitasin
ennast selle sisearvuti lainele. Ma rääkisin arvutiga väga pikalt ja esitasin sellele
oma vaatenurga Universumist," ütles Marvin.
"Ja mis juhtus?" sundis Ford tagant.
"See sooritas enesetapu," ütles Marvin ja kõndis kõrgilt minema, tagasi
Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 14.03.2016 16.27.
kle 14. märts 2016, kl 16.27 |
nojaa 14. märts 2016, kl 16.28 |
aga lemmikkoht 14. märts 2016, kl 16.36 |
Kurb 14. märts 2016, kl 18.58 |
16. 12 ja 16. 17 ei ole mina.
nojaa
Ma oleksin tundnud ennast süüdi, kui oleksin midagi vastu öelnud.
Mind kasvati nii, et kõikidel tüdrukutel on alati õigus ja mina pean vait olema.
Me vestlus oli igati neutraalne, ei kurtnud kumbki midagi.
Kui inimene julges ligi tulla nähvama, siis oleks julgenud ka öelda, mis talle ei sobinud või millega hõivatud on.
Kui juba nähvama tuli, siis rääkinud lõpuni.
Selline poolik nähvamine näitab SUHTUMIST ja on väga ebaviisakas.
nojaa
Ma oleksin tundnud ennast süüdi, kui oleksin midagi vastu öelnud.
Mind kasvati nii, et kõikidel tüdrukutel on alati õigus ja mina pean vait olema.
Me vestlus oli igati neutraalne, ei kurtnud kumbki midagi.
Kui inimene julges ligi tulla nähvama, siis oleks julgenud ka öelda, mis talle ei sobinud või millega hõivatud on.
Kui juba nähvama tuli, siis rääkinud lõpuni.
Selline poolik nähvamine näitab SUHTUMIST ja on väga ebaviisakas.
Päris õige! 14. märts 2016, kl 19.03 |
Kurb 14. märts 2016, kl 19.10 |
issand küll 14. märts 2016, kl 19.15 |
nojaa 14. märts 2016, kl 19.29 |
Kurb 14. märts 2016, kl 19.42 |
Kurb 14. märts 2016, kl 19.45 |
Mis siis valesti oli? 14. märts 2016, kl 19.48 |
Kurb 14. märts 2016, kl 20.02 |
Eelmisele
MITTE MINGIT vajadust ei olnud midagi ütlema tulla.
Tegin ÜHE kõne ja nüüd selle ÜHE kõne pärast vaja kuu aega hiljem näägutama tulla ?
Kusjuures helistamise algpõhjus oli, et turgatas pähe, et ei ole ühe vana asja eest tänanud ja selleks algselt helistasingi.
Ilmselt mõnele ei meeldi, kui keegi teda tänab.
MITTE MINGIT vajadust ei olnud midagi ütlema tulla.
Tegin ÜHE kõne ja nüüd selle ÜHE kõne pärast vaja kuu aega hiljem näägutama tulla ?
Kusjuures helistamise algpõhjus oli, et turgatas pähe, et ei ole ühe vana asja eest tänanud ja selleks algselt helistasingi.
Ilmselt mõnele ei meeldi, kui keegi teda tänab.
Kurb veel 14. märts 2016, kl 20.05 |
Tülgastav... 14. märts 2016, kl 20.09 |
Mitte ühtegi head sõna teiste jaoks ja sinna otsa ving, et keegi ei taha temaga suhelda.
Muidugi ei taha. Ega ka tulevikus ei hakka tahtma, kindel see. Kui samas vaimus jätkad, sured arvuti taha, laip leitakse ilmselt kolme aasta pärast ja aetakse linnavalitsuse poolt auku. Praegu kappad uhkel sammul just sellise tuleviku poole, edu ei hakka soovima, see tuleb sul välja niikuinii.
Muidugi ei taha. Ega ka tulevikus ei hakka tahtma, kindel see. Kui samas vaimus jätkad, sured arvuti taha, laip leitakse ilmselt kolme aasta pärast ja aetakse linnavalitsuse poolt auku. Praegu kappad uhkel sammul just sellise tuleviku poole, edu ei hakka soovima, see tuleb sul välja niikuinii.
Kurb 14. märts 2016, kl 20.13 |
Kurb veel 14. märts 2016, kl 20.16 |
Kurb veel 14. märts 2016, kl 20.26 |
Suhtusid hästi 14. märts 2016, kl 20.27 |
Aga nüüd lõugutad ta kallal nagu marutõbine. Kuidas sa veel ebameeldivatesse inimestesse suhtud.... Ei taha mõeldagi.
Jah, sinu puhul on iga vabandus ettekääne. Suhtlemine sinuga on piin nii virtuaalreaalsuses kui kindlasti ka päriselus. Inimene on nõus ütlema, et tal on kohe kavas plaaniline mõlema jala amputatsioon, et mitte sinuga päriselus suhelda.
Jah, sinu puhul on iga vabandus ettekääne. Suhtlemine sinuga on piin nii virtuaalreaalsuses kui kindlasti ka päriselus. Inimene on nõus ütlema, et tal on kohe kavas plaaniline mõlema jala amputatsioon, et mitte sinuga päriselus suhelda.
Kuule tohman 14. märts 2016, kl 20.28 |
Lisa postitus