Varia
kadaka kolumn
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.39 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
feromoon, mitte ferromoon.. aga mis sellise ettevõtmise eesmärk oleks, kui ma siin tutvumiskavatsustega ei ole? tasuta lõunaid ei ole, nagu sa isegi tead - ma ei taha ühtegi kohustust ei suhestumise ega suhtluse näol. üheöösuhteid ei harrasta, need pole rahuldustpakkuvad.
kui sa leidsid eelnevast tekstist vastuolu, siis selgitan pikemalt.
kui sa leidsid eelnevast tekstist vastuolu, siis selgitan pikemalt.
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.42 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
protsent - tuletan jätkuvalt meelde, et foorumi lugemine on rangelt vabatahtlik tegevus ning tagajärgede eest vastutab lugeja/kasutaja ise 100 %.
mittesihtotstarbelise foorumikasutuse vältimiseks saab kasutada erinevaid võimalusi, lihtsaim on ülal paremas nurgas olevale punasele ristikesele hiirega klikkimine. edu :).
mittesihtotstarbelise foorumikasutuse vältimiseks saab kasutada erinevaid võimalusi, lihtsaim on ülal paremas nurgas olevale punasele ristikesele hiirega klikkimine. edu :).
100% 11. november 2014, kl 18.45 |
supp 11. november 2014, kl 18.45 |
krt, jah, pole seda sõna ammu näind. sinu kooliharidus paistab igast praost.
aga tegelt...kas sa ei saa piisavalt suheldud, et siin pead aktiivne olema? tead, vahetu suhtlus on kordades parem, kui see siin. miks sa end sellisesse raami topid, mehed on teinud sulle palju halba? või mis?
sind jätkub iga lolli küsimuse vastamisele, igale poole...mis nähtus see on?
aga tegelt...kas sa ei saa piisavalt suheldud, et siin pead aktiivne olema? tead, vahetu suhtlus on kordades parem, kui see siin. miks sa end sellisesse raami topid, mehed on teinud sulle palju halba? või mis?
sind jätkub iga lolli küsimuse vastamisele, igale poole...mis nähtus see on?
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.58 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
protsent - aga miks sa siis masohhistlikku kangelaslikkusega siin kükitad ja sõrmi sügad vastu klaviatuuri?
supp - suhtlen piisavalt, aga mulle meeldib selline suhtlus, kus võin poole sõna pealt minema kõndida, kui ära tüütab. siin vastan seepärast, et lubasin teemaalgatuses jõudumööda vastata.
lihtsalt olen ajapikku avastanud, et ma ei soovi hetkel suhteid ega nendega kaasnevat kogeda, ausõna lihtsalt ei viitsi. kuna paljud mu huvialad eeldavad arvutikasutust, siis veedan patuselt palju aega tõesti arvuti taga, seepärast on vist tekkinud ka pausitäideteks foorumid vms...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 11.11.2014 18.58.
supp - suhtlen piisavalt, aga mulle meeldib selline suhtlus, kus võin poole sõna pealt minema kõndida, kui ära tüütab. siin vastan seepärast, et lubasin teemaalgatuses jõudumööda vastata.
lihtsalt olen ajapikku avastanud, et ma ei soovi hetkel suhteid ega nendega kaasnevat kogeda, ausõna lihtsalt ei viitsi. kuna paljud mu huvialad eeldavad arvutikasutust, siis veedan patuselt palju aega tõesti arvuti taga, seepärast on vist tekkinud ka pausitäideteks foorumid vms...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 11.11.2014 18.58.
supinahk 12. november 2014, kl 20.51 |
kadakajupp 12. november 2014, kl 21.25 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kisellinahk 12. november 2014, kl 22.07 |
kadakajupp 12. november 2014, kl 22.24 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
eesnahk 13. november 2014, kl 11.48 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 16.30 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
nokuteater 13. november 2014, kl 18.19 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 18.23 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
on küll jah erinevaid huvisid, palju materjali on ingliskeelne. tahad, lingin siia miskit viimasest lugemisvarast?
/või eeldan, et kui emakeeles kirjutada ei mõista, siis muus keeles lugeda ammugi mitte?/
ja kui kasutaksingi arvutit sajal tutvumissaidil kollamiseks, siis keda krt see küll segama peaks? jälle ei saa juuli mehele ja jaan naisele või? :D.
/või eeldan, et kui emakeeles kirjutada ei mõista, siis muus keeles lugeda ammugi mitte?/
ja kui kasutaksingi arvutit sajal tutvumissaidil kollamiseks, siis keda krt see küll segama peaks? jälle ei saa juuli mehele ja jaan naisele või? :D.
punanahk 13. november 2014, kl 18.30 |
see on sinu postitus:
arvad, et muudes foorumites on ühtäkki teistsugused inimesed sootuks või teised reeglid tutvumiseks? no ei ole, lihtsalt puudub vbl see interaktiivsus ja segavad mõttetud vahepostitused. aga vaidlustes selgub tõde ning naiivne oleks arvata, et mingi x-sihtgrupp on just kuskile teisse kuldfoorumisse koondunud.
by kadakajupp - Saame tuttavaks
foorumid, tutvussaidid-sina juba tead asja.
arvad, et muudes foorumites on ühtäkki teistsugused inimesed sootuks või teised reeglid tutvumiseks? no ei ole, lihtsalt puudub vbl see interaktiivsus ja segavad mõttetud vahepostitused. aga vaidlustes selgub tõde ning naiivne oleks arvata, et mingi x-sihtgrupp on just kuskile teisse kuldfoorumisse koondunud.
by kadakajupp - Saame tuttavaks
foorumid, tutvussaidid-sina juba tead asja.
kadakajupp 13. november 2014, kl 18.38 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
foorumeid on üsna erineva sisuga, aga seda asja sina vist ei tea? tutvumine, olgu siis sihtotstarbelisel lehel või mõnes muus interaktiivses suhtluskeskkonnas ei erine väga. ja eks olen ka tutvumissaite külastanud.
aga nii muuseas - on kohe keelatud netis mitut saiti külastada või? seega ei saa su tsiteerimise mõttest aru.
aga nii muuseas - on kohe keelatud netis mitut saiti külastada või? seega ei saa su tsiteerimise mõttest aru.
tillinahk 13. november 2014, kl 18.41 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 18.46 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
tillinahk 13. november 2014, kl 18.52 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 18.55 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
flirticus on konto küll tehtud, date tean ja suhted 24 on ka kuskilt silma jäänud, ülejäänutest pole kuulnudki - mis krdi kohad need veel on... ja rate oli vist kunagine fb eelkäija vms?
aga sulle lugemiseks mu huvialadest, üks näide.
https://www.boundless.com/physiology/textbooks...
aga sulle lugemiseks mu huvialadest, üks näide.
kadakatupp 13. november 2014, kl 18.57 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 19.03 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 19.03 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
boundless-anatomy-and-physiology-textbook/
nervous-tissue-11/neurophysiology-113/types-of-neurotransmitters-by-function-619-3349/
ok, liigendamist vajas teadmata põhjusel.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 13.11.2014 19.04.
boundless-anatomy-and-physiology-textbook/
nervous-tissue-11/neurophysiology-113/types-of-neurotransmitters-by-function-619-3349/
ok, liigendamist vajas teadmata põhjusel.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 13.11.2014 19.04.
eesnahk 13. november 2014, kl 19.08 |
tillinahk 13. november 2014, kl 19.09 |
supp 13. november 2014, kl 19.11 |
ahzooloog 13. november 2014, kl 19.13 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 172 |
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> https://www.boundless.com/physiology/textbooks...
>
> boundless-anatomy-and-physiology-textbook/
> ner
> vous-tissue-11/neurophysiology-113/types-of-neurot
> ransmitters-by-function-619-3349/
>
> ok, liige
> ndamist vajas teadmata põhjusel.
Ei vaja mingit liigendamist. Ja ei jäänud poolikuks su eelmine link. Registeeritud kasutajatel ei kuvata tervet linki, aga peale klikkides avaneb ilusti. Pole tänu väärt:)
-------------------------------------------------------
> https://www.boundless.com/physiology/textbooks...
>
> boundless-anatomy-and-physiology-textbook/
> ner
> vous-tissue-11/neurophysiology-113/types-of-neurot
> ransmitters-by-function-619-3349/
>
> ok, liige
> ndamist vajas teadmata põhjusel.
Ei vaja mingit liigendamist. Ja ei jäänud poolikuks su eelmine link. Registeeritud kasutajatel ei kuvata tervet linki, aga peale klikkides avaneb ilusti. Pole tänu väärt:)
eesnahk 13. november 2014, kl 19.21 |
Lisa postitus