Saame tuttavaks
Vähe väärt naisi
to n55 12. veebruar 2015, kl 19.07 |
mansion ghost 12. veebruar 2015, kl 19.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
´n55´
"väike õpetussõna shrekidele:
kui teil ei kõlba naisega last saada, ärgu teil kõlvaku ka temaga seksida. Vähemalt mitte kummita."
Oh, siis te oleks ju üsna kuival.
Teisalt, kummitus pole puutunud ühtki naist kellega kooselu ettegi kujutada ei suuda, rääkimata siis veel uuest "pesakonnast".
"väike õpetussõna shrekidele:
kui teil ei kõlba naisega last saada, ärgu teil kõlvaku ka temaga seksida. Vähemalt mitte kummita."
Oh, siis te oleks ju üsna kuival.
Teisalt, kummitus pole puutunud ühtki naist kellega kooselu ettegi kujutada ei suuda, rääkimata siis veel uuest "pesakonnast".
politsei karvane käsi 12. veebruar 2015, kl 19.53 |
kadakajupp 12. veebruar 2015, kl 20.10 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mansion ghost 12. veebruar 2015, kl 20.23 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
kadakajupp 12. veebruar 2015, kl 20.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 12. veebruar 2015, kl 20.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
mansion ghost 12. veebruar 2015, kl 20.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
piripiiiga 12. veebruar 2015, kl 20.38 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kadakatupp 12. veebruar 2015, kl 20.44 |
mansion ghost 12. veebruar 2015, kl 20.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
sisselogimata madu 12. veebruar 2015, kl 21.05 |
Shrečk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Täitsa nõus. Mees on loll, kui usub naise lubadusi
> , teeb tema soovide järele.
> Paras aeg jälle vää
> rt naise teemat arutama hakata:-)
Kuidas saab üks inimeseloom nii loll olla, et usub mingit pläma igavesest armastusest. Armastus sai otsa ja kogu lugu. Otsi uus, mitte ära tatista siin 10a järjest.
> Täitsa nõus. Mees on loll, kui usub naise lubadusi
> , teeb tema soovide järele.
> Paras aeg jälle vää
> rt naise teemat arutama hakata:-)
Kuidas saab üks inimeseloom nii loll olla, et usub mingit pläma igavesest armastusest. Armastus sai otsa ja kogu lugu. Otsi uus, mitte ära tatista siin 10a järjest.
suured silmad 12. veebruar 2015, kl 21.07 |
kummiga kummita Kirjutas:
> no alu vana mees sai karvamütsi pähe, keeras naise
> l lõuga ja oligi lupsti jalge vahel, vot nii lihtn
> e see oligi. nüüd teenib lapsele kasvaturahasid ro
> otsi riigis kulgevas metroos. vot selline karm saa
> tus ikkagi.
Rootsi metroos reisisaatja??????
> no alu vana mees sai karvamütsi pähe, keeras naise
> l lõuga ja oligi lupsti jalge vahel, vot nii lihtn
> e see oligi. nüüd teenib lapsele kasvaturahasid ro
> otsi riigis kulgevas metroos. vot selline karm saa
> tus ikkagi.
Rootsi metroos reisisaatja??????
kadakajupp 12. veebruar 2015, kl 21.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
sisselogimata madu 12. veebruar 2015, kl 21.35 |
mansion ghost 12. veebruar 2015, kl 23.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Sid 13. veebruar 2015, kl 07.53 |
Postimees kirjutab:"Liiklusõnnetus juhtus eile kella 10.48 ajal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 197. kilomeetril. 45-aastane Peeter sõitis sõidukiga BMW X5 teeäärsel põllul maantee suunas, maanteeni jõudmisel põrkas aga sõidukiga maantee pervelt õhku ja lendas üle maantee, maandudes umbes 40 meetri kaugusel maanteest."
Huvitav, kas see on meie Peeter? See, kes arvab, et
mees=raha
naine=ilu
auto x5=mõistus 0
Huvitav, kas see on meie Peeter? See, kes arvab, et
mees=raha
naine=ilu
auto x5=mõistus 0
Täitsa Blond 13. veebruar 2015, kl 08.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
piripiiiga 13. veebruar 2015, kl 08.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
Täitsa Blond 13. veebruar 2015, kl 08.19 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
piripiiiga 13. veebruar 2015, kl 08.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
Täitsa Blond 13. veebruar 2015, kl 08.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
piripiiiga 13. veebruar 2015, kl 08.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
Täitsa Blond 13. veebruar 2015, kl 08.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kadakatupp 13. veebruar 2015, kl 09.48 |
mansion ghost Kirjutas:
> ´kadakatupp´, ma olen kummitus, mitte hauarüvetaja
> :)
>
> Heaküll, kui leidub ootustele vastav ja
> väärikas naine...
>
> P.S. Eriti juhmidel
> e!
>
> Ei pea isegi mitte "süütu" olema :D)
hea teada, et kui 5 kümppi kukub, olengi laip valmis, iginoore kummituse jaoks. laibad ja kummitused peaks ju tegelikult hästi sobima, kummastki lihalike rõõmude jaoks asja enam pole.
NB! vältisin meelega sõna "seks", et mõni esteediniru kogemata labasuse üledoosi kätte ei kõngeks.
> ´kadakatupp´, ma olen kummitus, mitte hauarüvetaja
> :)
>
> Heaküll, kui leidub ootustele vastav ja
> väärikas naine...
>
> P.S. Eriti juhmidel
> e!
>
> Ei pea isegi mitte "süütu" olema :D)
hea teada, et kui 5 kümppi kukub, olengi laip valmis, iginoore kummituse jaoks. laibad ja kummitused peaks ju tegelikult hästi sobima, kummastki lihalike rõõmude jaoks asja enam pole.
NB! vältisin meelega sõna "seks", et mõni esteediniru kogemata labasuse üledoosi kätte ei kõngeks.
priscilla 13. veebruar 2015, kl 09.52 |
kadakatupp 13. veebruar 2015, kl 09.59 |
priscillakene, tõeliselt hea huumorimeelega isik ei pea eraldi rõhutama, et tal on hea huumorimeel. seda märgatakse niigi. just nagu ilus naine ei pea rääkima oma pandavusest, see on niigi kõigile näha.
minu labasust tunnetavad vaid sisimas labased rumalavõitu inimesed, mina toon selle neis lihtsalt välja, see neid närvi ajabki.
TäitsaBlondi või mõne muu ajudega tegelase jaoks ma labane ei ole. mis sa arvad, miks see küll nii on?
minu labasust tunnetavad vaid sisimas labased rumalavõitu inimesed, mina toon selle neis lihtsalt välja, see neid närvi ajabki.
TäitsaBlondi või mõne muu ajudega tegelase jaoks ma labane ei ole. mis sa arvad, miks see küll nii on?
see 13. veebruar 2015, kl 10.00 |
priscilla 13. veebruar 2015, kl 10.04 |
kadakas
eks sul ole oma fännklaab. paljud nendest kindlasti sellised, kes kardavad sinuga vastuollu minna ja sellepärast su pea kohal nimbusena heljuvad:)
tegelt, go:) mul endal on ka mõne aasta tagune kogemus siin üsna pikka aega ja mul sõideti samamoodi seljas nagu julge ütlemisega kirjutajatel:D aga mul ka ülipaks nahk:P aga jah, mõned asjad no on veits labased.
eks sul ole oma fännklaab. paljud nendest kindlasti sellised, kes kardavad sinuga vastuollu minna ja sellepärast su pea kohal nimbusena heljuvad:)
tegelt, go:) mul endal on ka mõne aasta tagune kogemus siin üsna pikka aega ja mul sõideti samamoodi seljas nagu julge ütlemisega kirjutajatel:D aga mul ka ülipaks nahk:P aga jah, mõned asjad no on veits labased.
Täitsa Blond 13. veebruar 2015, kl 10.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Lisa postitus