Oki, na vastan teile hulgi.
1. Mu oponente paistab ajavat tigedaks see, et ma ei nõustu nendega eesti mehe pelmeenlikkuse suhtes, väites, et eestlane pole ei halvem ega parem itaallasest(ja loomulikult ka kõigist teistest rahvustest)
2. Miskipärast on siinsed natsid ja pahumpidi natsid tähelepanuta jätnud mu märkuse sokratesest, kes otsis inimest. Miks? Aga seepärast, et see segaks neid nende joru ajamises eesti mehest- pelmeenist.
3. Samamoodi on nad üksmeelselt jätnud märkamata, et ma võrdlen neid capulettide- monteccide ja tiesenhausenitega. Miks? Seepärast, et neile ei meeldi selline avalik võrdlus. Ei ole soliidne ju öelda, et kuningas on alasti.
4. Krantslusest. Jaa väga hea on rääkida delfis, et pole mingit vahet tõukoeral ja krantsil, kui aktsepteeritakse teatud inimeste hobisid. Samamoodi kui muidki meditsiiniajalirja "kroonika" üllitatud väärtusi.
5. Kellegi paremakspidamine teistest. Väga kena oleks kui eesti naiste kaitsja tooks mulle mõne näite, kus hh peab ennast teistest paremaks.
6. Halvustamine. Halvustada saab inimest. Kui ma nimetaks oma oponente delfimõrdadeks või -muttideks, siis võiks seda halvustamiseks pidada, aga ideede elitaarsus ei ole halvustamine.
ja lõpuks... Kust kuradi kohast te välja lugesite, et ma eesti naistest räägin ja neid halvustan??? :))