Ja veelkord ideede elitaarsusest ja isikute egalitaarsusest.
Kommunisti jaoks on kommunism kõige parem. Kristlase jaoks on parim kristlus. Njuueidžlase jaoks parim new age..
Nuh, tuleb keegi neist teid evangeleerima ja teie- emotsioonidevabad ning hästikasvatatud isikud, kuulate teda vaikselt kaasa noogutades ja lollakalt naeratades, sest tõed on kõik võrdsed.. noh, kui ta oma mölaga teid häirib, siis püüate teda vaigistada..
Teie jaoks on ideed egalitaarsed ja isikud elitaarsed. Sest te olete R U M A L A D ja ei suuda diskuteerida ideede tasandil.
Mina olen kah rumal, aga ma püüan siiski selgitada, et jama on kommunismus, kristlus või njuueidž ja pohh mu jaoks, kas oponendiks on a, ekm, kiisumiisu või manka.. isikud on egalitaarsed.
Aga espetsiaalselt kiisumiisule.
Tead, sõnad ja jutt ei sisalda mitte alati informatsiooni, vaid sageli desinformatsiooni. Ja mida läbimõeldumad ning emotsioonivabamad nad on, seda sagedamini.
Emotsionaalne vaielus ideede tasandil, on väga harva katseks teisega manipuleerida.
See selleks, et sa ei hindaks hoopis erinevaid oponente ühesuguste kriteeriunite järgi.