Hh, miks kohe ebaintelligentne, see on lihtsalt tema kogemusi mööda nii või teistelt kuulduna, tundub talle see variant võimalikum kui mõni teine :))
Kogemusi ei saa lihtsalt muuta, et mul ei ole küll ühtki head kogemust ega head näidet selle asjaga, aga mulle piisab, kui x-l on ja ma parem usun x, kui omi kogemusi. Minu jaoks peab x olema, kas väga hea seletaja, heade argumentidega või minu jaoks autoriteet.
Ma arvan, et siinsed tunded rajanevad kogemuste pagasil, et sellist teksti saab rääkida-kirjutada ainult see ja selline inimene ja selline inimene mulle reeglina meeldib /tekitab vastumeelsust/ajab harja punaseks. Ma ei usu kummagi tunde 100%-lisse paikapidavusse. Nad ei tunne mind, nad tunnevad seda kuvandit, mida olen endast siia loonud. Ma arvan, et uskuda saab ehk arvamusi mitte pilti inimesest. Ju said aru, mida öelda tahtsin? Kuigi pigem usun vihkamisse kui armastusse läbi neti, mind muudavad ettevaatlikuks pigem tunnustus ja kiitus kui järjekordne ütlemine, et ma olen igav, rumal ja mida kõike veel :))