50+ nurgake
valus lugeda, mis toimub Kiievis ja üldse Ukrainas
jet 05. märts 2014, kl 20.39 |
Krimmis ise aega teeninud. Kertš, Jevpatoria, Krasnogvardeisk läbi sõidetud. Ukrainas Krivoi Rog, Zoporožje, Vinnitsa, Herzon.
Ja teemasse ka natuke, muidugi on valus lugeda idanaabri ülbitsemisest oma slaavlastest hõimlastega.
Samas ütlen oma kogemusest: Pannes venelane ja ukrainlane kõrvuti...: mis sa arvad, kummaga ma "luurele läheksin"?
Ja austatud härrad ja prouad, jätke see to totamine ometi. Totter ju. Võis olla asjalik aastal 1999-2005.
Kirjutage lihtsalt näituseks: "vaaaaaaaalale", või siis "rästule" või "n63-le".
Ja teemasse ka natuke, muidugi on valus lugeda idanaabri ülbitsemisest oma slaavlastest hõimlastega.
Samas ütlen oma kogemusest: Pannes venelane ja ukrainlane kõrvuti...: mis sa arvad, kummaga ma "luurele läheksin"?
Ja austatud härrad ja prouad, jätke see to totamine ometi. Totter ju. Võis olla asjalik aastal 1999-2005.
Kirjutage lihtsalt näituseks: "vaaaaaaaalale", või siis "rästule" või "n63-le".
mina(ke) 05. märts 2014, kl 22.19 |
Georg 05. märts 2014, kl 22.26 |
vaaaal 05. märts 2014, kl 22.42 |
Georg 05. märts 2014, kl 22.52 |
mina(ke) 05. märts 2014, kl 22.57 |
vaaaal 05. märts 2014, kl 23.05 |
jet 05. märts 2014, kl 23.08 |
Georg 05. märts 2014, kl 23.17 |
edolf 05. märts 2014, kl 23.18 |
ma arvan ka, et kui sõjaks läheb ukrainlaste ja venelaste vahel, siis tuleb hoida venelaste poolele, nemad on paremad kui uikrainlased. üldse ma arvan, et ukrainlastelt tuleb maa käest ära võtta, milleks nii halvale rahvusele oma maa, venelastele on seda maad palju rohkem vaja, häid inimesi peab ikka palju olema.
vaaaal 05. märts 2014, kl 23.22 |
Georg 05. märts 2014, kl 23.24 |
edolf 05. märts 2014, kl 23.30 |
sina georg mine üleüldse pikalt pu....i, kõik on sul siin lollid, kuigi ainuke loll selles teemas oled sa ise. tulin vaatama ehk on ruiraruiralt midagi huvitavat või veelt kelleltki, leidsin ullikeste vestluse, missugusest rahvusest keegi kellelegi suhu andis. võite eestlast ka sinna alla liigitada, ma eestlasena kusen sulle georg ja sulle vaal ka kõrges kaares suhu ja teeks veel paaar imet.
mina(ke) 05. märts 2014, kl 23.35 |
ahjaa 05. märts 2014, kl 23.36 |
vaaaal 05. märts 2014, kl 23.40 |
mina(ke) 05. märts 2014, kl 23.46 |
või sedasi, edofi esimene sõnavõtt oli päris peenike iroonia, teine labane kloaagijooks. inimene on huvitavalt muutumisvõimeline. äärmusteni.
georg
tegelikult sa eksid, tegelikult on jutt siin just maast, sõjast ja rahvusest. valusalt just sellest. vähemalt minu jaoks siis.
ja sõna loll kuulsin ma oma elus viimati, las ma mõtlen, vist lasteaias
georg
tegelikult sa eksid, tegelikult on jutt siin just maast, sõjast ja rahvusest. valusalt just sellest. vähemalt minu jaoks siis.
ja sõna loll kuulsin ma oma elus viimati, las ma mõtlen, vist lasteaias
no 05. märts 2014, kl 23.56 |
?? 05. märts 2014, kl 23.59 |
Georg 06. märts 2014, kl 18.21 |
Lugemiseks mujalt maailmast.
FYLYBNT • 3 mins 23 secs ago Report AbusePBS just reported, It has been confirmed that opposition leaders hired snipers to shoot at police and civilians in an attempt to make it appear that government backers were escalating the violence. The world is calling the U.S. a hypocrite for condemning violence in Crimea, when it carries out violent activities around the world aimed at destabilizing other country's governments. I sure would like to know the truth. It reminds me of the theories surrounding the assassination of JFK. Who really is behind all this. We know the reason-Money, but who are the real backers?..............................
...................................................
Minakesele: Ma pidasin silmas minu, vaaala ja jeti konkreetseid repliike, mitte teemat tervikuna, maailm ei ole mustvalge.
Edolfile eraldi: Ma ei jagele kunagi hüsteeriliste naistega, pidasin sind alguses meheks, seepärast lolliks nimetasingi, naistele andestan lolluse, mitte kunagi roppusi. Georgi lint seo omale juustesse lehviks. Minu tegelik nimi on Jüri, sama mis Georgi.
FYLYBNT • 3 mins 23 secs ago Report AbusePBS just reported, It has been confirmed that opposition leaders hired snipers to shoot at police and civilians in an attempt to make it appear that government backers were escalating the violence. The world is calling the U.S. a hypocrite for condemning violence in Crimea, when it carries out violent activities around the world aimed at destabilizing other country's governments. I sure would like to know the truth. It reminds me of the theories surrounding the assassination of JFK. Who really is behind all this. We know the reason-Money, but who are the real backers?..............................
...................................................
Minakesele: Ma pidasin silmas minu, vaaala ja jeti konkreetseid repliike, mitte teemat tervikuna, maailm ei ole mustvalge.
Edolfile eraldi: Ma ei jagele kunagi hüsteeriliste naistega, pidasin sind alguses meheks, seepärast lolliks nimetasingi, naistele andestan lolluse, mitte kunagi roppusi. Georgi lint seo omale juustesse lehviks. Minu tegelik nimi on Jüri, sama mis Georgi.
vaaaal 06. märts 2014, kl 18.21 |
viskasin uudishimuliku pilgu jälle sellele 15 minuti lingile (5.lehe lõpus), tänase päeva kohta lausa videosid ja tundub, et muud rahvast polegi kui 'putini turistid' (väljend sealtsamast) ja igasugu foto- ja kaameramehed..., muideks ka üks video Femeni liikme kinnivötmisest..., kari turskeid mehi lohistavad palja ülakehaga plikat lausa maad mööda... (teisalt - mida kuradit sihukest lollust siis teha...), ega kõigest jutust aru ka saa:(
Georg 06. märts 2014, kl 18.28 |
kuldsed lindid 06. märts 2014, kl 19.22 |
liputajale 06. märts 2014, kl 19.24 |
Küss 06. märts 2014, kl 20.19 |
mina(ke) 06. märts 2014, kl 23.48 |
see teema läheb sohu. pahatahtlikkuse, üleolevuse, nilbuse sohu.
see teema sündis murest toimuva ja lähituleviku pärast. sellest kirjutades arvasin, et sarnaseid mõtlejaid siinses keskkonns jagub. ausalt olen tulemusest hämmastunud
probleemi põhiolemus jättis teid leigeks
laenan eestlastele ülituntuks saanud sententsi ja
kummardan teie meelekindluse ees
see teema sündis murest toimuva ja lähituleviku pärast. sellest kirjutades arvasin, et sarnaseid mõtlejaid siinses keskkonns jagub. ausalt olen tulemusest hämmastunud
probleemi põhiolemus jättis teid leigeks
laenan eestlastele ülituntuks saanud sententsi ja
kummardan teie meelekindluse ees
Lisa postitus