lolka
Ära unusta, et kolmveeramd lahutustest on naiste algatatud ja seda just vanades kultuurmaades- meerikas ja inglismaal. Meie arengumaa kohta mul andmed puuduvad, aga paistap, et siingi pole olukord kuigivõrd erinev.
Mida me siis räägime, et mehed jätavad ja mehed võtavad?
Ärme räägi naisest kui mõistest, sest naine on naine ja sina kui naine pamed sellesse mõistesse emda arusaamu ja väärtushinnanguid ja mina kui mees hoopis teistsuguseid.
Kui sa peaksid ennast teistest naistest paremaks, siis oleks see paha-paha, aga mina pean ühte paremaks kui sind ja kui kõiki teisi naisi kokku ja olen uhke selle üle. Niiet me iialgi ei saa välja jatta oma isikut kui me millestki räägime.. Muide juba antiikaja filosoofid teadsid seda, rääkides, et puhta filosoofiaga saaks tegelda kehatu vaim, kellel pole mingeid vajadusi ega sümpaatiaid-antipaatiaid.
Mis aga sellesse itaalia-wärki puutub, siis sealgi on see tradistsioonilinre mudel jäänud vaid külaelamike ja vaesema rahva pärusmaaks... Muide, huvitaval kombel ongi just vaesemad ja madalamad klassid traditsioonides kinni. Enamus, neist, kes meie juttu loeks, peaks seda arutlust täielikuks mõttetuseks, mis tegelikule(nende omale) elule ei vasta.
Ja seda mitte ainult eestlased-venelased, vaid ka inglased-sakslased.. Keskklass, või TOK(tahan olla keskmik) vaevavad sellega oma pead.. Ehk siin on pistmist ka Maslow püramiidiga.. arvata võib.