Tore, et meid on rohkem. Minu algkaal oli 76,6 kg. Alustasin 18. märts. 7 päeva möödudes oli kaal 73,6 kg. Mis tähendab kaalukaotust 4 kg. Lahe. Täna siis 9 päev. täitsa pean vastu. Eesmärgile iga päevaga lähemal.
Et kaal ei tõuseks tuleb peale dieeti mitte kohe burgereid sööma joosta. Aga olen täiesti kindel, et 4 nädalaga organism osaliselt ka harjub ning üleminek on selle võrra kergem. Lugesin kuskilt, et tegelikult on vaja inimese organismil dieedi või nö tervisliku toitumisega harjumiseks seda teha 21 päeva. Siis organism ise tunnetab, et 21 päeva läbitud söömine sobib ning edasi on palju kergem. Isegi nii, et võimalusel, kui dieet läbi, sa ei taha ise midagi väga rasvast :).
Loodan väga ise sellele ja nähes oma head tuttavat, kes selle dieedi 11 kuud tagasi läbi ja kaalu juurde ei ole võtnud, siis usun ka sellesse. Kuigi olen ise näinud, et ta sööb kõike, ka kooke, lihtsalt nagu ta ütles, et ma ei tee seda lihtsalt kogu aeg. :) Edu. Kirjutage oma muredest ja rõõmudest, nii kergem koos edasi ja lõpuni minna. Täna hommikul kaal minul 8 päeva järel 73 kg. Jess.