Kaaluklubi
meizitang esimene p2ev
Mzt-ta teemaalgataja 11. juuni 2011, kl 09.27 |
Reklaaminipp :-) ,vaevalt kyll..siin ju piisavalt inimesi kes edukalt Mzt abiga kg kaotanud...minu kaal stabiilselt siiani 60kg v2ikese k6ikumisega....kilo sinna kilo t2nna....Sama lugui on erinevate dieetidega kellel 6nnestu kellel mitte...mina olin Mzt yks 6nnelike kellele toimis... Ja happy endap2rast ja teistep2rast ka kellel kg l2ksid ja l2hevad... J6udu k6igile...
kümnes päev 12. juuni 2011, kl 09.36 |
ütlen ka sõna sekka- olen seda mzt-i kümme päeva kasutanud. Ei peapööritusi, suukuivust, söögisu ka sama. Pole alla ka muidagi läinud. Kui, siis mõni gramm, kuumad ilmad, natuke liikumist ka rohkem. Se on minu tulemus. Kindlasti enamus võtab palju alla tänu selle suht kalli rohule/lisandile, midaiganes ta ka poleks.
See on minu erapooletu arvamus ja kümne päeva kogemus.
See on minu erapooletu arvamus ja kümne päeva kogemus.
kolmas päev 12. juuni 2011, kl 18.49 |
maarja 15. juuni 2011, kl 11.10 |
an 15. juuni 2011, kl 11.35 |
to ühesõnaga 15. juuni 2011, kl 12.17 |
8-sas päev 16. juuni 2011, kl 08.30 |
12 päeva 19. juuni 2011, kl 10.31 |
mammi 19. juuni 2011, kl 10.56 |
Nii, kolm nädalat tarvitanud. Lännu 5.5 kg ja ei mingit probleemi. Pean meeles pidama, et vaja süüa. Suurt füüsilist ei tee ega trennis ei käi. Söömisel jälgin nii GI kui ka lahussöömist. Tegelikult ei tunne mittemingisugust vajadust ei leiva-saia, kartuli.... ega järele. Patustan ikka, söön teadlikult. Vahepaladeks mandlid ja õunad. Tugevamalt söön kaks korda päevas. Rohkemaks ei ole vajadust ega isu. Hommikul täistera kaerahelbe puder+ semned+ õli. Õhtupoolikul liha-kala ja värske salat õliga. Jõudu kõigile!
Uus siin ideaalkaalus 19. juuni 2011, kl 22.24 |
Reklaamitrikk kindlasti pole,mul kadus 1o kg ja olid kõik need meeletud suukuivused ja totaalne toidu ununemine esimeseks 10ks päevaks. tundub et uus partii mida hetkel võetakse ei ole originaal(meie müüja ei pruugi seda ise teadagi, tema ju vahendab)
Kellelt olete ostnud nüüd? ja kas viimase kuu jooksul sel juhul? (meie partii oli ostetud märtsis-aprillis)
Kellelt olete ostnud nüüd? ja kas viimase kuu jooksul sel juhul? (meie partii oli ostetud märtsis-aprillis)
to uus siin ideaalkaalus 20. juuni 2011, kl 11.01 |
Ostsin kaks nädalat tagasi Vikalt.Tänaseks on üks leht ära tarbitud ja kaalukadu 2 kg.Aga see on lihtsalt sellest,et olen tarbinud päevas 1000 kalorit.Kolmandat päeva kaal seisab.Aga need kapslid ei ole mulle kuidagimoodi mõjunud.
Aga kelle käest Te ostsite ja kust on see teave,et pole originaalid?Kas selline asi on ikka võimalik?Äkki iga organism on lihtsalt n.ö.oma iseloomuga?
Olen nii kurb,et pole mõjunud.Niiväga tahaks 10 kg alla saada.
Või osta kellegi teise käest?Lihtsalt ei oska seisukohta võtta.
Äkki on siin foorumis keegi,kellel on selline kogemus,et ühed kapslid ei mõjunud ja teisest kohast ostetud mõjusid?
Kirjutage palun,oma kogemustest!
Aga kelle käest Te ostsite ja kust on see teave,et pole originaalid?Kas selline asi on ikka võimalik?Äkki iga organism on lihtsalt n.ö.oma iseloomuga?
Olen nii kurb,et pole mõjunud.Niiväga tahaks 10 kg alla saada.
Või osta kellegi teise käest?Lihtsalt ei oska seisukohta võtta.
Äkki on siin foorumis keegi,kellel on selline kogemus,et ühed kapslid ei mõjunud ja teisest kohast ostetud mõjusid?
Kirjutage palun,oma kogemustest!
Alustasin 21. juuni 2011, kl 12.55 |
muts 21. juuni 2011, kl 13.59 |
Ma ostsin roosikeselt.
Kokku 2 pakki.
3.5 kuuga on kaal langenud 76´lt 62-ni. Pikkust on mul 174 senti.
Iga päev kapslit ei võtnud. Ei tundnud vajadustki. Kahe paki vahel tegin nädalase pausi.
Mõjus küll kohe. Suu oli kuiv ja söömist pidin meelde tuletama. Kogused on siiani päris pisikesed, mida söön. Kaal on endiselt kas seismas või siis tiksub tasapisi allapoole. Ju mu organism vajas sellist "põntsu", sest praeguseks on ka paljud mured lahenenud - nahk on jälle ilus, higi ei haise, energiat rohkem ja loomulikult endal on mõnusam-kergem olla.
Halvad küljed - kõht oli kapslitarvitamise ajal kinni mis kinni. Jänkupabulaid korra nädalas sai vetsus plärtsutatud. Esimene nädal ei tulnud hästi und õhtul ja uni oli katkendlik. Suukuivus oli esimesel nädalal. Edasi nagu ikka. Ja siis see esimene veinijoomine, mis lõppes järgmisel päeval plahvatusega WC´s ja õhtuni vegeteerimisega :D
Praegu loodan, et suutsin end nii paika panna, et enam ei kisu õhtul kilose jäätise kallale ja valin hoolikamalt mida ja kunas üldse suhu pistan. Mõnikord küll "patustan", aga enam ei tunne süümekaid nagu enne mis loomulikult ajasid veel rohkem õgima, et läks trumm mingu pulgad ka.
Kokku 2 pakki.
3.5 kuuga on kaal langenud 76´lt 62-ni. Pikkust on mul 174 senti.
Iga päev kapslit ei võtnud. Ei tundnud vajadustki. Kahe paki vahel tegin nädalase pausi.
Mõjus küll kohe. Suu oli kuiv ja söömist pidin meelde tuletama. Kogused on siiani päris pisikesed, mida söön. Kaal on endiselt kas seismas või siis tiksub tasapisi allapoole. Ju mu organism vajas sellist "põntsu", sest praeguseks on ka paljud mured lahenenud - nahk on jälle ilus, higi ei haise, energiat rohkem ja loomulikult endal on mõnusam-kergem olla.
Halvad küljed - kõht oli kapslitarvitamise ajal kinni mis kinni. Jänkupabulaid korra nädalas sai vetsus plärtsutatud. Esimene nädal ei tulnud hästi und õhtul ja uni oli katkendlik. Suukuivus oli esimesel nädalal. Edasi nagu ikka. Ja siis see esimene veinijoomine, mis lõppes järgmisel päeval plahvatusega WC´s ja õhtuni vegeteerimisega :D
Praegu loodan, et suutsin end nii paika panna, et enam ei kisu õhtul kilose jäätise kallale ja valin hoolikamalt mida ja kunas üldse suhu pistan. Mõnikord küll "patustan", aga enam ei tunne süümekaid nagu enne mis loomulikult ajasid veel rohkem õgima, et läks trumm mingu pulgad ka.
Pille 24. juuni 2011, kl 01.14 |
anu 24. juuni 2011, kl 10.26 |
Pille 24. juuni 2011, kl 11.54 |
Nagu kirjutasin siis esimene kapsel tegi mul pea hästi uimaseks ja võttis une ära. Hiljem ei olnud enam unetust. Söögiisu on mul kogu aeg hea olnud, aga siiski olen tänaseks 106kg pealt 98kg. Tablette võtsin poolteist lehte, siis jäin haigeks ja pole rohkem võtnud. Kuna olen nende tablettide eest kallist hinda maksnud siis ei leia, et peaksin need lihtsalt ära viskama.
Kusjuures tegin ühe kapsli veel lahti ja see segu läheb piimjamaks kui seda kapslit loksutada.
Kusjuures tegin ühe kapsli veel lahti ja see segu läheb piimjamaks kui seda kapslit loksutada.
Pille 24. juuni 2011, kl 12.03 |
Ohhoo 27. juuni 2011, kl 22.00 |
Pille 28. juuni 2011, kl 11.03 |
Pille 28. juuni 2011, kl 18.01 |
Uus siin (ideaalkaalus, 1 kuu mzt-ta) 01. juuli 2011, kl 09.08 |
muts 01. juuli 2011, kl 13.22 |
h. 13. juuli 2011, kl 00.18 |
Kaks lehte 18. juuli 2011, kl 09.11 |
võtsin ära ja midagi enesetundes ei muutunud.Ei tea,mille teene see oli,aga tänaseks olen maha saanud 4,6 kilo.Kodus oli samaaegselt Meizitangi kasutamisega remont ja palju rabelemist,seetõttu ei oska hinnangut anda,mis põhjustas kaalukaotuse.Smas aga oskan ütelda,et eelmistel aastatel pole sugugi suviti sel ajal vähem rabelemist olnud,aga maha pole midagi saanud.Nüüd kavatsen võtta peale kahenädalast pausi ära viimase lehe ( 12 tabletti )
Aga vaikus on siin selle teema all.Kas on veel kedagi,kes on kaalu alla saanud?
Edu kõiges!
Aga vaikus on siin selle teema all.Kas on veel kedagi,kes on kaalu alla saanud?
Edu kõiges!
Pille 18. juuli 2011, kl 18.15 |
Mina sain alla 106 pealt 97 peale. Aga ma ei tea tõesti, kas selle lollaka köha saan ma Meizitangist või millestki muust. U. 2 nädalat sain tablette võtta kui köha oli lõpuks selline, et magada enam ei saanud. Vahepeal oli siis Meizitangist pikk paus ja Klacid köha raviks. Köha lõpuks taandus ja hakkasin Meizitangi edasi võtma ja jälle hakkas rohkem köhima ajama. Kurk on selline paks ja kibe, aga ei ole valus. Ja nüüd ma ikka ei julge Meizitangi edasi võtta. Kaalu tahaks alla saada, aga kas ma ei kannata sealt mõnda komponenti või tuleb see kurgu jama millesti muust, ei tea. Alguses mul ei läinud kaal alla, alles hiljem hakkas minema ja mingit tunnet küll ei olnud ning isu oli ikka hea. Igaks juhuks hoian ühte pakki Meizitangi, et edaspidi veel proovida.
teemalgataja 18. juuli 2011, kl 23.24 |
teemaalgatajale 19. juuli 2011, kl 08.47 |
Lisa postitus