klubi on avatud ja tere tulemast :-) !
to muts: oota tiba m6juma hakkamine v6ib aega v6tta,mind ajas esimesed p2evad jubedalt pissile Kaalu ennast 7p2eva p2rast.minul ka mingeid suuri k6rvaln2hte pole olnud,nagu varasemates teemades lugesin.Ainult alguses oli pea kummaline ja hakkas valutama kui soonud polnud.S6in siis l2ks yle.Muidu olen soonud k6ike nagu tavaliselt,ainult teatud asjade j2rele on neelud kadunud ja enam ei mahu nii palju sisse kui varem aga kg on l2inud kolinal,yleoo hakkasin ainult vetsu jooksma,muu tuli ajapikku...vaata mis edasi saama hakkab.
To Uus tydruk: Just just mul oli ka "pea kummaline" aga l2ks yle.oli selline hajameelne olemine...esimesd 4 p2eva pidurdasin aga hiljem k6ik ok...
nu nii,minu kaal siis t2nasega 66.3kg....42 p2eva MZT - 8.7kg..Hmmmm asi venib nyyd,pean vist toitumist j2lgima hakkama....Tahaksin nyyd juba rohkem kg kaotada...sain maitse suhu :-).Oleks super kui saaksin 60kg peale....aga samas ma lubasin endale,et ei mingeid lisa pingutusi.peale tiba spordi ja cellu kreemi...tahan siiski n2ha mis 2 pakki MZT teevad ilma endale millegi keelamiseta,see ju oligi tegelikult minu eksperimendi m6te....Nii,et pean j2rgima seda paki l6puni...Kuigi jah,nyyd lasen veel ennast 1x n2dalas mudida,ideaalis oleks vaja v2hemalt 2x n2dalas aga noh rahakotile hakkab,nii et lisaks MZT,2x n2dalas tiba sporti,cellu kreemile veel nyyd 1x n2dalas mudimist(p6hir6hk on talje,k6ht,tagumik ja jalad u.1h kestab see mudimine)
Nii,et j2tkan ja mul on heameel ,et siin rahvast lisaks tekkib...Super!!!!