63.4 kg t2nase seisuga,venib see kaaluke j2lle :-( aga pole hullu,olen piisavalt alla saanud ja suvi ka tulekul,seega ka liigutamist rohkem ja palavusega mis paari kuu p2rast siin olema saab higistan ka kohe kindlast veel paar kilokest alla.Ja ega capslid ka veel otsas pole...Veel 16 capslit v6tta :-) ja siis hakkan vaatama j2rel lainetust :-) kohe v2ga huvitab mind mis saab olema kui enam capsleid ei v6ta...
vot n2nna on siis minuga lood... :-)
To Pille:ma arvan,et keegi ei hakka kolama kohvris kui just meeletus koguses neid capsleid yle vedama ei hakka,ja samas tuttav v6ib nad ju pakist v2lja v6tta ja lihtsalt lehtedena oma nn.hygeenikotti panna nagu oma tarbeks...Ja kui valgustavadki l2bi,paljudel on ju omad tabletid kaasas ja ega nad ei kontrolli ju k6iki...ma arvan,et kui kohvris on mingi 2 pakki seega 6 lehte ei tohiks probleeme olla.P2ris lahti pakkida vist ei tasuks kuna nad on nii toodetud(nagu tabletilehed)ju siis nii peabki olema aga pakist v6iks v2lja v6tta...ega kui ei proovi ,siis teada ei saa.Samas kadu oleks siiski v2iksem kui vahendajalt hulluhinnaga vufflit osta...
To ja:beebipillidest ma midagi ei tea kuna ei tarvita,Mztgi aeg pole ma yhtegi rohtu ega tabletti v6tnud....minule ainult meizitangi ja veini gemyyse ei sobi yltse...
To Iic:arvatavasti oled sa tublisti juba nn.rasva lihase vastu ahetanud :-) eks lahas kaalub ikka rohkem..vaata m66te see ju t2htsam....minul ka polster tunduvalt v2hemaks j22nud....suur sportija pole vaid keerutan siin oma AB circle PROga 2x n2dalas ja veel tiba k6hulihaseid...nii,et k6ik okki ma arvan sul....
K6ik need p2evad olen v6tnud capsli sisse kohe kui silmad avan klaasi veega...ja siis juba kohvi jne.
Veel 16 p2eva...ei tea kas saan 60kg peale ...hmmmmmmmmmmmmmm