Nu nii,saingi oma MZT eksperimendiga l6pule ...sai2ra soodud 2 pakki seega 72 capslit....oih oih...olen t6esti yllatunud..kuna olin ysna skeptiline siin foorumis lugedes k6igi nenede ime tabletide kohta...sealt saingi idee endapeal 2ra proovida.Kuna MZT tundus kuidagi k6ige sobilikum neid eelnevaid teemasid lugedes...Ausalt ega mul mingit erilist usku polnud :-)
AGA vot,l2ksin alt....minu stardikas oli 75 kg ja nyyd siis 72 p2eva hiljem,ilma erilise pigutuseta 61.7 kg...kuigi jah juba panin endale soov kaaluks 60kg :-) muutusin ahneks ;-p Nii,et kaalukadu mul 13.3 kg !!!!!!!!!!
Ausalt oeldes olen v2ga rahul kuna olen tagasi oma norm.kaalus millem6ned aastad tagasi nn.kaotasin. 38nr.teksadesse siiski ei mahu h2sti,hingamise ja liikumisega on raskusi, kui nad just strechid pole aga 40nr on minu arvates t2itsa ok.Eile veel k2isin lootusega,et 2kkitse siiski saan ennast premeerida 38nr korralike Levistega aga vot tutkit....ja siis kookisin omad 2 aasta tagused pyksid ja teksad v2lja mis olid hoiule pandud.Ja kyll oli ikka mul eile palju r66mu....kohu kotit2is nn.uusi kodinaid mida ma ei m2letanudki enam...ja veel milline raha kokkuhoid.... :-)
ja t2na plaanin siis oma nn.karderoobi ylevaadata ja asjalikud suuremad asjad igaksjuhuks 2ra pakkida...2kki l2heb vaja j2lle.....kuna ei tea ju mis minuga edasi saama hakkab...MZT otsas ja kas nyyd hakkab kg tagasi kolima v6i on nyyd pikemalt l2inud...
t6esto olen tunduvalt kitsamaks j22nud ja veel olen rahul,et tegin tiba k6hulihastele harjutusi ja vurasin siin oma AB Circel pro.regulaarselt.....Kuigi jah alustasin ka kreemitamist aga vot sellega ml pysivus pole,ideaalis oleks olnud 2 x p2evas aga ma yks v6i siis ylep2eviti....vot laiskus on selles poindis kyll suur....
olenrahul,et olen lahti saanud m6tetust n2ksimisest ja portsud ka v2iksemad ning ei isuta magusa j2rele aga vaatame mis nyyd isudega saama hakkab....
eks ma kirjutan nyyd j2rgnevalt ka aegajalt paari kuu jooksul ja tore oleks lugeda kuidas teistel l2heb.....
K6igile j6udu ja p2ikest....