nu nii,ei kannatanud homseni oodata ja vaatasin mis minu kaaluga saanud on ja kaal n2itas just just praegu 61.3kg...v2ga vabandan,et pole oma lubadust t2itnud ja oma m66te yles pannaud aga vot pole m66dulinti ja kohuaeg unustan osta,l2hen poodi teadmisega,et vaja osta aga seal ununeb see,t2ielik jahu olen :-),aga see mis oli on kuhugi kadunud j22davalt tundub.....
Isud pole mul tagasi tulnud ja j2tkan endiselt 2x n2dalas v2hemalt oma AB circel proga kreemitan ka kuidas jumal juhatab...aga olen j2lle kaotanud gramme...Tundu,et t2nu Mzt on minu keha funktsama hakanud,ning vetsu vahet jooksen ka nagu MZTga....tundub,et Mzt harjutas mind tunduvalt rohkem vedeliku tarbima,istun endiselt pidevalt tee l2hker k6rval ja kuna siin ilmad on ilusaks muutunud,meil siin suvi varjus oli eile +19* ja p2iksek2es oma +25* tuli 2ra, seega ka vett tarbin rohkem.Eile sai rannakohvikus istutud ja nyyd hommikul peeglisse vaadates ,vaatas panda vastu :-).Nyyd kui ilmad soojad ja 6htud mahedad hakkan ka 6htuti k6ndimas k2ima u.2-3 x n2dalas mingi 5-6km mere22res.see jue niiskus mis varem oli on kadunud ja patt oleks kodus istuda ja kasutamata see v6imalus j2tta,seniks kui ilm lubab.varsti tuleb see hull palavus mis isegi 6htuti l2itsaka yleval hoiab ja siis pole see ka sportlikukus k6ndimiseks k6ige meeldivam.
Nii,et yritan ennast ilust korral hoida ja j2tkata saavutamise hoidmisel
6nneks veel,et varsti tuleb see kuumus kus raskem toit ununeb,ja r6hk saab olema juurikatel ja kalal...nii,et arvan,et selle abiga saab veel ennast ilust hoitud...T6esti loodan,et olen lahti saanud nendest saiukeste mugimisest ja ,et need neelud tagasi ei tule...just saiukesed ongi/olid minu nn.vaenlased.Aga MZT tuimestas selle neelu.6nneks,kuna mulle ie meeldi endale keelata midagi head jne.
to Iia:minule kyll Mzt korki ette ei pannud just vastupidi...k6ik hakkas funktsama korralikult,varem just v6is just juhtuda aga siis aitas mind yhed kuubikud "Gayelord Hauser"-carres transit(favorise le transit...tuleb syya 6htul yks kuubik tassi veega v6i mingi taimeteega...kui on v2iksem seedeh2ire siis 1/5 kuubikut...nii kriban info mis on pakil kirjas koostisosad:1 kuubik 10g-figue 70%,rhubarbes(rheum plamatum3.7%,rheum rhaponticum),saccharose,lactose,gelifiant:guar,tamarin4%,puree de dattes(dattes,gelifiant:pectine,acidifiant:acide citrique),poudre de lait fermente,humecatant:glycerine.
Minu s6brantsile aitas see ka,sest ta pidevalt vaevles k6hukinnisusega ja kasutas apteegist teatud preparaate aga nyyd kasutab seda...kuigi jah esimesd 4 p2eva s6i ta 2 kuubikut nyyd juba 1 kuu hiljem poole kuubiku kaupa ja v2ga happy...
Siin myyakase seda igas toidupoes biokauba riiulis,1 pakk sisaldab 12 kuubiku ja hind on siin u.6-7 euro vahel... panen ka web aadressi www.gayelord-hauser.fr..2kkitse kellegil on huvi,et mis kraami nad veel toodavad..siin Pr.on see v2ga hinnas..kuna funktsab,on kergesti k2ttesaadav ja looduslik.
Eks ma kirjutan varsti j2lle....nii u.n2dalakase p2rast paari kkuu jooksul,mis minuga saab ja millised muutused on...
peatse kribamiseni...k6ike k6ige ilusamat k6ikile!!!!