Ma ostsin roosikeselt.
Kokku 2 pakki.
3.5 kuuga on kaal langenud 76´lt 62-ni. Pikkust on mul 174 senti.
Iga päev kapslit ei võtnud. Ei tundnud vajadustki. Kahe paki vahel tegin nädalase pausi.
Mõjus küll kohe. Suu oli kuiv ja söömist pidin meelde tuletama. Kogused on siiani päris pisikesed, mida söön. Kaal on endiselt kas seismas või siis tiksub tasapisi allapoole. Ju mu organism vajas sellist "põntsu", sest praeguseks on ka paljud mured lahenenud - nahk on jälle ilus, higi ei haise, energiat rohkem ja loomulikult endal on mõnusam-kergem olla.
Halvad küljed - kõht oli kapslitarvitamise ajal kinni mis kinni. Jänkupabulaid korra nädalas sai vetsus plärtsutatud. Esimene nädal ei tulnud hästi und õhtul ja uni oli katkendlik. Suukuivus oli esimesel nädalal. Edasi nagu ikka. Ja siis see esimene veinijoomine, mis lõppes järgmisel päeval plahvatusega WC´s ja õhtuni vegeteerimisega :D
Praegu loodan, et suutsin end nii paika panna, et enam ei kisu õhtul kilose jäätise kallale ja valin hoolikamalt mida ja kunas üldse suhu pistan. Mõnikord küll "patustan", aga enam ei tunne süümekaid nagu enne mis loomulikult ajasid veel rohkem õgima, et läks trumm mingu pulgad ka.