Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Ettepanek tutvuda!
 
Marmelade 21. märts 2002, kl 12.31
Kuna on Delfi naistelehe foorumile pilgu pealeheitmine on saanud meeldivaks rutiiniks hommiku- (& päeva- ja ...) kohvi kõrvale, siis teen teile ettepaneku veidi rohkem tuttavaks saada :)) Mida sellest arvate? Väga tore oleks omada õhkõrnagi ettekujutust, milline on nt prl või pr kil, kes jätkuvalt väljastab tekste, mis on sisuliselt mulle nagu hiina keel :p No ja lemmikute (arina eriti, aga ka paar F'ga algavat...) puhul seda enam! Tutvustage siis ennast paari lausega! I am interested! Ja teised samuti, pakun.

Teen otsa lahti: Marmelade, 24 a, vallaline nagu olete ehk märganud ;))... ja üldse: pikk, blond & vastupandamatu. Viimane neist kaheldav, esimesed kaks mitte :)) Kipun - liialt? liialt! - rääkima, analüüsima, sööma, amelema, pidutsema, inimestest huvituma, kaklema ja peegli ees keerutama. Iseloomustav võiks olla lause: My life has a superb cast, but I can't figure out the plot.
 
Fööniks 21. märts 2002, kl 12.40
Kas üks neist F-dest olen mina? :)

Mis sind kõige rohkem huvitab? :)
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 13.06
Sa suudad ennast huvitavaks teha. Sind iseloomustav lause on minule raskesti arusaadav, st tähendab, ma ei saa aru. Olen loll.
Mulle ei meeldi siin tutvuda, sellepärast, et siin ongi see nauding, et mind ei tunta. Samas anonüümselt enda andmeid võib ju avaldada, sest pärast võin vabalt uue nime all kirjutama hakata.
 
Marmelade 21. märts 2002, kl 13.08
Jah, üks neist F-dest oled sina :)) Mind huvitab eelkõige, mis sulle endale esimesena teisena ja kolmandana pähe tuleb, kui mõtled: "Kes on Fööniks tegelikult?"
Enda kohta unustasin enne mainimata, et mulle meeldib ka süüa teha, koristada ja tööl käia! Oh-hoo!
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 13.10
Oh, kahju et kõik pole sellised vaprad, ilusad ja tublid.
 
kil 21. märts 2002, kl 13.11
ohoo... kas võtta seda kui komplimenti või ...?
kil seevastu ei kadetse, ei kakle, ei pidutse (vähesel määral ja ainult mehe käekõrval), ei joo, ei suitseta, sõpru on vähe, aga need täitsa head kohe :), tuttavaid väääga palju (käib ju tööl näitex :), vanust on 20+, kohustuslik blond :(, aga peegli ees eriti ei keeruta, võõrastele suht tagasihoidlik, kirjutab delfis kommentaare hiina keelest kohandatuna ja ei tea, et soovix kellelgi halba... no umbes midagi nii :)
kas kaal ja mõõdud ka vajalikud va?
 
kil 21. märts 2002, kl 13.12
tarakanike, sa ei peagi oma passiandmeid siia letti laduma, aga... natukene saladuseloori kergitada olex ju iiglama tore :) hmmm... ja tegelikult - seda saladuslikumaks asi läheb :))
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 13.28
Tarakan, 22, hõivatud, keskmine pikkus, tume pea. Sõpru vähe. Tagasihoidlik, kuid mitte suu peale kukkunud. Laisk, aga arenguvõimeline, aeg on näidanud. Pooldan tervislikku eluviisi. Teatud kompleksid naiste suhtes ;), loodame, et aeg aitab neist üle saada. Tuju hetkel päris hea. Tulevik paistab meeldiv, kui ennast liigutada viitsin.
 
Fööniks 21. märts 2002, kl 13.33
Esimene sõna, mis pähe tuleb on "keeruline". Teine on "armas". Kolmas sõna: "naiselik"

Neid sõnu on teised inimesed mind iseloomustades kõige sagedamini kasutanud :)

Kes ma tegelikult olen?
Kas sa mõtled nüüd seda, et kui palju Fööniks on samane selle inimesega kes ma IRL olen? Tead, ma arvan, et ongi samane - ainult et ma olen siin kaua juba olnud (vahelduvalt muidugi) ja eks mõned mu arvamised on vahepeal muutunud ka natuke siia ja sinnasuunas :)
 
kil 21. märts 2002, kl 13.34
rõõm, tarakan :) mulle meeldivad mehed, kes suudavad tunnistada, et nad hõivatud on :))
ja mis komplekse sa silmas pidasid? nagu hädasti olex vaja teada...
 
vip 21. märts 2002, kl 13.36
ennast kiitmast ma ei väsi, irw
 
elevant 21. märts 2002, kl 13.38
elevant, 23, metsik punapea, lühemat kasvu, sale, aga vormikas (on tissi ja tussi öeldi just nädal tagasi). hetkel vallaline, aga mitte päris vaba südamega. sôpradele lojaalne, kuulav kôrv ja lohutav suu. ebameeldivate inimeste tarvis teravakeelne, vahel lihtsalt ôel. mänguhimuline. üldiselt lootusetu idealist.

tsitaatidest meeldib väga seksi ja linna samantha suust kuuldud:
"i'm trisexual. i'll try anything once". :P
 
kil 21. märts 2002, kl 13.38
vip, kiida ka:)
 
väikeMy 21. märts 2002, kl 13.39
väikeMy - lapsepõlvest annab teada Tove Jansson, nüüd juba natuke suurm ja sõbralikum. ei hammusta enam (nii tihti). kooli lõpetab ja tööl käib. oma meest armastab, teisi mehi peab sõpradeks (tihti tuleb välja, et naiivselt :()pruunisilmne, punapäine, tark :)
 
Fööniks 21. märts 2002, kl 13.39
Ahjaa, veel endast - sõpru on vähe, aga need on väga tõelised sõbrad. Ja suht erinevad sealjuures.
Pereinimene olen (seda vist on juttudest juba nagunii välja lugeda saanud). Nõusid pesen ja süüa teen :) Kui küsida, et kas rohkem kodusistuja või seltskonnas käija, siis... mõlemat vist. Head seltskonnad on vahvad, aga ka kodus on mõnus.
 
elevant 21. märts 2002, kl 13.39
ma tahaks ka kuulda, mis kompleksid need naiste suhtes on?
 
Kärt 21. märts 2002, kl 13.41
No saame siis tuttavamaks.
Iseloomustaks mind pks sõna mis peaks suht kõik ütlema ja see on TULEHARK. Olen täpselt 20 ja 30-date keskmes. Mehe naine ja lapse ema. Hakkasin üle kahe aastase lapse puhkuse kuu aega tagasi tööl käima ja täiesti uues kohas kuid ikkagi meditsiini vallas kuigi võibolla pisut erilisel erialal. Mõtlen et tavaliselt naised selliste asjadega ei tegele. Armastan suhelda ja inimesi enda ümber,kuigi naudin ka neid väheseid hetki kui saan üksi olla.
No tuli nüüd päris pinna pealne aga ma arvan et esialgu piisab.
 
sandra 21. märts 2002, kl 13.41
Huvitav, kas see on alanud kevade mõju, et tutvuda soovitakse?
 
Kat 21. märts 2002, kl 13.44
Kiita ei taha, kuid laita ei tihka ;) Kat - uus üritaja, vist tiba pealetükkiv, 27 a noor, vallaline, 6 a tütre ema, kontorirott soojal kohal, elu õppiv ja eneseabiraamatuid ;) uuriv.
 
väikeMy 21. märts 2002, kl 13.45
sandra: asi vist rohkem selles, et kui inimesega pidevalt suhtled ja tema arvamusi loed, siis tahaks mingit pilti silme ette manada, ehk selline tutvustus aitab pisut :) muidu on kindlasti imelik küll lugeda ntx väikese My toiduretsepte või elevandi huulepulga või juuksevärvisoovitusi :)
 
plika 21. märts 2002, kl 13.50
Käin ka siin vahest. Varem olin teise nime all, mõned nädalad olen plika olnud, kuna paljud siiski teavad mind ka eelmise nime all. Vanust 24, vallaline, kuid olen õnnelikult n.ö. hõivatud, lapsi pole. Sõpru on palju. Lõpetan ülikooli (kui läheb õnneks), töötan ka. Olen tervislike eluviiside pooldaja, kuigi järgida alati ei õnnestu. Meeldib külalisi kutsuda ja neile süüa teha. Mees arvab, et olen haiglaslik puhtuse fänn ja suu ei seisa kinni.
 
elevant 21. märts 2002, kl 13.55
seda ma ei lisanud, et olen radikaalne kosmeetikahuviline. kui mônda uut toodet näen, hakkavad kohe käed vrisema proovimissoovist ja kosmeetikakott on endal kartulikoti suurune. küllalt palju jagan ka terviseteemadest. haridus on mul küll teiselt alalt, aga olen nende teemadega tegelenud ja vôiks öelda, et tihedalt seotud. seepärast räägingi.
 
chameleon 21. märts 2002, kl 13.58
väikeMy: no vot sinu jutu peale tuli mul meelde, et unustasin eile besee retsepti vaadata.
Aga mulle meeldib fantaseerida ja ette kujutada, milline keegi on - väikse My pilt on päris hästi silme ees:) Kuigi peaks mainima, et mõned kommentaarid ttevad pisut uudishimulikuks küll.
 
Marmelade 21. märts 2002, kl 13.58
plika:
Mul ka tõepoolest "suu ei seisa kinni" :))) Eile just ütlesin ühele meestuttavale: "No palun tee siis midagi, mis mind nii ära väsitaks, et rääkidagi ei jaksa. Siis saad rahu!" :D
 
sandra 21. märts 2002, kl 14.00
ups! chameleon oli hoopis sandra. Tüütuks hakkavad juba muutuma need ise tekkivad nimed.
 
Fööniks 21. märts 2002, kl 14.02
Marmelade: minu suu kah ei seisa kinni. Ses osas oleme sarnased :)
 
Marmelade 21. märts 2002, kl 14.03
elevant,
mis sa arvad, mida mina pool aega seal peegli ees teen?! ;)) Kosmeetikaga mökerdan ikka. Stseen elust [näol täiesti arusaamatu ilme]: Whatdoyoumean, et mul juba on vaniljelõhnaline kehakreem?! See siin on ju hoopis erinev...
 
robin 21. märts 2002, kl 14.07
25 aastane algaja interneti huviline, pisike ja peenike, nuditud pea ja avatud südamega, abielus ja 1 laps.Elus palju haiget saanud, kuid siiamaani ise haavade lakkumisega hakkama saanud.
Üldiselt rahulik ja heasüdamlik, kuid kui väga vaja ka salvav ja
ükskõikne.
 
Tarakan 21. märts 2002, kl 14.07
Ma sain liiga vara hõivatuks ja kompleks tekib sellest, et ma püüan seda eirata.
 
mai 21. märts 2002, kl 14.11
tarakan, mis on liiga vara? mul on tuttav abielupaar (u. 40sed ja sealt 23 aastat abielus) ning tutvuti siis, kui plika 3 aastat vana ja poiss tervelt 4! imetore ning sõbralik paar!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!