Nu nii,olen nyyd siis ka ametlikult tableti klubi liige :-D.Vaatame mis saama hakkab,
T2psem info.vanus 31,pikkus 1.71.poolpidune kaal n2itab 75kg.Tellisin www.meizitangsale.com.K2tte sain 14 p2eva jooksul(ei ela eestis).Proovin huvip2rast,sai siin foorumis loetud ja tuli tahtmine proovida kuidas toimib ja mis tulemuse saan.Ei sea endale ei maksimum ega miinimum ootusi.Alli n2iteks ei m6junud mulle yltse,ainult k6hu ajas gaase t2is ja ei midagi rohkem hirmutavat ega r66mustavat.Nyyd siis Meizitangi kord ja siis ma ka tableti eksperimendi l6petan.Tellisin kaks karpi seega 2 kuu varu.mis siis veel,kaup peaks olema originaal.1-Authentic product:Lazer mark"MZT"on the softgel
2-It feels knaggy when touching Laser mark"MZT
Face product:1-No laser mark on the softgel
2-Black mimeograph"MZT"on the softwhich can be removed by alcohol or other liquids
Ok siis,annan varsti j2lle teada,kuidas toimib.Kui kellegil on soov kirjutada oma Meizitangi tulemustest:t2pne ajavahe Meizitangi kasutamisel vanus,pikkus,kaal ja l6plik tulemus.Oleks huvitav lugeda ja v6rrelda.Ja kuidas on nendega kes on Meizitangiga tulemusi saavutanud aga nyyd v2hemal paar kuud ei tarbi,oleks huvitav teada tulemusi ja nn.j2rellaineid.
peatse kohtumiseni siin....