Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
meizitang esimene p2ev
 
1 p2ev meizitang 19. jaanuar 2011, kl 16.35
Nu nii,olen nyyd siis ka ametlikult tableti klubi liige :-D.Vaatame mis saama hakkab,
T2psem info.vanus 31,pikkus 1.71.poolpidune kaal n2itab 75kg.Tellisin www.meizitangsale.com.K2tte sain 14 p2eva jooksul(ei ela eestis).Proovin huvip2rast,sai siin foorumis loetud ja tuli tahtmine proovida kuidas toimib ja mis tulemuse saan.Ei sea endale ei maksimum ega miinimum ootusi.Alli n2iteks ei m6junud mulle yltse,ainult k6hu ajas gaase t2is ja ei midagi rohkem hirmutavat ega r66mustavat.Nyyd siis Meizitangi kord ja siis ma ka tableti eksperimendi l6petan.Tellisin kaks karpi seega 2 kuu varu.mis siis veel,kaup peaks olema originaal.1-Authentic product:Lazer mark"MZT"on the softgel
2-It feels knaggy when touching Laser mark"MZT
Face product:1-No laser mark on the softgel
2-Black mimeograph"MZT"on the softwhich can be removed by alcohol or other liquids
Ok siis,annan varsti j2lle teada,kuidas toimib.Kui kellegil on soov kirjutada oma Meizitangi tulemustest:t2pne ajavahe Meizitangi kasutamisel vanus,pikkus,kaal ja l6plik tulemus.Oleks huvitav lugeda ja v6rrelda.Ja kuidas on nendega kes on Meizitangiga tulemusi saavutanud aga nyyd v2hemal paar kuud ei tarbi,oleks huvitav teada tulemusi ja nn.j2rellaineid.
peatse kohtumiseni siin....
 
eneli 19. jaanuar 2011, kl 17.36
Mina tellisin siin ühe postitaja suurele rõõmuhõiskele berberis tabletid,soomest..ise asun ka soomes.
Täna on esimene päev. Loen neid postitusi siin ja juba huvitun sellest meizitangist. Palun andke teada,kes kasutanud ja kel mõjub jne jne.
 
2 p2ev meizitang 20. jaanuar 2011, kl 22.56
nu nii,pool unejast jooksin vetsuvahet nu kyll mul ikka on seda vedeliku organismis.Eile olin jah v2he peast kummaline ja kuidagi tuikas ka teine.T2na siis ka pea kummaline aga l2ks yle peale l6unasooki.Tegin j2relduse,et ikka peab sooma.Kuigi jah ega isu pole.T2na k2isin poes ja ei ostnudki midagi magusat kuigi tavaliselt ilma magusata ma poest ei lahku.Magusa meel oli v2ljalylitatud shopingu aeg.See mind r66mustab.Siis j2lle muutus pea kummaliseks ja peale soomist k6ik normis j2lle.Ju siis pea tuikamine t2hendab,et aeg on midagi syya.S6in 6htusoogiks kapsahautist.Norm.koguse ja nyyd siis luksun :-)Kummaline.Ja magama ka kisub...Kaalule l2hen alles n2dalap2rast.....
NB!kes teab,kas Meizitangi aeg v6ib v6tta anti-cellulite capsuleid????
 
kris 23. jaanuar 2011, kl 22.11
Mina hakkan ka homsest!

25a..... 173cm ..... 80kg (tahaks ..69kg --> 65kg)

Kui tihti seda võtate? Kas hommikul? Mul pakend juba ära visatud, aga ka originaal Kas on veel mida ei tohiks nende tablakate ajal süüa, teha?

Kerget salenemist :)
 
5 p2ev meizitang 23. jaanuar 2011, kl 22.54
nu nii,kaalul pole k2inud veel m6ned p2evad kannatan. Siis uurin j2rele mis saanud on.Soon t2iesti normaalselt ehk tiba v2hem kui tavaliselt muidu pea hakkab valutama.Kuigi jah,olen ennast nyyd paar viimast p2eva pyydnud m6ttel,et peaks nagu sooma aga vot ei Viitsi.Mitte ,et ei taha aga vot ei Viitsi..tobe m6tte.Joon meeletu kogus taimeteed vesi kuidagi ei isuta aga teetass koguaeg k6rval.Peeglisse vaadates tundub kyll,et nagu oleks kitsamaks j22nud taljest.Unega pole nagu probleemi ja energiat ka j2tkub....kui varem kiskus v2gisi l6unauinakut tegema siis nyyd viimased 3 p2eva ei tule meeldegi.Aga sellist kohutavat energia laksu kyll pole nagu m6ned kirjutasid.Aga nu see minga normaalne ma v6in isegi peale kahte expressot ilusti magama j22da...nii,et vaatame mis edasi saab.
Ah jaa,hakkasin ka t2nasest ennast moksama anti-cellu/nahka pinguldava kreemiga ROC bodysculpt.....Nu ikka selleks ,et nahk trimmis oleks ka peale nn.meeletiud kaotatud kg.mis metzitangiga lubatakse ;-p
 
to kris 23. jaanuar 2011, kl 22.57
Mina v6tan igap2ev hommikul enne hommikusooki 300ml veega nagu pakil juhis.ei v6ta ylep2eva vaid ikka nagu juhised igap2ev yks tablett/soft gel capsule.
 
Miisu 24. jaanuar 2011, kl 20.41
Nii. Alustasin ka täna siis "mezitang"-ga. Tõesti pea täna valutas küll väheke aga muidu kõik väga tipp-topp. Ootan juba homset päeva. Vaatan mis see ka toob. Otsustasin, et kaalule ei astu enne reedet. Siis on näha kas üldse midagi maha ka läheb.
 
6 p2ev meitzitang 24. jaanuar 2011, kl 22.17
nu nii,ei pidanud homseni vastu ja ronisin oma poolpidusele kaalule...ja ohoi - 1.5kg 6 p2evaga...Pole sugugi paha ma ytleks...Eks esimesd kilod ole kerge minema aga peaks ytlema,et need l2ksid kyll v2ga kergelt....Soon normaalselt ja vett praktiliselt ei joo yltse,no on kohe vastumeelne see vesi miskitp2rast aga vot sooja vedeliku 2mbriga ,seega teed...Yhe saiukese rosinatega s6in ka t2na,premeerisin ennast kaotatud kilode eest :-p ja nyyd hing rahul...Ja minuga veel nali,et kui soon rohkem kui vaja hakkan nyyd luksuma,v2hendasin nyyd oma toidukogust tiba.Ja kui midagi v2ha rasket soon siis k6hus toimib mingi k6va seedimine mida varem pole tundnud...gaase t2is ei aja nagu Alliga oli aga selline keerutamise tunne on k6hus mis ei h2iri aga on minujaoks t2itsa huvitav.Pole varem seda tundnud

eks ma siis j2lle kirjutan siin kui mingeid uuendusi/t2helepanekuid on
Teised alustaja palun kirjutage ka oma t2helepanekuid t2psemalt...
 
kris 24. jaanuar 2011, kl 22.49
Mul esimene päev läbi ja õhtu lõppes katastroofiliselt :S
Naabriga ostsime poest saiakese, hiljem tema juures sõime 100g suurte pähklitega shoksi näkku ning rasvast salaamit ka peale.
Aga päev oli ilus. Halb ega midagi ei olnud, kõht küll imelik, aga see võib ka eilsest Figura teest olla ;) Mina kaalun end ikka igal hommikul kui kaalualandamisega tegelen.
Homme olen palju tublim , ahvatlusi ka enam õnneks pole. Minu toidukogused läksid juba nädal tagasi poole või rohkemgi väiksemaks. Sain juba sellega -2kg. Kahjuks on ikka nii palju veel alla vaja saada. See raseduseelne 69kg tundub nii hea number, kuigi siis muudkui võitlesin ja võitlesin et seda väiksemaks saada.

Suve alguses tegin ka seda maggi dieeti. -7kg sain 2 nädalaga. MInu veregrupile ja üldse oli seda väga lihtne pidada. Plaanin selle järgi toituma hakatagi nende tablettide ajal.. ja pärast äkki teen 1x veel dieeti, et soovkaalu lähemale saaks.
 
8 p2ev metzitang 26. jaanuar 2011, kl 22.06
nu nii,ei tea mida kosta...Eile ...muutkui s6in ja s6in....nii,et minu isu Metzitang siiani kyll k2rpinud pole.aga magusa isu pole,selle on kyll 2ra v6tnud...aga 6-da p2eva tulemus oli hea,tundub kyll,et olen kitsamaks j22nud .Nagu ma ennist kirjutasin ,et kasutan veel cellu kreemi ja unustasin veel oelda,et teen 3 x n2dalas ka kodus tiba sporti.Tellisin tele shoppingust AB Circel Pro ja nyyd siis keerutan muutkui,lahe asjandus....Varem sai ka sebitud endale Hula Hoop aga minul sellega asja ei saanud,kyljed olid alati sinikates ja valusad,nii,et pidi vahe sisse tegema .ja mittu kuud jamasin ja yritasin keha harjutada kuna enamustel l2heb see sinikaaeg yle aga minul kuidagi mitte.Vot nyyd keerutan siis oma taljet p22ster6ngas AB Circel Proga.U.2 kuu p2rast(kui Metzitang otsa saab) panen ka siia yles oma algsed m66dud ja tulemuse mis ma sain T2nu neile 3 asjale Metzitang(igap2ev 1 softgel capsule)+cellu kreem(1-2 x p2evas,igap2ev)+AB Circel Pro(3xN2dalas u.30 minutit).
Kuidas teistel Metzitangi-alustajatega lood on,m6jub miskitmoodi juba v6i ei?
 
Miisu 28. jaanuar 2011, kl 10.38
Nii. Minul 5 päeva Meizitngiga. Olin kaotanud juba 1,7 kg. Kuid ohh üllatust kui täna hommikul kaalule astusin olin 200g juurde võtnud. Ei mingit mahaminekut.
See veidike tegi kurvaks küll.
Nii palju siis, et magusaisu on küll täielikult läinud.
Teen ka kodus trenni nii hantlite (3kg) kui ka joogapalliga.
Toitumine on mul küll ebaregulaarne. Söön siis kui tuju tuleb.
Homme ma end ei kaalu. Kaalun alles pühapäeva hommikul. Ehk siis parem tulemus.
Loodan, et kaal siiski langeb :)

Ja kuidas Teil läheb ka?
 
13 p2ev meitzitang 31. jaanuar 2011, kl 10.41
nu nii,kaalul k2idud ja kaal n2itab 71kg seega 12 p2evaga -4kg.....soon normaalselt magusat nyyd sii praktiliselt mitte magusaisu on kadunud...enesetunne super,uni hea ja ei n2lgi.....tiba trenni ja cellu kreemi ka...muutusi on juba n2ha... :-) vaatab mis edasi saama hakkab...
 
15 p2ev meitzitang 02. veebruar 2011, kl 13.51
Nu nii,minu kaal t2na hommikul 69.3 kg,seega stardi kaalust - 5,7kg hommikuse seisuga SUPER!!!! eks varsti hakkab see kaalulangus venima....aga pole hullu juba nyydki rahul..kuidagi 2kkitse paarip2evaga kadusid need kilod ehk see aitas kaasa,et p2evad said ka l2bi....

Kuidas teistel metzitangi katsetajatel lood on?
 
K 02. veebruar 2011, kl 18.20
Kas te kohvi ka joote? kui jaa, siis kui palju päeva jooksul?
 
to K. 02. veebruar 2011, kl 19.52
jah,joon kyll tassi v6i kaks piimaga+tiba suhkurt..oleneb p2evast.Ma ei keela endale mitte kui midagi.Kui isu on siis soon ja joon mida tahan.Meitzitangi abiga arvatavasti ,on kogused v2henenud ja magusaisu ka tunduvalt v2henenud.Poes ma enam ei osta k6ike jama kokku kuna ei isuta,nagu varem pidin ennast keelama ostma seda ja teist.Mitmed isud on kadunud.nii,et raha kookuhoid ka :-) Mul ei ole mingeid k6rvalm6jusid,on ka kadunud vajadus l6unal magada.Varem oli see kohutav,aegajalt kesetp2eva vajus v2gisi silm kinni.oosel aga on uni hea.esimesed paarp2eva oli v2he kummaline olla,selline juhtme olek oli,pea6ieli aga l2ks yle.Arvatavasti m6ni kilo mis l2inud on ka vedeliku arvelt,mida minu organism kinnipidas.olen alati endale taimeteid sisse lahminud aga sellist vetsu vahet jooksmist polnud nagu nyyd on.Kruus joodud ja j2lle vetsu....

ma kirjeldan siin oma joru ja t2helepanekuid,et teised saaksid v6rrelda etapiliselt kellel selleks huvi on.
 
Triinu-Liisa 03. veebruar 2011, kl 10.25
Minul 4. päev, kaalunud ei ole. Esimesel päeval võttis söögiisu ära, aga nüüd kuidagi kõht koguaeg tühi. Imelik on olla ka, veits nagu uimane ja vererõhk teeb mingeid imelike asju, veits iiveldab ka :) Loodan, et need süptomid on mööduv nähtus ja varsti kõik tipp-topp. Meeletu joogijanu on koguaeg.
 
20 p2ev meitzitang 07. veebruar 2011, kl 17.18
Nu nii,ostsin t2na uued teksad 40 suurus.Yks number v2iksemad kui ennist...varem oli 42..vedas j6utsin veel viimaste p2evade soodus myygile.....Kaalule ei l2he enne kui teine leht Meitzitangi on nahkapandud.....
 
katsetan 09. veebruar 2011, kl 13.19
Kust kohast ostate Meizitangi?
 
to katsetan 09. veebruar 2011, kl 15.34
www.metzitangsale.com ostsin mina ,ei ela eestis
 
MZT 09. veebruar 2011, kl 16.24
Eestis vaata Okidoki.ee lehele.
 
23 p2ev meitzitang 10. veebruar 2011, kl 11.28
nu nii ,ja nyyd ta venibki kaal hommikul 68.6kg.Ah jaa,metizotangi ja roosat veini ei ole yltse hea koos v6tta.K6hus oli t2ielik Tsunami...ja tagj2rg oli,et pool p2eva ei saanud kodust v2lja...pidin vetsu l2hedal ennast hoidma ....

Aga kus teised yksikud on kes MZT v6tma hakkasid?
 
K 10. veebruar 2011, kl 14.42
ma ei tea, kas alkohol või kohv.. aga kumbki mõjus meizitangile halvasti.
alustasin, oli jumala normaalne- mõjus. söök hakkas täitsa vastu. ja siis äkki- kõik! pole vahet kas võtan või mitte. kahju.
 
ei lase pettumusel v6itu v6tta 10. veebruar 2011, kl 15.49
teises teemas lugesin,et kohv ja MZT koos ei pidanud toimima kuigi mina olen kyll k6ik see aeg kohvi joonud ja esimesd kilod l2ksid ludinal...nyyd venib aga l6puni ma igatahes need 2 karpi soon.karbis on 36 capslit...seega mul neid v6tta jav6tta veel..ja siia teemase ma ka j2tkan oma kirjutamist.kuna alustasin seda eksperimenti enda ja MZTga siis ka l6ppuni soon.Isegi kui mingi hetk enam ei toimi.raha olen maksnud ja l6puni ma soon. olen juba niigi rahul,et nii kergelt need kilod kukkusid...ise olin kyll v2ga skeptiline ja illusioonide k2es ei kannatanud,et yks kaks kolm ja kohe super vormis.toitumisega on kyll muutused toiminud.Nagu ma ennist kirjutasin on 2ra j22nud igasugu jama soomine ja portsud ka v2iksemad.Alcot olen pyydnud mitte juua. proovisin 2 klaasi roosat veinikest ja nyyd enam kyll ei joo ennem kui MZT soodud...Minu ideaaliks oleks kui mahuksin 38nr teksadesse ilma vaeva n2gemata ja ,et hingamisruumi ka oleks...rohkem nagu ei tahagi...aga kaal on t6esti l2inud 75lt-68.6le t2nase seisuga...tiba palju 23 p2eva jooksul aga ju see siis oligi minu kehale koormaks kui ta nii ruttu sellest lahtilasi.Ennem nagu polnud ka soovkaalu nyyd aga m6tiskelen ,et 60-63 oleks perfect..ja minu p22ster6ngas taljel on ka kadumas,nii,et mul on ka talje olemas :-D.aga eks paistab l6pus mis ja kuidas.J2tkan endist liini ei pinguta ja soon MZT...kuna reklaamis ytleb kerge vaevaga siis kerge vaevaga j2tkangi :-D
 
kata 10. veebruar 2011, kl 23.16
Väga põnev on lugeda teiste muljeid. Plaanis ise ka MZT võtma hakata, aga müüjal praegu kõik otsas, peab ootama veel.
 
Lilijana 12. veebruar 2011, kl 19.45
Ma ei usu seda juttu siin kuidas keegi kirjutab et maha võtab nii kiiresti ja lihtsalt;).. see kirjutaja kes siin käib ja hõiskab on üks äritsejatest;)))).......ostjaid ei ole nii nagu ennem... selle asi teeb head reklaami.... mina ostsin ka siit seda Mezitangi ja ei võtnud midagi maha..... kui nii kiiresti ja lihtsalt saab kaalulangetada siis ostaks ja teeks seda kõik;) Püüa jah petta järjekordselt lollekes rahaga joosevad ja loodavat imest:)
 
26 p2ev Meitzitang to Lilijana 13. veebruar 2011, kl 17.19
nu nii,usud v6i mitte see sinu enda isklik asi...kui sinul ei toiminud mis ma oskan oelda....Mina kyll ming MZT 2ritseja pole...pole minu rida postkontori vahet tilbendada :-) Ja mina ei ostnud oma MZT kellegi vahendaja k2est:Esiteks on hind tunduvalt suurem ja Teiseks pole kindel mis kraami omanikuks v6ib saada Lugedes siin foorumis...(tellisin otse nende ametlikult lk.mis on ka yleval m2rgitud.)...Minu kilod kukkusid kolinal kuna minu organismile on omane vedeliku peetus ja MZT jooksen pidevalt vetsu vahet....nii,et pani selle osa minul h2sti toole ja ka soogi isu on v2henenud ja jama isud ka kadunud...nii,et eks sellest oleneb v2ga palju...varem olin oma jama isude ohver...Ja nagu ma ka eelnevalt olen siin m2rkinud,et mitte ainult capslit ei kasuta aga liigutan ka ennast nyyd paarkorda n2dalas tiba rohkem ja kasutan cellukreemi.....Mitte aga ei losuta diivanil ja ei mugi saiukesi hommikust 6htuni ja ootan imet :-) V2ga palju oleneb ka kui palju on inimesel temajaoks ylekaalu millest keha kergesti lahti laseb...minul isiklikult 10kg..nyyd juba tunduvalt v2hem aga siiski....Ja sinu r66muks Lilijana v6in oelda,et kaaluke on hakkanud venima ei kolise enam kilod alla vaid ainult Grammid hetkel aga teistele kirjutan kellel huvi on, m6nep2eva p2rast kui n2dalake on moodas eelmisest kaalumiset mis seis mul on...
 
30p2ev metzitang 16. veebruar 2011, kl 08.46
nu nii,kaal t2nase hommiku seisuga 67.7kg eelmisest kaalumisest(7 p2eva) -900g.Pole sugugi paha :-).....Esimesest pakist veel syya 7 capsulit ja siis oma teise e.viimase karbi kallale(pakis 36 capsulit).....nii,et j2tkan veel 43 p2eva....Mind kohe huvitab millisele tulemusele ma tulen l6pus ja mis juhtub p2rast kui MZT enam ei v6ta?kas vanad harjumused tulevad tagasi?Aga eks see paistab....
 
llc 18. veebruar 2011, kl 21.03
Päris huvitav lugeda et mingite kapslitega saab kaalust alla.Hakkasin ka kasutama täna viies päesv siis. Alustasin kaaluga 77.7kg ja täna hommikul näitas kaal 76 kg.
Loodan et ikka viitsid kribada kuidas sulle need kapslid mõjuvad ka järgneval kuul.
 
to IIc 18. veebruar 2011, kl 22.51
eks ikka kirjutan nagu lubatud kuni capslite l6puni ,et mis toimub ja kuidas m6jub jne.
Kui sul aega ja tahtmist on ehk kirjutad ka kohati oma tulemusi ja t2helepanekuid...Mul oleks huvitav v6rrelda :-)
 
lint 19. veebruar 2011, kl 07.59
Siiski tahaks kuulda,kuidas on neil läinud,kes neid kapsleid enam pole paar kuud võtnud või isegi rohkem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!