Tänud Kitty ,et vastasid !
Jah,kohe alguses keetsin kahe päeva kogese ära ja sain niipalju targemaks,et kui pliita peal tuulutuse panen võimsama peale ,siis ka pole niipalju haisu levimas .
Eile ostsin digikaalu ja nüüd saan toidukogused täpsemalt määratleda . Abiks võtsin veel kevadel tellitud dieediprogrammi (mida ei suutnud pidada),kus toidukogused kindlalt peal. Kohendan selle kaasates ka kapsa söömise .Ja ei saa kurta,kui silmad näevad seda suurt kapsakogust ,siis on hea sööma hakata (eks paistab,mis hiljem saab),sest suuri koguseid olen alati söönud . No vähemalt on üks toidu kordki selline,et on tunne,et ei jaksa nagu lõpuni süüa !
Ja krõpsudesst loobume mehega koos !
Olen mõelnud ,et kuidas ma peaksin krõpse ja komme ette kujutama,et millest nad tehtud on ,et mul nende vastu huvi kaoks ? Ja täna tuli vist hea mõte !
See kujutlus minu puhul ei kehti,et mis nad sisaldavad ja mida kõike seal tootmisliinil ka ei juhtu-hiired,rotid jne. Sita sees oleme me kasvanud ja korralik sitt ei hävita kedagi,sest maitse ju hea !
Seega siis tuli mõte,et kommid ja krõpsud on muundatud teise tsivilisatsiooni ollused ,kes soovivad Maad hävitada ! Et iga komm viib samm-sammult neid võidule ja hävitab mind (ja kogu tsivilisatsiooni)vaikselt aga kindlalt ! Selliselt võttes,ehk saan sellest kommide söömisest lahti !
Alkoholiga oleme mehega koos teinud paastumist .Maksimum kaks kuud ,kuid siis seoses sündmustega on see jälle käest ära läinud ja ega tulemused pole ka kiita olnud ,sest olemegi kaalu pärast seda ette võtnud .
Kaalun ennast teisipäev ja anna teada ,et kuidas läinud on !
Kena kapsa söömist kapsasööjatele !